Att ha fått mycket gjort.


Jäklar vad jag har möjlighet att vara effektiv på onsdagar! Idag har vi lastat in de där 110 kilona plus lite till i vardagsrummet, jag har haft möte med Öresundsgruppen och satt de sista detaljerna (infomail går ut innan söndag), jag har retat upp mig på välgörenhetsorganisationer som inte vill ha pengar, jag har tjänat 1300 spänn med hjälp av tjejmatte på Vindåkras rea (visar sen, galet bra köp) och jag har fotograferat för Nordljus.

Det sistnämnda är sjukt kul; de gick ut för ett tag sen på fejan med att de sökte nån som kunde fotografera varor åt dom när det blev lite för mycket för att hinna med själv, och jag var inte sen med att anmäla mitt intresse såklart. Jag behöver all övning jag kan få. Så idag anlände ett paket med kläder som jag fick kränga på mig och göra mitt bästa för att visa så att de ser så flådiga ut som möjligt. (Det är vid såna tillfällen jag önskar att jag hade en modellkompis boende  gästrummet som jag kunde använda precis när som helst).

Och igen; ni är så himla bra. Tack för allt det där jag alltid tackar för, även om det kan låta uttjatat och larvigt. För att ni peppar och engagerar er och skrattar med mig även de dagar jag inte hinner uppdatera mig så mycket inne hos er.

För att ni är med.

23 kommentarer till “Att ha fått mycket gjort.

  1. Hej! Gillar du inredning, med inriktning på den franska lantstilen & shabby chic? Då har jag kommit rätt. Jag kombinerar det gamla med nytt. I min blogg Hemlängtan visar jag er hur jag inreder, hur man bakar bullar i 15 cm klack, vardagen som en ensamstående mamma och mitt intresse för skyhöga stilettklackar. Numera finns även mizs -hemlängtan på Facebook. Joina oss gärna där. Välkommen!

  2. Härligt!!!
    Bilderna är underbara! Älskar ögonen som bara glittrar! Har jag sagt att jag älskar glitter?
    Ser du? Som en Stjärnflocka! Från mitten och som en flock stjärnor utåt! 🙂
    Kram

  3. Du är så himla effektiv så man nästan dör! Heja dig, men jobba inte ihjäl dig – du måste spara på krutet till den 11:e 😉
    Ha det himla gott!
    Kram Suz

  4. Så mycket roligt du har för dig! Och jag läste det där inte om organisationerna – man tror inte riktigt att det är sant. Alla företag skulle behöva en Emma som boss tror jag bestämt.

    Och sist. Fantastiska bilder på Leo!
    Kram.

  5. Wow, det var verkligen mycket! Själv har jag burit på min lilla 1-månaders bebis hela dagen och inte gjort någonting annat! Jo, bloggat lite och fixat med en tävling samtidigt som jag ammat! 😉

    Fantastiska bilder på din lilla prins, som alltid! 🙂
    Kramar

  6. Bra jobbat!!!! 🙂 själv har jag fått bäckenledsinflammation och har 6 v av kiropraktor behandlingar att se fram emot och lillsnörpan är jätteglad hela dagarna tills vi står i hissen på väg upp till lgh då sätter gnället igång. Men allt rinner av mig som vatten på en gås just nu! Lycklig är vad jag är! Roligt jobb, underbar man och jag älskar min lilla gnällapa! 🙂 plus så kan man läsa här varje dag och bli ännu gladare 🙂

  7. Mmm tack, det är planen! Tips: var uppmärksam fall du får ont i ryggen sen, även längre fram. Kiropraktorn hävdar att detta härstammar fr graviditeten och foglossningar i kombination m bärande. Det är ändå över två år sen. Men nu fixar det sig säkert m lite kotknäckar hjälp.

  8. Hur hinner du allt?

    Förra inlägget gjorde mig väldigt illa berörd och det slog mig att jag känner till en helt fantastisk organisation. En svensk kvinna som verkligen gör skillnad. Hon var nominerad till svenska hjältar samt CNN hero 2011. Och detta efter att hon förlorat hela sin familj i tsunamin. Jag har själv varit i kontakt med henne och mer ödmjuk människa får man leta efter. Hon har startat ett barnhem i Thailand och vikt resten av sitt liv att göra livet bättre för barn som behöver henne. Jag har flera kollegor som besökt barnhemmet och sett vilket fantastiskt jobb som görs. Johan som förolyckades i Tsunamin var en tidigare kollega. Jag mailar dig en länk imorgon där man kan läs mer och se filmer från barnhemmet. Även om du inte tycker det är intressant så är det en magisk story. Jag grinar varje gång. Hon är en helt fantastisk människa.

    Kram!

  9. Det är så härligt när man känner att saker blir gjorda, men du tycks ju nästintill ha en superhjältes energi! Du är så fantastisk, och det är en riktigt energiboost att titta in här! ♥

  10. sv; Ja, det var en pärs. Men för att stjäla ditt uttryck ”I shit you not”..mitt liv är bättre efter än före! En nyfunnen uppskattning till att vakna varje morgon kan göra underverk för kreativiteten, energin och den allmänna kärleken till livet.. Tack för omtanken, den värmer verkligen!! Kram
    Ahh..alltså, Jag tänker att DU tar ditt pick å pack, flyttar si sådär x antal mil norrut och så får jag fota dig som min ”modellpolaresominteärminpolaresomjagegentligenintekännermensomblirsjuktfinpåallabilderjagsett”. Deal???? Gött!!

  11. Hej,
    vill du ha tag på välgörenhet där dom definitivt är intresserade av bidrag och är fullt kontaktbara kan jag tipsa om Matilda och Linus barnhemsprojekt i Uganda.
    http://www.ssenyange.org/www/Hem.html

    Det är värt en titt och här går 100 % av pengarna fram.
    Kanske inte vad du letade efter men jag ville ändå tipsa för jag känner dom och vet vilket arbete dom lägger ner på det här (vid sidan av deras vanliga jobb, så dom jobbar 🙂

    Tack för en underbar blogg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg