Att ha en lång fredag.

Mannen har jour idag och jobbar till 22, så jag och Silkesapan får roa oss bäst vi kan här hemma utan honom. Hittills har vi hunnit med bebisdisco, allehanda tupplurer och att elda så mycket i kaminen att vi fått klä av oss och nu sitter lättklädda framför Gordon Ramsey och diskuterar Michelin Guide-stjärnor och viftar med fingrarna. Vi är överens om det mesta, Silkesapan och jag.

Och så har jag börjat rodda lite i min välgörenhetsidé och hoppas ha något klart i nästa vecka. Ni kommer få vara delaktiga i allra högsta grad, och jag tror och hoppas att ni kommer gilla tanken. Vilken organisation det blir har jag inte bestämt ännu – men jag känner att det finns liksom inga ”rätt eller fel” där. Att vurma om det ena är inte bättre än det andra. Huvudsaken är att man vurmar.

Och så blir det en del om eventet på bloggen framöver som ni säkert förstår. Jag lovar, jag ska försöka blanda upp det med annat, men det är ändå oundvikligt att det skrivs en del. Det börjar ju närma sig nu. Om jag är nervös? Ja. Om jag börjar tänka på hur många ni är som faktiskt kommer. Men därför tänker jag inte på det – lägger bara in gasen istället. Mer vinster är på väg in, körschemat börjar hamna på plats och i nästa vecka hoppas jag kunna maila ut programmet till alla er som ska vara med. Förstår att många undrar vad de ska ha på sig, och det där väljer ni helt själv. Jag lär ju ha Walla (no shit) och det kommer finnas tid att byta om innan middagen. Och här finns nu en sida för er som ska dit och som vill hitta resesällskap, snacka outfits och byta gnuggisar. Eller vad ni nu kan tänkas vilja göra.

Knock yourself out.

Pssst. Dags för lite blogg-mobilisering också! Fridas dotter Rakel tävlar om att bli omslagsbaby. Henne kan man stödrösta på här.

32 kommentarer till “Att ha en lång fredag.

    1. Bilden är redigerad, men det är hans ögon 🙂 Jag har inte ändrat färg eller form eller så på dom.

  1. Vilket vackert barn du har!! Han kommer bli en sann pärla hos alla tjejer.
    Du är inte ensam om att vara nervös 😉 kan jag lova!!

    Tack fina du!!
    Kram

  2. Supergulliga Leo.

    & de där ögonen kommer säkert göra någon flicka eller pojke löjligt förälskade men säkert lika många olyckligt betuttade. & blir han lika snygg som sin mamma (mörkt hår & blå ögon = smashing kombination) så är det hjärtekrossarvarning på den där pojken.

    (alltså, ingen förolämpning eller så, mer att snygga pojkar med vackra ögon alltid har ett hov av förälskade ynglingar i bakhosorna varesig de vet om det eller ej).

    /Heléne

  3. Hej underbara du!
    Vilken söt liten gutt du har, han är minsann en äkta silkesapa!
    Nu till saken, du kanske redan har fått nog med tips om en organisation att engagera sig i. Men jag har i alla fall ännu ett hett tips. Det finns två unga tjejer som startat något som heter ”våra skitungar”. Efter ett skolarbete som de gjorde i Gambia blev de kvar där för de fastnade för gatubarnen och insåg att det fanns mycket kvar att göra… De har en hemsida, Googla Våra skitungar så hittar du den. Det kan förresten ni alla göra 🙂
    Ha en härlig helg alla!

  4. Ha på sig, byta om! No shit … ingen Walla i min garderob och nu fick jag ångest 😉 Jag har bara fokuserat på heminredningskollektionen från Zelected by Houze som jag ska börja ”fritidssälja” och som ska dyka upp i min ”postlåda” och nu har jag fått en sneakpeak i bilder på mailen åtminstone. Garderob till bloggeventet, hur sjutton kunde jag liksom förtränga det … jag som brukar grunna i månader på vad jag ska ha på mig när det är nåt stort på gång! Men det löser sig väl, det är inte mig nån ska titta på 🙂
    Ha en fortsatt mysig fredag!
    Kram Suz

  5. Heja eventet! Ska genast in på den nya sidan och orientera mig därinne 😀

    Jag har ju redan en åk-kompis (Ia, aka. Ingela :D) men det kanske hittas fler? The more the merrier!

    Själv har jag lyckats städa lite här hemma och önskar att jag också hade en kamin att värma mig vid… får trösta migsjälv med mina nya gardinstänger! De värmer inte så bra men är fina att titta på så de värmer mitt hjärta 😉

  6. Emma,
    Gissa om jag började skratta när den franske propert korrekte nyhetsreportern pâ A2 tvkanal tog upp den nya bloggflugan i Frankrike, där okända ungdomar satt och pratade med varandra i timmar i stället för att träffa andra ungdomar i klubbar etc. ”Förstâr ni inte att det är förlorad tid eftersom ni aldrig kommer att träffa dessa personer !”
    Dâ tänkte jag pâ duktiga dig och alla trevliga bloggare jag kollat in pâ nätet som skall träffas i Bloggeventet 2012. Har nästan lust att skicka in nâgon bild pâ er, om du accepterar, till den franska TVkanalen för att bevisa att bloggare träffas och inte behöver vara nâgra halvskumma typer utan vanliga människor med samma intressen. Om han bara visste sâ trevligt det kan vara att blogga, fâ stimulans och hitta pâ nya saker till hemmet och att göra, oftast bättre än att prata med citronsura tanter med dubbelhaka eller religiösa fanatiker. som njuter av att snudda vid cyklister med bilen för att se om de förlorar balansen och trillar av pinnen….Olika kulturer, fast det finns smâ gruskorn i maskineriet som överallt. Önskar er mânga goda skratt och en bustrevlig kväll !!
    Kram till Silkesapan 🙂

  7. Jag tror ni kommer lyckas underhålla er kvällen ut.. ni verkar ha det finfint tillsammans.. och ja, överrens om det mesta 😀

    Ha en härlig fredag!

  8. Ja nog är han söt din lilla silkesapa!!! Så det räcker å blir över, var heller inte så svårt att rösta på Fridas lilla söta loppa! Å min lilla pluttisnutta överträffar sig själv varje dag så man undrar om mammahjärtat ska spricka av kärlek! 🙂

  9. Självklart förstår vi som inte kommer på bloggeventet att du måste få prata lite om det! Men, visst kommer du att ha en rejäl resume om vad vi gick miste om senare på bloggen? Jag hade så gärna kommit, men är gräsänka den helgen. Hoppas att ni får en mycket härlig dag och kväll!

  10. Manic Depression France buy generic Xanax online without prescription Twenty-five percent of cancer patients will suffer from depression. [url=http://xanaxonlinebuy.net]purchase generic Xanax online no prescription[/url] Medically ill patients with Congestive Heart Failure (CHF) and Chronic Obstructive Pulmonary Disease (COPD) are at increased risk for developing symptoms of anxiety and depression and are among the least frequent users of mental health services and treatments.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg