Att förundras över en duktig copy.

Alltså.
Copyn som var inblandad i etiketten av den här flaskan måste ju vara en av världens bästa. ”Hm, hm, vad ska vi skriva som säger ’när du öppnar den här flaskan behöver du bara vädra huset i ett dygn eller så, kan till och med tänkas att ångorna inte får ögonen att typ smälta?Hm? Vad, vad, vad… Få se nu… Jo jag tror fan jag har det.”

L-å-g-a-r-o-m-a-t-i-s-k.

Där satt den.

31 kommentarer till “Att förundras över en duktig copy.

  1. Japp. Det är därför vi på byrån tar 1550 per copytimme.
    Kan ju också vara så att kunden ratade 72 sjukt bra copyförslag för att smälla dit ett eget förslag innan tryck. Händer ju inte allt för sällan kan jag ju tala om;o)

    Du, jag har börjat snacka Emma språk. På riktigt. Måste hindra mig själv varje dag att inte skriva mina rubriker i ”att” form samt att inte slänga in för många älskart, gillart och fi faan. Idag blev det bara ett fi faan iaf. Se det som en komplimang.

    Kraaam!

    1. *s* Jag pratar också Emmska. Fast jag lyckas inte hindra mig själv så fi faan vad jag gillar’t, rent av att jag älskar’t. Haha

  2. Hej Emma,
    Tack för en fantastisk blogg!
    Jag ville bara klargöra att aromatisk i detta fall inte syftar på doften, utan på att naftan innehåller lägre halt aromatiska kolväten vilket anses vara bättre ur hälsosynpunkt, men lukta kan den ju göra ändå;)

    1. Fan vad smart du är 🙂 Ha ha ha. Här trodde jag dom försökte snitsa till det och så finns det en logisk kolvätesförklaring. Heja dig!

  3. Aromatisk ha ha ha ,men du dina fantastiska bilder från västkusten dom för mina tankar till Astrid Lindgrens fina Saltkråkan, så vackert 😉
    Njut varje minut finaste du

  4. Hi hi hi och jag tyckte det sämsta var att han delat ordet lacknafta utan bindestreck till lack nafta. Var är lacken och var är naftan undrar jag då? Kunde man inte utformat en etikett där hela ordet fick plats???

    KRAMAR

  5. Hmmmmm

    Tror snarare att ”lågaromatisk” har att göra med vilken typ av kolväten som används i framställningen av lacknaftan än doften på densamma…. Men som sagt… Lite förvirrande copy… Kanske så att byrån i fråga var uppvuxna med kontaktlim och en plastpåse… Men vad vet jag.

    Från en med en fru som är sjukt laddad på eventuell i februari!

    /Magnus

  6. Älskar att man kan gå in här på din fantastiska blogg och utan undantag alltid sitta med ett leende på läpparna när man klickar ner sidan, oavsett tidigare humör!
    Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg