Att ta kväll.

Jisses vilken skön dag det har varit!
Jag har sovit länge, fått lite fotograferat, fixat klart sånt som behövdes göras och tryckt näsan i halsen på Leo och blåst varmluft eftersom det får honom att kikskratta och därmed är min absoluta favoritsysselsättning.

Nu lagar vi kvällsmat tillsammans och mannen har fyllt på mitt förråd av snuskigt god choklad, så snart blir det mat och sockerchock och ännu mer True Blood eftersom jag har blivit sinnessjukt hooked på den serien nu och förmodligen kommer plöja allt som finns på så kort tid som möjligt, och sen ska jag plumsa ner i ett bad och ropa jag döööör vad skönt! och vifta på tårna och dricka Snapples.

Jupp. Nu tar vi kväll, allihop.

38 kommentarer till “Att ta kväll.

  1. Låter som en bra dag. Jag såg klart sista avsnittet igår på säsong 4. Har verkligen sträcksett alla säsonger på under en vecka….:-)

    Ha en fin kväll
    Kram
    /Vivvi

  2. Fick hem min Walla idag, jag tror att det är en liknande som du har ,men jag känner att jag måste nog dra ner på lite godsaker så att den blir lite mer loosefit ,om du får en stund över kan du ju kika in sen så får du se 🙂 , jag är inte alls så fin som dig & mina bilder är ju väldans enkla men jag ska skaffa mig en fjärrutlösare & ett stativ……Tack fina för en undrebar & inspirerande blogg.
    Kram

  3. Låter helt underbart….jisses vad sugen jag blev på chocklad.
    Emma har en award till dig på bloggen. Ta bara imot den om du vill/orkar!!
    Kram Malin

  4. Låter som härliga bananer alltihopa! Ska försöka tvångspussa min 9-årige son på halsen och blåsa varmluft på honom för att kolla vad som händer! 😉

  5. Är avundsjuk på dig – inte för godiset för det har jag en stor påse här och en underbar chokladkaka- men önskar så att jag hade True Blood framför mig och inte bakom mig- den är så jävla bra!!!!!! p&k

  6. Hur har du drillat din man?
    Min fixar bara i ordning sånt där nyttigt jox och kommer med obscena förslag som långpromenader 🙂

    Själv har jag shoppat till bloggeventet. Tänkt på vad jag gillar och tycker är fint. Så, jag är nöjd än så länge. Fast hon i kassan hade så sjukt fin tröja, snajdig polo och loosefit i övrigt. Tyvärr slutsåld reavara. Typiskt mig.
    Men jag var vänligheten själv och berömde den innan jag frågade var den var köpt 🙂

    Guuuuu vad jag börjar längta till februari!

  7. Åhåå.. snapple. Fy vad avis jag blir nu. Vilken smak?? Jag var så glad när jag hittade dessa i köpenhamn, sen strax därefter hittade jag dom på citygross.. Glad som tusan. Också studsaden jag till snapplehyllan på citygross för ngn vecka sedan med det bredaste leendet och nästan med dregel i mungiporna.. Snapplesug deluxe! Gissa om jag blev BESVIKEN när där inte stod en endaste flaska kvar.. inte ens en prislapp om vart dom stått.. Gråtfärdig gick jag mot kassan och betalade för de andra tråkvarorna.

  8. Vad härligt det låter! Vi ska äta chokladpudding snart och vara lite nostalgiska…på den tiden då vi var nykära åt vi det jämt:) Måste bara fråga, med anledning av mitt ena olivträds sorgliga, bladlösa uppsyn…hur gör du för att dina ska frodas även på vintern, när de måste stå inomhus?

  9. Åh, Emma. Det låter underbart.
    Men kan du skriva utan att centrera texten, vore bättre med vänstercentrering… så himla svårt att läsa mittencentrerat i min mobil, har en HTC. Vore jättesnällt! Kram

  10. Jamen ett bad skulle kanske inte vara så dumt… Fast det är rätt gött också att sitta här med MIN dator (sonen har fått en egen, äntligen fred!), raggsockor på fötterna som är uppslängda på bordet, kika runt på härliga bloggar och dricka en macchiato. Och å vad jag är kär i dina salukis!

  11. Jag är också en plöjare. Börjar jag på en serie och gillar vad jag ser, knarkar jag den från första till sista avsnitt utan avbrott. Ja förutom för toa, mat, säng och lite jobb då. Just nu är det CSI säsong 10 och galet bra Revenge. Missa inte den pärlan säger jag bara!

  12. ooo choklad! nope, här blir kvällsmålet en morrot…=)
    och ett bad vore inte fy skam de heller…längtar verkligen till vårt nya badrum!
    blir nog klart typ år 2020..gaahh!
    och jag är så bedrövad att jag inte kan vara med på ditt event! hade så gärna velat, men men… kanske det blir en sån hit att du hittar på fler…? =)

  13. Vilken magestätisk hund du har! Är det Tooka? Hon matchar tavlan otroligt! Gör en egen tavla fast med Tookas vackra huvud!

    Kan du inte fota dina fossingar när du ligger i badet ikväll och ge oss en före och efter bild från när du fotade i badkaret när dina fötter went crazy under graviditeten? Vore kul att se skillnaden! Jag kan då peka med pekpinnen på bilden för min sambo och säga ”mm just det, så kommer jag kanske se ut, så du vet!”

  14. Du gillar choklad ja….Så lägligt att min syster jobbar på en chokladgrossist i Malmö som har VÄRLDENS bästa outlet för allmänheten. Vi snackar ”Kalle och chokladfabriken” bra… Eller… Ja nästan. Jag lovar återkomma när nästa outlet är. Då kommer du skrika ” Jag dööööör så mycket choklad” 🙂

  15. Det är svårt att inte bli hooked på True Blood. Har sista säsongen kvar som jag ännu inte fått tag på. Då blir det maraton-tittande igen.

    Ha en bra kväll!

    kram

  16. Vad fin hon är din vovsing! Ser superhärligt ut.
    Jag har det faktiskt också superhärligt… Fast på lite varmare breddgrader. 😉

  17. Min man köper ALDRIG choklad till mig…han kommer bara hem med massa nyttigheter! Jag blir avis på alla härliga vinster du kastar in hela tiden, du får pallra dig till Stockholm och ha ett event 😉 kramis du underbara människa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg