Att förbereda hemfärd.

Så var en långhelg nästan slut och vi skrotar runt i tossor och njuter av utsikten så mycket vi bara kan innan det är dags att åka – kylan ska tydligen ha kommit inatt så vägen hem blir lite långsammare än vanligt. Det tar alltid emot att åka ifrån allt det här vackra, såklart, men samtidigt saknar vi flickorna så mycket att vi smäller av litegrann. Det ska bli vansinnigt skönt att få hämta upp dom på pensionatet och sniffa vinthundsöra och mysa tillsammans i soffan.

Nu ska vi packa ihop och se om vi lyckas få med oss allting hem (av någon mystisk anledning går det aldrig att packa lika bra när man ska hem som när man ska iväg) och krama världens finaste pappa med fru och sen bege oss. Slänger ut en tävling innan jag åker som kanske kan sitta bra för alla er med barn och januariplånbok.

Hörs snart igen.

24 kommentarer till “Att förbereda hemfärd.

  1. Låter spännande Emma!
    Sitter själv och ser ut över Fjällbacka, klart och krispigt!
    Kram på dig, du förgyller min dag!
    Maria

  2. Förstår att det tar emot, önskar ofta att jag kunde bo vid havet åtminstone delar av året. Underbara bilder. Kör försiktigt hem.

  3. Ohhhh tävlingar I like!

    Packning på hemvägen är lattast tycker jag för då trycker man bara ner allt i alla små skrymslen man kan hitta och bara kolla så allt kom med.
    =)

    1. ICA MAXI i haninge har ett jätte brett utbud av viltkött ( fast dom har iof det mesta då som är sveriges största maxi butik), men City Gross i Länna handlade vi kängurufilén.

      Sen har vi hittat några småbutiker som tar in mer annorlunda kött.

  4. Det är alltid lite vemodigt att lämna, men också skönt att komma hem till sitt eget. 🙂 Kör försiktigt! Min pappa brukar alltid säga ”Du vet aldrig vad du möter” och det brukar jag tänka på, speciellt när vi kör längre sträckor.

  5. Behöver lite inspiration till klädkammaren, man skulle inte kunna få se hur du har det? För jag antar att du inte klämmer in dina Wallor i ett par fula ikea-garderober.

    1. Ärhm. Det är typ det jag gör. Vi har noll med förvaringsutrymme här hemma så det blir ingen flådig Walk in closet direkt.

      1. Vilken chock! Jag fantiserade om att du kanske hade ett helt eget rum som garderob.
        Jag har plats, men ändå blir det oorganiserat.

        1. Nej nej, jag är sjukt oorganiserad privat. Så även om jag hade haft ett helt klädrum hade det sett ut som kaoz där inne.

  6. Det är som med julpyntet. Det har en förmåga att ’svälla’ över julen så när man ska packa tillbaka det ned i källaren så har det liksom tillkommit en och annan låda till. Kör försiktigt

  7. Eftersom du är vinthundälskare, precis som jag så ”måste” du gå in och kolla på min målning jag gjorde på väggen av min älskade lille Carex 🙂

  8. Hejsan!
    Jag gillar din blogg extremt mycket och jag älskar dina bilder! Jag undrar vad du har för inställningar på kameran/ fixat i photoshop den vänstra bilden om du har lust att berätta?
    Tack på förhand!
    Kramar Emelie

    1. Hej! Just de här bilderna har jag inte pillat med alls, för jag hade bråttom att lägga ut dom innan vi skulle åka. De är fotograferade med automatisk inställning (porträttinställningen).

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg