42 kommentarer till “Att vara framme.

  1. Härlig vy, min vy är 1 1/2 meter snö och det vräker ner ännu mer. Suck…bara väger ser underbart ut på dina bilder.

    ~Ingrid

  2. Underbart! Vi bor strax söder om Varberg på västkusten och jag skulle aldrig kunna flytta härifrån, älskar’t! Vart på västkusten är det ni håller till?

  3. Bästa Emma, kan du fråga var de fina gardinerna med trollslända är inköpta. Löööv dem.

  4. Tänk..För något år sedan så var jag millimeter från att köpa en restaurang i Smögen…Men det bidde inte så..Men nu ser jag hur vackert det är där i alla fall:))))

  5. Åh det är att vara i mina sommartrakter, trevligt! Håller själv till på Bohus Malmön nästan all ledig tid, paradiset på jorden! Synd att Skåne ligger så långt ifrån mig annars hade jag absolut kommit till eventuell i februari. Trevlig helg!

  6. Man bara måste löööv the westkust!! Vi ska ut i skärgården på söndag och jag bara hoppas vi har vädret på vår sida. Finns ju inget finare 🙂

  7. Men åh. Vilket hus. Vilken underbar inredning Min dröm är hus på västkusten. Nu blev jag så avundsjuk att jag inte riktigt vet hur jag ska hantera det.

  8. Åh, det är verkligen underbart mysigt 🙂 Lika fint nu som på sommaren! Själv bor jag inte så långt därifrån… Ha nu ett par härliga dagar bland klippor och saltstänk! Kram Sophia

  9. Japp, så där ser det ut. Och så har vi det var dag vi lyckliga westcoastbrudar. Dock inte riktigt med samma fina utsikt… Hunnebo är en riktig favorit hos mig, har varit där en del med båten. Annars blir det mkt Smögen där makens bror bor. Idag har det varit en härlig dag, hoppas ni får fler!

  10. Lika vackert vinter som sommar. Men glad för att inte Emma skriver ut namnet så att vi som bor här får lov att ha det lite för oss själva.;)

  11. Åh, måste bara tacka för de fina bilderna! (bodde i ett av husen strax nedanför ert till jag var 11 år, kul att se det skymta på bilderna, har inte varit där på många år nu… men finns knappt nån vackrare plats. Året runt. Vill se mer!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg