Att fylla på igen, ja.


Idag trillade det här underbara paketet från Nyblom Kollén in, och nu får det ligga här hemma och vänta på en lycklig vinnare tills den elfte. Jag har beslutat att kalla det för ett Brygg-paket, och eftersom jag är typ härskare över mitt eget vardagsrum får ni helt enkelt gå med på det.

Bryggpaketet består av:

4 ljuvliga kuddar i fancy schmansy tyg
1 matta, lika fancy schmansy
och en vimpel som man kan pynta ihjäl sig med.

Så jädrans snyggt, och det är med stor sorg jag kommer skiljas från det på Bloggeventsdagen.

31 kommentarer till “Att fylla på igen, ja.

  1. Oj oj oj! Ja det är det ända jag kan få fram! Så snyggt!

    Ser verkligen fram emot Eventet! Är så glad för min biljett!!!!

    Ha det så gott/ Anna

  2. Meeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn!! Jag vill oxå gå på eventet!!! Sitter här som en sur liten unge! Missade totalt biljettsläppet och för var gång du lägger upp något nytt om eventet, så blir jag än surare för att jag inte har någon biljett! GAAAHH, hur kunde jag missa det?!?
    Sådär ja, då fick jag ut den ilskan ;O))
    Men vilken underbart, härlig kväll ni andra kommer att få. Ja, jag är smått avundsjuk måste jag ju erkänna men det blir kanske ett återkommande event, så då ses vi nästa gång istället. Och vilket jobb du har lagt ner på detta, Emma! Vilken kvinna du är!

    Till alla er som ska dit, önskar jag en superrolig kväll! Lär bli en kväll att stoppa i minnesbanken.
    Kramar på er.

  3. Så underbara. Jag tillhör den där skaran som gillar allt som är randigt. Mina barn har nog varit dom i Sverige som haft mest randigt av alla…..hahaha…..Jo det är sant. Dom hade nog något randigt på sig varje dag. Idag vägrar dom såklart- av naturliga skäl. Dom är urless på randiga kläder….

  4. Snacka om att man gjort bort sig som inte ens försökt att skaffa en biljett för att man har annat för sig den dagen. Attans!! Så himla mycket underbara grejer – ni kommer ha det kanon!

  5. Jösses vad iögonfallande din nya header är. Jag märkte inte till en början ens att den var bytt. Väldigt snyggt! Då är så duktig!

  6. Herrejisses, snart räcker det inte med EN dag för bloggeventet. För hur ska vi hinna tävla och dela ut en massa vinster OCH lyssna på Ranelid OCH sminka oss OCH äta OCH beundra alla dina Wallakjolar 😉 osv osv… Bara vinstutdelningen kommer ta en hel dag.

    Jisses, vad härligt!

  7. Ingen som är sugen på att sälja sin biljett till mig?! Vill också gå!!

    Om det är någon som är sjuk Emma så kan du ringa mig, har 1 timme ner! 🙂

  8. Funderar allvarligt på hur jag obemärkt smyger in på det hära eventet och snor åt mig alla, japp alla, otroliga saker du lyckats få fram Emma. Nej, jag har ingen biljett. Ja, jag är sjukt avundsjuk. Och jo, lite ego är jag. Men åhh!!!!

  9. Jaha, och där svimmade jag av för en stund. Ja göta petter så lycklig en sådan vinnare blir, jag säger så det… 😉
    Ps: Mitt kuddfodral tillika broderiprojekt är klart under Rubriken Eget Trademark 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg