Att fylla på och fylla på.

Oh yes mamasitas – nu händer det grejer!
Nu är det nämligen Trosa Möbler som kommer med i leken och bidrar med inte mindre än två helt fantastiska vinster! Kolla här bara:


Vad sägs om detta då? Två ursnygga lampor från Watt & Veke. Den vänstra heter Dragonfly och är svart och har en lila insida med trollsländor (!!), och den högra är en drivvedslampa som heter Aspen och kommer även den med svart skärm.
Värde: 1390 kr samt 2990 kr

Två vinstchanser till, med andra ord!

Alltså, vet ni hur roligt det är att sitta och plocka ut alla dessa vinster?! Jag vill att alla vinster ska kännas ”jag” och de är liksom valda av mig. Förvisso lite trist om man nu absolut inte har samma smak som jag har, ha ha, men det få ni stå ut med i så fall.
Jag vill plocka sånt jag själv skulle dö litegrann för och hoppas att vinsterna ska kännas utvalda för er som lyckas knipa dom.

37 kommentarer till “Att fylla på och fylla på.

  1. Det där bloggeventet verkar helt amazing!! Klart du ska välja produkter DU älskar…hur ska du annars välja 😉 😛 Dessutom kan jag inte tänka mig att du skulle välja ut ngt fult. Så det så. 😉

  2. Men ååååhhhhh, båda lamporna är ju ljuvliga! Härligt att ha eventet att se fram emot i februari så här när man precis kommit hem från semestern och behöver något som drar 🙂

  3. Jag har bara ett ord ,underbar ,vet du hur mycket glädje du sprider,vet du vilken fantastisk person du är & vet du hur glad jag blir då DU som är en så stor bloggerska har varit in på min lilla blogg & lämnat en kommentar??!Du känns så ödmjuk trots att det går så bra för dig &det glädjer mig ända in i hjärtat 🙂
    Så synd att missa detta event………men jag får ju följa med via datorn & det är inte så illa det heller.
    Kram

  4. alltså snart måste du väl ändå ha en vinst till var och en?

    jag har tänkt på en sak, är det du som kontaktar företagen eller dem som kontaktar dig? (nyfiken på allt, alltid)

  5. Åh, lampan Dragonfly var bara så himla fin och du är fantastiskt kreativ på alla de vis, speciellt med en bebis hemma också. I´m very impressed. 🙂

  6. Fantastiskt vad många fina vinster det dyker upp och ju fler desto bättre =) Patrik tjatar om det där nattlinnet ”ohhh hoppas jag vinner det” haha Patrik i nattlinne det vill vi se live om hans lott vinner just det 🙂

  7. ÅHhh den svarta lampan med trä har vi tittat på och suktat efter flera gånger nu, det är inte det att jag vill ha den, jag BEHÖVER den!!!
    åh vad jag längtar nu!

  8. Amen!
    Nyper mig för att fatta att det är verkligt att jag ska få gå på detta, och ha chans på detta, och se andra bli överlyckliga för sina vinster, och jag själv öppna goodiebagsen och oooa och aaah åt allt fint:)

    Sprutor på bebisarna är aldrig kul! Klappa snällt på Leo från mig.

    Wallan kom idag!
    Var helt skakis när jag plockade upp den underbara sidenskapelsen ur silkespappret. Drog handen över och oooade över hur vacker kjolen var.

    Sen kom verkligheten ikapp!

    Jag.Provade.Den.

    Det var INGEN vacker syn..
    Som en hovnarr. Eller som de där manliga skådisarna på Shakespears tid, som spelade tanter i alla pjäser. Eller återigen, som Lasse Flinkman som Britney Spears.

    Kungafamiljen ska vara glada att jag inte är ett av syskonen Bernadotte.
    Jag hade aldrig fått följa med på de fina balerna om vi säger så..

    Skulle fortsatt drömma om Wallorna istället. Nu åker den tillbaka, åsså får vi väl se om jag hittar nått nytt här hemma i staden, eller om det helt enkelt får bli någon gammal trasa på eventet:(

    Kram Susanne

  9. Va? Vårt lilla möbelföretag på orten? Ett stenkast härifrån? Det är ju inte utan att man blir lite stolt. Heja Trosa Möbler! Och heja Emma! Vad deppig jag blir att jag inte kunde hacka på ditt bloggevent. Det kommer bli en grym dag. Fantastiskt kul för alla som kan gå, snyft för oss andra. Det får helt enkelt bli ett återkommande event. Ranelid kommer dessutom vilja betala för att få träffa dig och alla trevliga kvinnor (och en och annan man också förstås) flera gånger varpå han definitivt kommer verka för att detta inte är första och sista bloggeventet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg