Att ha spenderat första kvällen.

Igår hade vi en superskön kväll. Solnedgången var magiskt vacker utanför fönsterna, och vi njöt i fulla drag av att bara kunna andas västkustluft och äta hjort och prata om vad som hänt sen sist.

Och så visades det Wallor, såklart. Min pappas fru fick dra fram allt hon hade, och så släpade jag upp min kasse från gästrummet och så oooade vi ihop. Det är så kul att se hur Ewai  Walla funkar till så olika åldersgrupper. Man väljer olika plagg, bara.
Och sen blev min pappa med Ewa i Walla-sängkläder efter ett tips från er. Det blev inga för oss, men så fort min pappas fru fick ögonen på dom gick dem sedvanliga Walla-blackouten igång och tre minuter senare var de hennes. Så tack för det tipset!

Och så åt vi ihjäl oss litegrann, såklart. Silkesapan tyckte det var skitfestligt att vara på ett nytt ställe, han satt mest och formade munnen till en näbb och sa huuuuuuu och vevade med armarna.

Och så kollade vi på gamla kort. Som det här på när pappa är liten. Så nu vet jag att Leo minsann kommer växa upp och bli en riktig snygging (inte för att jag tvivlade på det, men ändå) och har vi riktig tur kan han till och med ha fått den där Lindquistska längden som mystiskt nog hoppat över mig. Varken jag eller mannen har ju liksom bäddat för att Leo ska bli basketspelare, annars. Snarare cirkusunge. Eller jockey, kanske. Om han nu inte får vår kärlek till mat, vill säga.

Och så hittade jag det här fantastiska kortet från -96 på när min pappa är ute och svirar järnet med farmor (till höger, inget annat) och en god vän:

Japp. Vi vet hur man gör’t.

31 kommentarer till “Att ha spenderat första kvällen.

  1. Vad härligt det ser ut!! Men jag måste ha missat något… Varifrån är du? Du har pratat om hbg, somrar på västkusten. O du pratar inte skånska… Har jag missat något inlägg?

    1. Många 🙂 Född i Helsingborg uppvuxen i småland och Stockholm, en avstickare till Falun och sen tillbaka till skåne igen. Västkusten har vi alltid spenderat somrarna på i generationer (haft sommarstuga) men sen några år bor min pappa numera där permanent.

  2. Vad kul! Leo är ju riktigt lik fadren din!
    Min mamma kom med ett gammalt nyårskort som om hon hittat, och när jag såg det så blev jag nästan rädd – det var ju jag!!?? Men nä, det kan det ju inte vara, min morfar stod ju vid sidan om och han dog ju när jag var 7….
    Det var min mormor! Så skumt att se något på det viset!

  3. Oh my!…Vilken jacka till höger, längst ner i bild. Det absolut bästa är ju att precis samma jackor hänger i butikerna nu! 😉

    Vilken jäkla utsikt, får jag bosätta mig på trappen utanför, det är lugnt..jag tar med egen filt!

  4. OJ så lik Leo är din pappa!! Samma min t.o.m!!
    Sånt tycker jag är så häftigt!!
    Hoppas ni har en jättehärlig helg. Och det ser det ju verkligen ut som ni har!!

  5. Allstå vilket mysigt hem. Du kan väl fråga om jag får flytta in?Gör inte så mkt väsen av mig och betalar i nybakta scones på söndagsmorgnar.

  6. Vad härligt det ser ut! Mysigt att vara ute och resa med en lite silkesapa. Eller. Det beror ju på. Min ena sov i sextio mil när hon var bebis. Min andra skrek 59 mil när han var liten. Så det är ju lite olika det där.

  7. Amen jisses vad Leo är lik din pappa på bilden! Huvudet lite på sned och munnen..kopia!
    Låter som ni blir riktigt ompysslade. Kram!

  8. Härligt med en liten avstickare och västkusten är ju aldrig fel. Har tillbringat alla mina barndoms somrar i Götet med omnejd, Orust, Tjörn. Love it.

  9. Nämen vad lika! det är en så häftig känsla att upptäcka sånt med sina barn.
    Ha en fortsatt mys gos helg med mycket oooandes över alla vackra Wallor.

  10. Härligt ni verkar ha det! Och Leo är ju jättelik din pappa som bebis. Det är lustigt det där, att man kan se sina barn på kort som är jättegamla…(ja inte för att din pappa är jätte gammal men ändå..)
    Kram

  11. Var hittade ni sängkläder från Ewa i walla?
    De måste jag titta på.
    Klänningen du visade sist är helt klart to die for?

    Kram

  12. Hej!
    Har precis hittat till din blogg via Odd Molly Holic. Du skrev något om att du hittat en Walla i Finland och jag undrar om du vill dela med dig av ’adressen’ – jag letar nämligen efter denna i Large ”ewa i walla 55248” ochden verkar vara slut överallt – men skam den som ger sig tänker jag och om den finns innanför eller utanför landets gränser kommer jag att hitta den :-))
    Tack för en inspirerande blogg!

  13. Västkusten är magisk. Var alltid i Lysekil och smögen under mina barndoms somrar. Förvisso på husvagnssemester, men ändå 😉

  14. Sjukt fina bilder – och fortfarande – VAR på västkusten? Det ser så vackert ut och jag som bor i trakterna vill se havet med egna ögon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg