107 kommentarer till “Att testa lite nytt.

  1. Otroligt så väl den beskriver bloggen. Här finns hjärta, hjärna och en massa galenskap i snygg förpackning. Du är brilljant Emma!

  2. Alltså du är så duktig ,den blev så du ,& jag är avundsjuk på alla som kan sånt där micklande med olika fotoredgeringsprogram mm. alltså jag måste lära mig…..som sagt super 🙂

  3. Men seriöst nu lackar nästan ur. Du har haft PS i några timmar och kan redan sjukt mkt mer än mig. Hur f*n lär du dig, jag vill också ju. 🙂

    Tyckte den var skithäftig och så inte vad jag hade trott. Hur kul som helst!
    Kram

  4. Snyggt!

    Jag har ett armband gjort av precis sådana gamla skrivmaskinstangenter som jag köpt på etsy. Det är alltså lite steampunk över det. Najs…

  5. men nu när jag tittar på datorn så passar inte bakgrunden du har. den blir lite mörk och tråkig där bak. skulle haft nått turkost i den. typ där det är rosa nu för det passade med förra. men headern är skitsnygg iaf =)

  6. Helt sjukt vad du är duktig!!!!!!!!! Önskar jag kunde fixa till våran sida, argh är inge br på programmera – fast jag vet hur det skulle se ut!!
    Bra tips på info man kan läsa om sånt! Vi använder wordpress.
    /Anna

  7. Jättesnyggt! Jag fick lov att googla på steampunk, har aldrig hört ordet förut. Så då har jag även idag lärt mig något nytt:)

  8. känns väldans långt bort i från den andra…ny spännande…men jag vet inte…kanske bara måste vänja mig…den är SNYGG men känns så…vet inte, inte riktigt rätt…eller är den helt rätt!!
    Den är jäkligt COOOL iallafall

    <3

  9. Hela familjen är med ser jag! Genomtänkt 🙂
    Du till höger (vacker)
    Mannen (hjärnan)
    Leo (hjärtat)
    Tant o Toka ser man också
    Har jag tolkat rätt?

    Kram
    Elisabeth

    1. Ha ha ha jag hade ju hoppats att hjärnan skulle få vara min 😉 Det är ju snälla vingar på den och allt.
      Kram

  10. Du får inte missförstå, jag menade inte att du är hjärnlös – tvärtom! Tänk om jag hade sagt att mannen är till höger med det långa håret – hur kul hade det varit?

    Kram

  11. jag lajkar den! =)
    speciellt hjärtat och spelkorten….gillar du poker? bara undrar.
    brukar inbilla mig att jag har ett rätt bra pokerfejs…ser lika slug ut hela tiden hahaha.
    ha de gött och du får verkligen fina priser till ditt event.

  12. Snyggt. Detta leder mig onekligen till den oundvikliga frågan; kan du tänka dig att göra en (eller ett par) header(s) till en potentiell webshop i framtiden? mot betalning givetvis. Blir även nyfiken på vad du jobbat med innan föräldraledigheten då jag började följa din blogg när jag själv gick på föräldraledighet (fick också bäbis i oktober)

  13. Oj oj oj vad snygg den är!!!! 😀 Himla tjusig och den känns lika galen som du! Dock så sticker det lite mellan den gröna headern och bakgrunden, men det kan vara mina ögon som är ovana vid att titta ^^ För åhh vad den var snygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg