Att ha en riktig slappardag.


Ja, alltså, det blir inte många knop här inte. Vi ligger pall i varsin soffa och tittar på Lyxfällan-repriser och jollrar med silkesapan och äter livsfarlig choklad, och utanför är det precis lika mycket storm som innan.

Vet ni? Snart är det Bloggevent. Så jäkla roligt. Det trillar in mer priser så jag kommer snart kunna gå ut med lite mer och goodiebagen växer och fjärilarna i magen ökar. Tänk att vi snart kan ses och peta på varann på riktigt och ha det hur bra som helst. Det är lite svindlande faktiskt. Så många människor. Är det inte fantastiskt egentligen? På ett och samma ställe och med ett och samma syfte – att ha förbaskat trevligt tillsammans.

Jag längtar ihjäl mig litegrann.

31 kommentarer till “Att ha en riktig slappardag.

      1. Signa upp dig där ( ingen kostnad) så får man VARJE dag rabatter på upp till 80% helt galet. Där är massa dunderfint.Det är sånt som går runt bland tjejerena på jobb hahah:D

  1. Låter som ni vet hur man ska tillbringa en ruskdag!

    Och ja, ni kommer säkert ha underbart roligt på eventet! Ser verkligen fram emot att få läsa om det senare 🙂

  2. Åhhh jag börjar bli lite smått nervös inför eventet, så kul och häftig stämmning det kommer bli.

    Skönt med slappardag, här släpade jag ut ungarna i stormen för ett besök på bvc 🙂 spännande det med iof (vattenpölar, vattenpölar och ännu fler vattenpölar som går att rulla i ) haha..

  3. Jag var på bröllop några timmar utanför stan när du släppte biljetterna så jag missade att beställa. Snyft. Sååå avis på de som fick tag på biljett.
    Jag har länge varit intresserad av att börja fota lite mer på allvar. Det intresset har nog växt ännu mer sedan jag hittade till dig. Jag undrar lite om din förra kamera. Var det din första systemkamera? Var det en 1000? Har du någon åsikt om man ska välja den eller 550D som jag annars har varit och nosat lite på. Jag är fast på Canon sedan urminnestider, så något annat märke är egentligen inte intressant, men det finns ju så många modeller att välja mellan. Skulle bli så tacksam för svar. Går man in i en expertbutik får man helt andra tips och råd än att prata med någon som verkligen har använt grejorna.

    Kram

  4. jaaa, det ska bli så roligt! Hahha, lycka <3
    Biljetter är bokade och så även rum för mej och min vän 🙂
    Det kommer bli kalasbra, å fjärilar är bra!

    Kramar

  5. Åh vad jag vill komma på detta bloggevent men du släppte biljetterna på en söndag och på söndagarna är jag inte i närheten av en dator större delen av dagen. Jättetrist!

    Och ja vad går detta väder ut på? Det stormar mest hela tiden. Kom precis in från att ha varit i affären och jag blåste nästan omkull ju.

  6. Kan du eller nån typ realtidstwittra eller blogga så att vi stackare som inte hann med också får delta! Och så skulle du kunna lotta ut ett paket russin åt alla som följer med på distans eller nåt? Så skulle vi inte behöva tycka så synd om oss själva? 🙂

  7. Jag hoppas att du kommer ordna fler bloggevent i framtiden & då får du kanske börja sälja biljetterna via Ticknet så man har en ärlig chans, jag hann heller inte med när de släpptes. Ha ha…tänk vilken bild det hade blivit med en ringlande kö för dina bloggeventbiljetter utanför ett Ticknet kontor, det du! 🙂 Hoppas ni får en fantastisk kväll!

  8. Åh längtar också. Hotellrum bokat för mig och mig allena…Ahhhhh bara deeet!!!!
    Det skall bli så otroligt kul att jag dör lite när jag tänker på det.

  9. Kan tänka mig att det är betydligt blåsigare så som ni bor på ”vischan”, än vad det är inne i Malmö där jag befinner mig.
    Känns verkligen trist att missa bloggeventet(speciellt som man bor i Malmö och allt), men det ska bli riktigt roligt att få rapporter därifrån.

  10. Vilken tokfin bild. Gillar!

    Åh, vad jag önskar att jag också kunde komma men jag var inte helt med på noterna när platserna gick åt som smör i solen. :/

    Kram

  11. Åh, tänk den som kunde ha en slappardag. Jag har nästan glömt hur det känns. Det är bara jobb och jobb och åter jobb. Men önska kan man alltid.

  12. Mitt internet funkade just när du släppte så jag fick vara utan:( men jag hoppas på bilder o nästa bloggevent! För detta kommer bli en sådan succé så jag vet att det kommer fler… Håller alla tummar o tår o allt däremellan!!!

  13. Ja det är nåt speciellt med dessa efter-jul-dagar (har själv jullov med barnen). Man behöver liksom inte göra nåt. Och barnen har heller inget större behov av att ta sig utanför hemmet – de har ju alla julklappar hemma att leka med. Inte helt fel.

    Fast det börjar bli trångt framför datorn här hemma numera. Sonen har länge kollat in skejtarfilmer på youtube. Nu har dottern upptäckt musikklippen… http://www.smilebloggar.blogspot.com/2012/01/smile-proudly-presents.html

  14. Jag längtar också Emma, så bra Du ordnat för oss! Det är bara halleluja hela tiden, kasse som växer, fler vinster, och inte minst allt folket. KUL!!!
    Kram
    Milott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg