Att älska en Nelly.

Vapendragare, livräddare, dotter till en saknad. Den finaste vän jag har; en sån att älska och öppna galleri med när man är på tok för gammal och har börjat röka igen.
Dessutom den enda kvinna jag vet som kan bära upp en muttgardin.

Min piratprinsessa.

43 kommentarer till “Att älska en Nelly.

    1. Åh, jag undrar oxå hur du gör för att få bilderna i dessa ramar som gör att de ser ut som kort som ligor blivit lite böjda :-). Eller är det kanske en yrkeshemlighet?? Isåfall får vi helt enkelt googla vidare!

      1. Ha ha absolut inte. Men det är helt olika beroende på vilket bildbehandlingsprogram man har – därför råder jag att man googlar.

  1. Sâdana vänner är mycket sällsynta, speciellt när om de är lyhörda och rara som Nelly.. Kan inte köpas för pengar. .Hon mâste vara svenska…

  2. Vilken underbar beskrivning på vänskap ”öppna galleri med när man är på tok för gammal”. En sådan vän bör alla ha i fickan… att dricka kaffe med hela dagarna med och läsa typ svår poesi.

  3. Underbart att läsa, härligt att ha en sådan fin vän! Vilken lycka! Håller med, energitjuvar är livet för kort för! Kram till dig! Ljuvliga Wallor förresten, som goda bakelser allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg