Att ha semesterslut.

Jaha, så var det måndag igen och mannen har gått tillbaka till jobbet och jag och silkesapan är själva i soffan – vi tittar på nyhetsmorgon och diskuterar rubrikerna och drar mig i håret och garvar. Inte så illa det heller, men det är förbaskat skönt att vara alla.

Det blev ingen västkusten i veckan som var, vi tänkte åkt i helgen som var men kom på att mannen hade jour och då blir det lite bökigt. Så vi åker på fredag istället och tar någon dag bland klippor och hav och luft så salt att läpparna torkar ut litegrann, och det finns få ställen på jorden jag älskar lika mycket. Och nu har jag ju ännu en att visa det för. Jag spenderade alla barndomssomrar där själv och fiskade kräftor och åkte båt och klättrade i berg, och det är liksom självklart att Leo ska ha det likadant.

Men nu ska jag tända en brasa och pilla med lite bilder som jag tog på Nelly igår när hon var här och lämnade julklappar och garvade så flickorna undrade vad som stod på.
Och just det; 2012! Det kommer bli bra, det här.

Hörni; jag måste bara fråga. Jag får alltid så himla stor respons (fina ni) när jag själv är med på bild – är det verkligen kul att se? Mina Wallor och så? Känns det liksom inte… märkligt?

53 kommentarer till “Att ha semesterslut.

  1. Nej, det är inte alls märkligt! Det är jätteskoj när du är med på bild! Särskilt nu med alla dina fina klänningar, fantastisk inspiration!

  2. Fortsätt! Inget märkligt alls. Jag visste inte att Wallor fanns innan. Nu har jag googlat och kollat in deras hemsida och även om Wallor inte riktigt är min grej ser jag gärna fler på dig.

  3. Nix!
    Blå skjorta, blå skjorta, långkallingar, WALLA!!!
    Klart vi reagerar!
    Skojar bara.
    Det är vackert och vackert blir man ju glad av :)Du är verkligen vacker i dina Wallor, som nån slags saga…

  4. JISSES… Vem älskar inte en Walla-flicka i raggsockor???
    Sedan är juh jag lite vovvsfrälst också, så när de små fyrbenta ljuvliga damerna är med, återkommer jag oftare för att njuta av dem.

    Må gott och fortsätt förgyll min vardag.

    //Britt

  5. Joo….nu när jag tänker efter…..det är nog lite konstigt allt 😉

    NÄÄÄÄÄE skoja bara.

    Varför skulle det vara det Emma. Vi har sett dig förut och så har vi sett dig preggo och nu ser vi dig i Walla…..Inget konstigt aaaaaaalls (läses med Malena Ernman röst)

    Det är fint att titta på!

  6. Allt på din blogg är av intresse,gillar mixen av mode,mat,bäbis,hund&inredning.och du är så fin och har sån härlig humor.underbart när du skickar iväg små inlägg under dagen så man får följa med vad som händer i ditt huvud och i ditt liv.love it!!

  7. Jag måste bara fråga lite, jag ska köpa mej en ny kamera samt objektiv ( byta upp mej från en nikon d40 ) har funderat på en canon 550d eller en 7d samt ett 50mm 1,8 objektiv. Vad tror du? Det skiljer ju en del i pris på dom två.

    Louise

    1. Hur van är du? Jag hade ju min 1000 D fram tills nu när jag bytte och den tyckte jag fungerade utmärkt. Det var mer när jag började göra lite större grejer som jag kände suget efter nåt nytt.

      1. haha jadu jag vet inte hur ”van” jag är, har haft min nikon i något år och fotar helt manuellt. Men jag har fortfarande mycket att lära, men jag känner att min nikon inte kan ge mej så mycket mer. Jätte svårt det där, och det är verkligen ett virrvarv av kameror där ute.

        1. Om du inte gör jobb så hade jag nog valt den billigare. Den är snudd på lika bra och det känns ju onödigt att lägga sååå mycket pengar. Men 7D finns på Mediamarkt för 9999 kr och det är ett bra pris på den.

          1. Det är ju just det där, jag vill ju mer än gärna tacka ja till diverse jobb, ialf längre fram! Just nu är det lite tajt med tid men som sagt längre fram. Svårt! Men vad är det som gör att 7d kan andvändas till jobb och inte 550d? 7d är ju mycket snabbare osv, men mer? Är du helt nöjd med din?

            Förlåt för alla dessa frågor, jag uppskattar verkligen att du tar dej tid! Inte många som gör det <3

          2. Har ingen erfarenhet av 550d, men min 1000D var ju inte riktigt lika bra i ljusinsläppet såklart. Det är väl den största skillnaden jag märkt hittills (och att jag kan filma på den nya). Men ärligt gör det ingen monsterskillnad om man inte är superproffs (använder säkert typ 2% av alla fräsiga funktioner som finns). Personligen skulle jag nog tagit ett billigare kamerahus och satsat mer på objektivet.

    2. Hej,
      Läste er konversation. Jag är verkligen ingen proffsfotograf men lär mig mer och mer hela tiden. Jag fick en Canon 550 D i födelsedagspresent i somras och är sjukt nöjd. Louise – du är ju bättre än vad jag är på att fotografera, men denna kamera har även vunnit en massa bäst i test priser. Läste en senast för några dagar sedan då den blev årets kamera. Nästa kategori var typ 50 000 kr klassen…
      Och det går att filma i HD med den.
      Skulle absolut rekommendera den och sen satsa på några linser…
      Kram Jannike

    3. Ursäkta att jag lägger mig i men om du byter till en Canon så passar inte de objektiv du har idag men om du byter till en annan Nikon så funkar objektiven du redan har. Är ju lite kul att ha mer än ett objektiv.
      Jag har precis köpt en Nikon D7000 och det är motsvarigheten till Emmas Canon.

    4. Canons 50 mm 1,8 skulle jag inte köpa. Det är plastigt och autofokusen pajjat lätt..iaf är det min erfaranhet. Flera vänner som varit med om det också. Satsa på det något dyrare, men mkt bättre, 50 mm 1,4 istället… Speciellt eftersom du verkar vilja satsa lite på ditt fotograferande! 😉

  8. Jag tycker inte att det är märkligt alls. Dina bilder blir så speciella. (Du får ett så härligt dovt ljus på dina bilder att de blir liksom mysiga att titta på. Hee..om du förstår vad jag menar.) Sen är du så himla fin också…din härliga personlighet liksom speglas av i bilderna….
    Nä så fortsätt med det 🙂

    Kram MAlin

  9. Åh det är alltid intressant att se vem som finns bakom alla kloka ord! Du gör dig bra i dina klädval och jag tror att du inspirerar många (iaf mig!!) och bilderna förstärker känslan i det du skriver helt klart! Jag älskar din blogg!
    Ha en fortsatt fin dag tillsammans <3 / Helena

  10. Kanske skulle svara på din fråga också! Det känns inte ett dugg..märkligt..jag tycker det är väldigt inspirerande att få se bloggaren själv, speciellt när det handlar om kläder. Och du har verkligen DET med stort D så fortsätt som du gör kvinna!! Och inspirera!! <3

  11. Det är väl inte så konstigt egentligen, vi vill ju se tjejen som skriver alla kloka ord, även om det är lika roligt att se allt du ser också. Alla dina foton är så vackra men det är extra roligt med dina klädtips, skira tyger oxh spetsar!
    Du inspirerar med alla dina sidor!

  12. Absolut inte!!!! Kan bara hålla med alla andra, vackra saker oc människor gör oss alla glada av att se – så självklart vill man se dina vackra wallor och dig 😉
    Keep up!
    Kram Anna

  13. du får jättegärna vara med på bild….med eller utan kläder bestämmer du ju själv..=)helst med om jag får tycka….kan ju lätt tolkas fel om det vore annat…fnisss..men allt klär väl en skönhet.

  14. Tycker nästan det är en roligare blogg om man får se blogg innehavaren på bild och få ett visuellt intryck på olika sätt. Så kör på du! 🙂 Tycker du är jättetjusig!

  15. Nej Emma!! Du är så vacker och vi tittar gärna på dig!
    Wallorna är ju så vackra!! Man visar ju det man känner för och vi är ju här för att vi tycker om dig och ditt! Jag beundrar dig som kan slappna av så på bilderna, jag har jättesvårt för det..

  16. Du, hundarna och Leo.
    Lika fina!
    Ett inlägg med bild är så mycket mer, klart vi vill se dom fina Wallorna och helst på.
    Du skulle varit här i Söderhamn när det var utförsäljning i Wallabutiken, allt skulle bort. Jag var visserligen inte in, men jag tänkte på dig.

  17. Det är absolut inget konstigt alls, tvärtom.
    Jag gillar att se alla fina bilder på dig.
    Men jag förstår din känsla, har själv svårt att se mig själv på bild på min blogg och förstå att någon annan också vill se dem.
    Men jag försöker ändå att ha med några, för jag vet ju hur kul jag själv tycker det är att få se den som ligger bakom all text och alla bilder.

    Ser fram emot fler…

    Kramar till dig och lilla silkesapan
    Jeanette

  18. Det er veldig fint å se bilder av deg. Bloggen handler jo om deg, deler av ditt liv, dine opplevelser, og dine tanker og meninger om mangt. Da er det helt supert med bilder av deg, både med og uten fantastisk flotte Walla’er. 🙂

  19. Jag tycker om dina bilder oavsett motiv men det är roligt när du är med i bild för då blir det som när man träffar en kär vän som man bara annars pratar med.
    Sen att du är galet vacker är ju bara kul.
    Kram på dig

  20. näe inget konstigt alls! du läser ju också malenamis blogg och hon är ju med på de flesta bilder, och det tycker väl inte du heller är konstigt! vackra kvinnor ser bra ut även på bild 😉 och du verkar ha hittat din egen stil med kläder, och att vi andra får inspiration är ju hur bra som helst! vi behöver ju inte springa iväg och köpa oss en walla för det. men jag tror att många (inklusive mig själv) hittar sin lite mer flickigt romantiska sida =)

  21. Jag tycker inte att det känns ett dugg konstigt.

    Fast…

    Du kunde väl bjuda på en liten, liten vårta i ansiktet? Eller ett lite smådeformerat öra?
    Blir nästan lite territerande med en klok, välbloggande, EwaiWalla ägande, mor till jättefin bebis, duktig inredare och fotograf OCH dessutom SNYGG kvinna.
    Fast bara nästan, förstås.

  22. För att vi gillar ALLT, precis ALLT med din blogg!
    Dig, silkesapan, valiant, wallorna, långkalsongerna, flickorna, fotona, hedarna utanför, inredningen, hornen, håret, fötterna, näsorna (i alla storlekar), dig, långkalsongerna..ja..det börjar bara om och om:D

    Kram Susanne

  23. Det är alltid roligt att se dina bilder! Dom är så vackra! Det är även bilderna med dig, för du är så vacker! Det är tom så att jag (nästan) blir sugen på att färga mitt blonda ruffs mörkt för jag tycker du är så vacker i ditt mörka! Men jag hoppas att jag kan stå emot suget, för jag vet att jag trivs bättre i mitt blekta svall… 🙂

  24. Det är underbart med snö, tyvärr har det mesta regnat bort inatt 🙁 såå tråkigt.
    Så idag får det bli en promenad i snöblask…

    P.s Du gör dig super snygg på bild, mera bilder !! Är super dålig på att lägga upp bilder på mig själv jag med 😉

    Kraam

  25. Åh JA. Jag tycker bilderna på dig är jätte inspirerande!! Så härliga och äkta liksom, så det får du INTE sluta med! Inte heller på silkesapan, huset, miljön och mannen! Jag önskar er all lycka under 2012!

  26. Men du är så grann. Likt en docka. Eller det kanske man inte vill höra när man är runt 30!? Hmm. Du är är väldigt vacker. Och ser så oskyldigt söt ut när du posar i dina Wallor.
    Du skulle passa i många reklamkampanjer, för vackra ting!

  27. Allt i din blogg är vackert att titta på! Wallorna behöver dig för att bli så vackra. Så fortsätt att vara med på bilderna, det förgyller.

  28. Jag måste bara fråga dig en säkerligen himlans dum fråga. Gillar ju foton och att fota osv och älskar färgerna och känslan du har i bilderna. Men hur gör du för att få dom så, alltså i dom färgerna (typ som äldre foton är dom tror jag!). Gud du märker ju att jag inte alls kan förklaa hur jag menar (amningshjärnan försvinner nog aldrig!!) men du fattar säkert ändå! Hoppas det allafall…

    Tack för en dunderhärlig blogg med allt man kan önska i den! Kram/Emma

  29. Jag äääälskar dina outfitbilder. Du får alltid till det så klockrent och fotona är magiska. Fortsätt flasha på du 🙂

    kram
    /Vivvi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg