Att starta dagen.

Torsdag idag, alltså? Jag och silkesapan sitter inne och lyssnar på stormen och tittar på Lyxfällan och funderar på om vi ska göra nåt vettigt idag eller inte. Det vettiga skulle i så fall kunna innebära att städa huset eftersom det mest ser ut som om någon lyft upp det och skakat på det, men samtidigt är det ju också en möjlighet att bara stuva in allting i allehanda skåp, dammsuga av lite och sen spendera resten av dagen med att läsa böcker och hitta nya sätt att få silkesapan att skratta. Hm. Livets svåra val.

Men vi börjar iallafall med att se klart Lyxfällan, göra iordning en grym tävling som kommer ut senare idag och trixa med lite bilder. Och om det slutar blåsa kanske det till och med blir en promenad!

(Inte så troligt, nej. Men tanken är god).

Rekommenderade inlägg

35 kommentarer till “Att starta dagen.

 1. Ja, hu vad det stormar. Det är ett riktigt inne-mysväder.

  Och du … det är ju tanken som räknas så även om du stannar inne så har du ju i alla fall tänkt ta en promenad och det är ju positivt 🙂

 2. Godmorgon!

  Haha jag tittar också på Lyxfällan och lyssnar på stormen. Fast jag har visserligen redan tvingats gå ut en vända till dagis med den stora…blä vilket väder!!

  Ha en fortsatt skön dag!

  ps. jag vet att du har svarat på kamerafrågor många gånger men vilken kamera tycker du jag ska köpa om jag har noll erfarenhet av systemkameror men gärna vill köpa en och börja lära mig…?

 3. Ja fy sjutton vilket väder! Klockan är snart tio och det är fortfarande alldeles mörkt ute. Brr… Låter alldeles underbart att ligga i soffan med en silkesapa och kolla på Lyxfällan. Själv sitter jag på ett bibliotek och kämpar med en tenta i kriskommunikation. Det doftar nybakad kanelbulle. Kanske dags att ta tio-fika…?

 4. Ja fy vad det är tråkigt väder! Har min enda lediga dag idag och är så sur över vädret! Skulle ju vara ute och fota nya smycken..
  Förresten så ser jag att det är fler Frida här inne nu så jag la till ett la på mitt namn, precis som bloggen så det blir lättare att hålla isär oss 🙂

 5. Jag vill också sitta i soffan och titta på tv. Jag är själv hemma och ska läsa in alla SKV:s broschyrer om näringsverksamhet så jag har att läsa men jag är så trött, så trött, så trött, så zzzZZZzzzZZZ

 6. Har precis avslutat en sån där – göm allt i ett skåp, dammsuga av lite. Så jag kan ägna resten av den blåsiga, gråa, regniga dagen till vettiga saker som att ligga i soffan och läsa och äta vaniljbullar och bälga te.

  Kram

 7. Jag föreslår att du bara tar en mysdag med din underbara gullunge. Städa kan man göra när dom blir äldre och inte vill att mamma gosar med dem hela tiden.

 8. Jag valde att städa, mest pga av resten av familjen är på jobb och i skola. Då kan jag hänga med dem ikväll. Du å andra sidan har ju din bebis hemma nu. Använd skåp och lådor o mys resten av dagen.

 9. Här har det blåst som bara den också! Men jag fick mig en skogspromenad igår i alla fall som var superhärlig. Hoppas ni kommer ut en liten stund i alla fall. Det gör så mycket med en nypa frisk luft 🙂

 10. Ja sitt bara inne och mys, det ska bli fint väder till helgen sa min söta mamma, som jag pratade med nyss. Jag sitter på mitt kontor och myser och jobbar FÖRSTÅS 🙂

  Mvh
  Frida

 11. Prata inte om städning med mig! Det känns som naglar borrar sig in till min latmask för att daska igång den..INTE kul…*hmpf*;)

  Nåja. Nog om tråkigheter.
  Här är strålande sol idag (men vet du! Vi fick ytterligare 5 cm snö igår!!) och jag har precis gått på lunch och funderar på en promenad (men bara en kort. Nån måtta får det vara).

  Kram Susanne

 12. Låter som att ni kommer att få det rätt trevligt oavsett vad ni gör, kan man dricka kaffe samtidigt så är det per definition trevligt. Tycker jag. Själv sitter jag och laddar för båttur i spöregn med bebis i sele och sedan en bilfärd till polisen för att skaffa pass och sedan ämnar jag avrunda det hela med att panta en smärre skörd av burkar. Tror att både jag och Jimmy när en sorts inre längtan efter att få vada runt i ett hav av glansiga cola- och ölburkar, det går inte att förklara det envisa sparandet på något annat sätt.
  Vill också ha skåp.

 13. Låter som en skön morgon! Här blåser det inte så mkt, men hu vad det regnar. Snart har promenixen fram till farstukvisten blivit som att promenera på en leråker :/

 14. Låter mysigt! Jag röstar på kvalitetstid med silkesapan 😉
  Själv sitter jag i soffan och har slängt alla julblommor och tryckt in tvätt i tvättmaskinen. Tycker att det var vad jag orkade i städväg idag. Kaaaaanske dammsuger jag, jag får se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.