Att visa lite sovrum.

Hur tusan blev klockan ett?! Jag laddade ner en testversion av Photoshop av Adobe och sen fastnade jag i att göra en ny header medan silkesapan sov som en stock på mig. Nu är jag iallafall nästan färdig, har haft hur kul som helst. Lägger upp den lite senare idag (kan redan nu säga att ni inte kommer tro att jag är riktigt frisk – men hey; det var vansinnigt roligt och jag tror nog att vi kan köra Att vara någons fru i en ny edition ett litet tag).

Här ser ni iallafall lite av sovrummet.
De där stora kuddarna längst bak var upphovet till hela galenskapen igår om ni undrar.
De ska man alltså hålla sig borta ifrån om man nu är på Ilva.

55 kommentarer till “Att visa lite sovrum.

  1. Jätte snyggt som hela erat hem ,jag gillar stilen ,och vad du är duktig på det här med Photoshop och Gimp och allt vad det nu heter……
    Kram

  2. Jättefint!
    Men du, den där 8:an som är på sänggaveln, är det en 8:a eller är det evighets-symbol?
    Alt är det ngt som bara ni vet vad de är? En markering om vart mitten är? Hahha
    Nyfiken fröken häro 🙂

    Kramen!

  3. Härligt!. Tänkte bara säga att jag premiäranvänder min Palla nu. Dags för dagishämtning 🙂 kommer bilder ikväll, men det finns en förhandstitt om man är väldigt nyfiken. Och Palla.. jag gillar namnet för att det är Walla fast av Paulina. Och för att det känns som jag pallat äpplen i Ewa i Wallas trädgård när jag sytt en egen 😉 Ha en fortsatt bra dag. Har förresten stulit en bild av din nuvarande header också….

    1. Den nya headern är grym! och bilder på Pallan publicerade.. har märkt att Emmafansen är nyfikna, många nya besökare under kvällen!

  4. Gud va snyggt och så där lagom fixat så det bara blir himla mysigt. Nu vill jag också göra om och göra nytt hemma men tiden är en bristvara och jag måste tyvärr ägna mig åt arbete idag.

    Gud vad jag önskar att jag skulle gå på bloggeventet. Det kommer att bli årets höjdare och så nära också. Tänk om jag inte fått teaterbiljetter just den dagen…

    Ha det gött

    Lotta

  5. Ser fint ut! Måste bara säga igen så klurig och bra du är på att fixa priser, mycket imponerande. Ha en fortsatt fin dag/ Klem Madeleine i Limhamn

  6. Vilket vackert rum och takhöjden gör verkligen pricken över i. Helt galet så mycket roligt två par nya kuddar kan ställa till med. Och även jag började fundera över den där 8:an – sånt där älskar jag i inredning, oväntade saker som man blir nyfiken på.
    Kram.

  7. Vad fina bilder från ditt sovrum. Spännande det ska bli att få se den nya headern.
    Vad gör du med dina bilder? Använder photoshop eller nåt annat? Skulle du kanske lära oss lite om det om du vill för du har alltid så fina bilder.
    Kram Bodil

  8. Körde photoshop elements en månad i höstas och jag kan säga att jag gjorde inte så mycket annat under den månaden än lekte. Elements är lite mer användarvänligt än photoshop som är mer för professionella yrkesmänniskor. Iallafall är det den förklaringen jag har fått. Jag gjorde bakgrunder, headers, fotoböcker, inbjudningar. You name it. Jag trodde nog att jag skulle få programmet i julklapp, men mannen tyckte jag behövde benvärmare istället.

  9. Hej! Jag ville bara tipsa dig om en tjej som gör jätte fina illustrationer, såg nyss att hon gjort en ny där tjejen bär en Ewa i Walla kjol. Tänkte på dig då 🙂 finns att hitta på FB, J Lindy heter hon.

  10. Åååå så fint…massor av god bitar.
    Det ska bli himla kul och se din nya header …man är ju helt nyfiken nu!!!
    Kramar Malin

  11. Vad fint och mysigt. Precis som ett sovrum ska vara. Måste ta tag i vårat också. Sängbord och lampor står på agendan men kommer mig aldrig för…
    Ska bli spännande att se nya headern… förväntningarna är höga!

  12. Mums! Sovrummet är som en stor fluffig maräng 🙂 fast på ett amazing sätt alltså 😉 inte 80 tals bröllop här inte!!! Hehe love it!! Ååå din nya header e grym 🙂

  13. Vackert!
    Har också suttit med Adobe idag och pillat. Rätt roligt när man lär sig lite. Blir bara frustrerad över att det finns så mycket funktioner och man fattar inte hälften. Men med en bra tutorial blir det roligare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg