Att inte bara älska klänningarna.

Nu är det här. Mitt allra första Ewa i Walla-plagg som inte är en kjol eller en klänning. Och den är precis så som jag hade hoppats på att den skulle vara.

Jag har sneglat på den här kappan ett tag och när jag lyckades hitta den till 50% fanns det inte så mycket att fundera på. Hur jag hittade den? Under en av mina vanliga Walla-jakter, där jag dammsuger google efter butiker som inte har webbutik och sen planlöst ringer runt och frågar Har ni Ewa i Walla? Hm? och om jag får ett ja:kande svar helt enkelt frågar Vad har ni för nåt?. Och sen får den stackars expediten stå och rabbla upp vad de har. Det blir ganska spännande samtal kan jag lova. Lite luddiga sådär. Och de tror säkert inte att jag är riktigt klok, men det kan jag bjuda på. (Just den här hittades här och nu har hon lagt ut det hon har kvar av sortimentet på bloggen).

Men iallafall.

Den är sådär perfekt vippig som jag vill ha den och passar utmärkt även till jeans. Den får mig att känna mig som en fransk, tvärhemlig spion i nån slags 40-talsfilm och jag vill mest smyga i mörka kullerstensgränder och röka långa cigaretter när jag har den på mig – men jag har slutat röka för flera år sen och det där med att smyga i mörka gränder passar sig nog inte riktigt längre så jag får väl låta bli. Och med ett brett skärp kan man snöra åt det hela trots att man har efter-graviditets-mage, tre tröjor och en vippig kjol under.

Men den här; den kommer stanna hos mig i många år. Älskar’t.
Nu väntar jag bara på byxorna som varit slut i min storlek överallt men som en underbar läsare vid namn Tina hittat och köpt för min räkning i Gamla Stan-butiken i Stockholm och nu lagt på lådan. Så jädrans snällt.

Bloggvärlden är otrolig. Heja enablers!

54 kommentarer till “Att inte bara älska klänningarna.

 1. Snyggt! Visst finns det hur mycket fint som helst. Jag har flera nya på gång jag med:-)
  Hur kul som helst, vill bara ha mer och mer. Rea och allt, ha ha.
  Kramar

 2. Underbar 🙂
  I Mars reser vi till Paris ,Min dotter & hennes kille har nyss varit där & hon sa ”mamma du kommer älska Paris det finns massa små typEwaiWallaButiker där” 🙂
  Och du är hur vacker som helst i den där……….också
  Kram

 3. Är det någon som vet var man kan köpa Ewa i Walla barnkläder på nätet??? Letar………… Kram Catrine

 4. Åh så fin, du med för den delen:)

  Du hur gick de med de där vita djurtroféerna (det var ebay du hittade dem på va?) köpte du någon? Nyfiken som tusan dom var ju nämligen urfina:)

  KRAM

 5. Herregud vad vacker du är kvinna!!! Den där hyn…. Oj jag skulle kunna gå land o rike tunt för att ha en sådan!!! Kappan var vacker den oxå tihi:)

 6. Jag kanske ska lägga ut efterlysning efter Ailan. Jag vill ha den i vitt och har bara hittat den blommiga.
  Jag såg ditt mail. Yey! Ska bara stämma av med min reskamrat att hon fortf är på. Jag har lite problem att ligga ute med pengarna för henne.
  Kram

 7. Alltså, vilken underbar inspirationskälla du är! Kappan är vrålfin, det är en sån där som aldrig kommer att bli omodern! Mvh Anette

 8. Måste ju bara säga att du är fruktansvärt vacker!! Det slår mig varje gång jag ser ett kort på dig. Och din blogg är fantastisk! Sitter ofta och skrattar för mig själv, du skriver riktigt bra!

 9. Såå snygg kappa!! Den passar dig och de vippiga kjolarna perfekt. Älskar din personliga stil, och jag lovar att om jag snubblar över en Ewa i Walla någonstans någongång så ska jag tinga den till dig. <3 Kram Madeleine

 10. Vackra du! Jag måste ta och försöka leta upp nån butik här i Stockholm där jag kan hitta den där kjolen (tine), har gått och bivit uppöveröronen förälskad.

  Kram

 11. Fick själv spion-associationen direkt när jag såg bilden innan jag ens läst texten. Man ser dimman, de höga klackarna, en smal cigarill med sån där förlängare, en pistol och så någon skurk i mörkret.

  Snygg som attan hur som helst. Och hur lyckas man ha skärp så det ser snyggt ut? utan att se ut som Barbamama? jag lyckas då inte.

  kram

 12. Skitsnygg för att uttrycka mig på ren skånska. Önskar att jag hade klätt i den typen av kläder. Bara känslan …..

 13. Fy fasiken så snyggt……….jag är helt förälskad i dessa kläderna nu…..most have…..Men var i Skåne kan jag hitta dessa….Måste googla…

  KRAM

 14. Såå snygg kappa, undra om man skall våga sig på att beställa en sådan. Alltíd lika lurigt med storlekarna dock. Undra sa flundra vad du Emma anser om storleken på kappan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg