Att ha morgongympa.

Varifrån min son har fått sitt oklanderligt goda morgonhumör är och förblir en gåta.
En gåta i klass med pyramiderna, eller så.

46 kommentarer till “Att ha morgongympa.

  1. Idag är min första dag på universitetet, jag börjar 12. Det kom en kille klockan 07:54 för att fixa mitt avlopp. Så jag undrar samma sak.

  2. God morgon !!!

    Åååh, älskar din nya header, såå himla snygg! 🙂
    För att inte tala om ditt sovrum, lovely !!

    Hoppas ni får en härlig dag, här hemma ska det pluggas!
    Kraam

  3. Vad härligt att han är så glad:)Det är Melker oxå. Hur sover Leo? Melker sover från 22-06, matas och sen till 09 eller 10. Så himla skönt:)
    Ha en fin dag.
    Kram Kristina

  4. Det är väl trevligt att vakna upp till en solstråle med denna trista vinter.
    Njut njut njut för när dom närmar sig tre hänger mungipan långt ner i knävecken

  5. Samma med min bäba, hon ler så hon kiknar, inåttjuter och gör klockrena simtag med armar och ben då hon får syn på en människa på morgonen. Jag måste bända upp ögonen och hasar fram, stel i ansiktet. Sexåringen är ungefär lika pigg som jag så sakta men säkert avtar nog morgonhumöret! 🙂

  6. Underbart! Alla mina har ett strålande morgonhumör faktiskt, så det kan med lite tur hålla i sig även för Leo. Jag minns att jag hade det jag också en gång i tiden, men nått måste man ju uppenbarligen ge i utbyte för att få tre perfekta* ungar.

    *-kanske inte perfekta enligt våra medresenärer på flyget om en vecka, men enligt mig (och jag är förvisso lite partisk, men har god smak (oxå enligt mig själv förstås) så det är pålitlig info).

  7. Hi Hi Hi, du behöver inte tvångsnjuta! Mina barn har i alla fall bara blivit mer och mer njutbara ju äldre dom blir. Skulle vilja lappa till alla som så till mig att njuta mitt i kolikmånaderna…. Förstår inte alla att alla barn är olika? Varför måste man uppmana alla att njuta innan det blir värre? Det blir ju ofta bara bättre!!

    Sötast i världen är han i alla fall!!

    Kramar

  8. Han kompenserar för föräldrarnas morgontrötthet. 😉 Härligt att vakna upp till en solstråle!!

  9. Finns inget bättre än utvilade mätta solstrålar. Mornar är bäst!

    Och du vilket sovrum, love it.
    Och inga hundvingar längre, bra där:-)

  10. Fin header. Jag är imponerad. (Min ser ju ut som ett skämt i jämförelse, vågar inte ens säga vad jag jobabr med, haha)
    Varje gång jag laddar ner av dedär extrafinesserna till Photoshop så är det dags att uppgradera PS eller byta dator så jag hinner aldrig göra något vettigt med dem.. haha. Jag är väl för långsam. 🙂

    Härliga bilder också. Spec den med fötterna och hunden. 🙂
    Fasen nu vill jag hem till mina pojkar och hunden….

  11. Jag undrar samma sak med min barn, men jag tror att det kan ha och göra med att de är smarta och avslutar dagen kl 19 och sover sedan till 07, snacka om utvilade! Man själv borde ju testa detta, då kanske man inte skulle känna sig som roadkill varje morgon..

    Kram!

  12. Det är moder naturen som fixar detta. Om inte skulle ingen förälder orka gå upp så okristligt tidigt och ta sig an de små. Istället skulle de placeras i ett ljudisolerat rum i källaren och hämtas upp så där vid tiotiden när man börjar bli människa. Jag kan också meddela dig att det goda morgonhumör ofta försvinner över tiden. Trust me, I know! 🙂

  13. Det går över… Jag LOVAR.
    När de går in i tonåren, sover de SKITLÄNGE på morgonen och håller sina kvällströtta föräldrar vakna. Vet i katten hur det är ställt med moder natur när hon planerade detta. Föräldrar är i stort sett ALDRIG i fas med sina barn när det gäller vaken- och sovtid.
    Just nu är jag inne i en fas när jag är otroligt trött HELA TIDEN…

    Ha en fantastisk dag.

    //Britt

  14. Söt som socker är han grabben:)

    En annan sak, skulle du inte kunna lägga upp lite fina shoppingtips nära hotellet i Malmö på bloggen. Ska ju bo på det du fixat rabatt på.
    Kommer ner redan vid 15-tiden på fredagen, och skulle vilja kolla in lite roliga butiker. Både inredning och kläder.

    Vill inte irra mig vilse (för tänk om jag missar bloggeventet på lördagen bara för att jag är halvvägs till Simrishamn eller nått!!), utan gärna på bekvämt ”se” avstånd från hotellet, eller max in en bit i någon gränd/galleria:D

    Kram Susanne

  15. Underbart ju, strunt samma från var det kommer 🙂
    Hos oss är vi 4 surfisar och en solstråle om morgnarna. Solstrålen är lillebror på 2 år som har ett sagolikt humör och gör varenda morgon lite lättare att uthärda genom sin glada approach till livet i allmänhet, och en ny dag i synnerhet 🙂

  16. Dom här bilderna kan jag sitta å titta på hur länge som helst, minnas tillbaka till mina egna tjejers på nåt vis nästan för korta bäbiperiod. Undra hur de kommer bli när de blir äldre, undra om morronhumöret går över (som en del har kommenterat)?

    Det jag menar är: den där pjamasklädda foten är så underbar att jag på allvar funderar på om vi gjort ett klokt val som ”bestämt” att vi inte vill ha fler barn… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg