Att testa det där med jeans igen.

Man kan ju inte bara gå i vippiga kjolar hela tiden. Men det där med jeans har liksom inte varit så aktuellt sen förlossningen. Det är nånting med konsistensen i kroppen, den där trolldegskänslan, som inte direkt inbjuder till att klämmas ner i någonting som är tight eller styvt. Jag provade ju ett par jeans sist vi var på västkusten  – det var 70 % rea och jag tänkte att jomenvisst – ett par 26:or borde jag väl kunna… Eller hur. Halvvägs upp på arslet tog det liksom stopp, och resten av häcken stack upp som nån slags överbakad men nyfiken muffins och fick mig att skratta så mycket att jag var tvungen att sätta mig ner.

De här Please-jeansen hade jag sett på lite olika bloggerskor och varit sugen som tusan på. Så för ett tag sen fick de komma hem till mig och har nu bott i garderoben länge i väntan på att få komma ut och användas lite. Och nu är det väl dags. De är ju perfekta, egentligen – sitter inte åt nånstans och är mjuka i tyget och hänger bekvämt runt aulan.

Ja. Jeans, alltså.
Jag tror att en vardagsfavorit kan ha kommit tillbaka.

87 kommentarer till “Att testa det där med jeans igen.

  1. Jag känner igen det där! Sista delen av graviditeten var det bara mjuka leggings som gällde för mig. Nu efter förlossningen är det samma sak… Kommer ju inte i mina gamla byxor än. Men du inger mig hopp, Emma! 🙂

  2. Ha, ha, ha! Alla tjejer kan nog känna igen sig. Har själv en hel hög som ligger och väntar i garderoben på att just kommas i!
    Snygga jeans och de är jättefina på dig. Visst är det lite fånigt men den känslan är härlig ”att komma i jeansen”!;)

  3. jag har kört med Gina Tricots (ja, jag veeet) stretchjeans. Förvånansvärt snygga för det priset. Å mjuka. Problemet med mig och baggy jeans är att jag ser så väldigt baggy ut. Typ ”hur kan du ha större jeans än din man?”-baggy. Inte bra.
    fast de här var rackarns fina. Jag kollar. Hur köper man jeans online förresten, det måste ju förenas med svår ångest och 8 timmars provrumsbreakdown. Hur vet man att de passar?

  4. Jag ser minsann ingen trolldeg, skitsnygg!! 8,5 månad efter tvillingfödsel triv jag ännu inte i jeans. Mysbyxan är min bästa vän 😉 !! Kram.

  5. 26? Hur kan en vuxen komma i ett par 26:or? 🙂 Smalt juuh.
    Jag drar 30 i midjan… mina höfter måste vara breeeda för jag har alltid ansett mig vara smal. Hm…

    1. Haha tänkte faktiskt samma, nu har jag också 30(några ännu större!) och när jag var pinnsmal 28 men det är väl olika hur man är i kroppen m höfter etc som du säger. Jag är rel lång också 1.74 och Emma är ju liten och mer nätt i sig själv.

      1. Stretch, stretch, stretchsomfan. Det säger jag bara, aldrig mer jeans utan stretch. Sa jag stretch? Och 34 i benlängd, det behövs när man är 177.

        1. Känner samma här fast mitt problem med stretch är att de halkar ner över rumpan. Inget skönt alls när man får sån där nylonstrumpbyxekänsla i grenen av ett par leggings. Och så ser det så fånigt ut när man måste gå och hala upp dem vart 10:e steg.
          Tips?
          Man kan ju inte sätta hängslen på strech-jeans-leggings?
          Tvivlar också på att det skulle hjälpa då de har en stark vilja att hasa nedåt 😉

          Kanske om ett par kilon att de sitter bättre… men inte det svaret jag VILLE höra 😉

          Hälsningar
          Yohanna

          1. Filippa K har en modell som verkligen inte kanar ned. De är lite högre i midjan, utan att vara höga liksom. Och de har bra plats för rumpan, ofta är det väl det som gör att de upplevs glida ned. På mig i alla fall. Nikki eller nåt liknande har jag för mig att modellen heter. Finns både med och utan stretch, men MED är att föredra.

  6. Grymt snygga, har suktat länge efter oxå ha sett dom här å där… Hmmmm farligt att titta in här 🙂 nu blir man ju sådär köpsugen igen…. aj aj Emma ditt fel 😉

  7. Dom där var grymt snygga på dig:-) sugen jag blir på jeans jag med nu. Använt leggings o tunikor forever känns det som. Än har inte mina gravid kilon försvunnit men jag jobbar på d. Gick ner massor första veckorna men nu verkar dom vara tillbaka. Men dom SKA bort så jag oxå kan se lika snygg ut i jeans som du:-)
    Ha en fin dag.
    Kram Kristina

  8. Riktigt snygga.
    Vet du om de säljs i någon butik så man kan prova..
    Köpa jeans online är för risky för mig definitivt. Så äventyrlig kommer jag nog aldrig bli.

      1. det är ditt fel igen att jag beställer du får sluta upp med att lägga upp så förbannat snygga bilder. Hittils är du skyldig till
        1. Hunterstövlar
        2.Hunterstövlar med snörning
        3.Dermanord produkter
        4. Cardigan
        5. Jeans

          1. Jaaaa!! Är grymt nöjd hade det inte varit för min längd på 158 hade jag kört walla oxå men jag är rädd för att ”försvinna” jag har slutat gå på stan räcker o surfa runt hos dig så hittar jag alltid ngt fint:))

          2. Ha ha ha jag får nästan dåligt samvete nu *s* Som om jag har dåligt inflytande på dig.

  9. Åh, vilka fina! Jag behöver ju inga jeans egentligen, men… Jag kanske behöver just dom där! 🙂 Men, hur är de i storleken? Mycket svårt när det helt plötsligt inte är tumstorlek, ju…

    1. De är ju liksom pösiga så jag skulle säga att de är ganska rymliga (eller blir rymliga). Jag gjorde så att jag mailade mitt midje- och höftmått och så mätte Pernilla ut vilken storlek som skulle passa 🙂

  10. schnyggt!! och ja, det är skönt med jeans!! tänk dig i vår. Mm. Usch, jag tycks ha snöat in på vår. Utan att det ens varit vinter?

  11. Japp. De där brallorna har jag nästan-klickat-hem-men-avbrutit-i-sista-sekunden typ 1000 ggr. Jag borde bli av med typ 10 kg deg först, och kolla om man använder jeans i asvarma länder. Gör man det, eller har man bara tunna klänningar hela tiden. Vet inte. Måste undersökas.

  12. Åh jag älskar den varianten av jeans. Supersnygga! 26:or? Hur liten är du egentligen? Eller iofs min fjortonåriga dotter har 26:or och hon är runt 162 lång tror jag 😛

  13. Men, idag är ju internationella mysbyxdagen, det hävdar iallafall spreadshirt. kanske ända dagen man kommer undan på stan med mysbyxor så premiärjeansar du!

    ( http://www.spreadshirt.net/international-sweatpants-day-C6069?emst=MgEAM0olYy_99785_95786_251)

    Snygga var de iallafall. Se till att använda dem mycket nu, för antagligen går det ganska snabbt tills de blir för stora. Efter mina graviditeter har det varit vid fyra fem månader efter förlossning som jag plötsligt börjat återgå till vanlig storlek (om än lite tyngre i bakänden än tidigare…)

    Ha en underbar dag!

  14. Snygga på dig! Har tittat på dem flera gånger, men säger som flera andra, svårt att köpa utan att först få prova. Ha en fin dag!

  15. Jeansene er virkelig superfine, og du ser superbra ut i dem. Det kan da ikke være langt unna at du er helt tilbake til samme smale figur som innen graviditeten. 🙂 Så deilig det er når man kan bruke alle typer klær man ønsker igjen. 🙂

  16. Supersnygga :)!
    Jag som aldrig kollar på ”baggy” jeans tänker om. Kanske kanske… vi får se.
    Men ursnygga var de iaf :).
    /s

    1. Alltså, de är ju pösiga så de upplevs ju som stora. Och de töjer sig väldigt bra, är minst en storlek större efter en dag.

  17. Så Snyggt!!!
    Jag kommer ihåg känslan när jag för första gången klämde in mig i favoritjeansen efter förlossningen. En underbar känsla!
    Vilken härlig jeansdiskussion här på bloggen 🙂 det är så roligt när din blogg förvandlas till en ”chatt”!
    Kram

  18. Du skapar ha begär, haha. Skit snygga på dig, du har en härlig stil som passar dig så himla bra.
    Tur jag bor i USA så jag har svårare och dyrare att beställa ,haha. Fast jag har en annan stil.
    Skit snyggt på dig!
    Kram Bodil

  19. Åh jag vill också ha jeans, får vänta mågon vecka till.. Har flera blusar o toppar som är amningsvänliga men inga jeans som passar efter graviditeten. Tights och tunikor ett par veckor till.. Längtar!! Trevlig helg, kram!

  20. Skitsnygga!!! Såna måste jag skaffa! Är i akut behov av att hjälpa min garderob till lite förnyelse! De kan få hjälpa till!!!

  21. Jeans är det jag saknat mest under graviditeterna! Efter första dotterns hastiga ( 7 veckor tidig) ankomst tyckte 22-åriga jag att min man skulle ta med favorit jeansen, 1988 var det baggy Levis, inför min hemresa från BB, det gick väl sådär, passade ICKE!! Jag kände mig smal men ack vad jag bedrog mig!!! Tog ett bra tag innan dom byxorna passade! Mitt alternativ då var mannens jeans ett tag, bra substitut !!! Storlek 26 är ju mini men jag har kommit tillbaka till min ”gamla” storlek efter bägge barnen efter ett drygt år, utan bantningskurer och hysteriska gymbesök!! Det viktiga är att hitta rätt substitut!! Vilket event du har fixat Emma!!! All creed till dig, hur bra stämmer inte det du tidigare skrivit att du gör saker till 100%! Härligt att se trots att jag inte kommer, högsta önskan just nu är att du har plats för fler!!! Kram minna

  22. Gryyyymt snygga på dig sexy lady 😀
    De är så där laid-back-coola-snygga!
    Aj lajk!
    Drömmer om att dagen när min postpreggomage accepterar mina gamla Levis…
    ..vad är väl en bal på slottet….

    Kraaam

  23. Dom va riktigt snygga! Jag har letat över hela stan efter ett par tjata sitter-åt-på-rätta-stället-jeans men icke. Dom finns ju bara i ens eget huvud tror jag. Men vafasen har jag inte tänkt på de för, man kan ju liksom mysa runt i ett par sånna, lagom slappa istället.

  24. Hej! Jag har kollat på såna jeans o på den sidan står det att midjemått 37 cm är storlek XS… Vem fan är 37 cm runt midjan? Inte jag ialla fall o då är jag ändå klassad som ”normal/smal”.. Tänkte höra om du kan förklara storlekarna?? 🙂

    Tack på förhand! Terese

    1. Ha ha jag tror att det är tvärs över, liksom. Hänger du med? Om du mäter från sida till sida. Du ska nog typ dubbla det. Men maila dom och fråga för att vara på den säkra sidan.

      1. Haha ja, kom fram till det till slut 🙂 Så nu är ett par beställda så hoppas jag att det blir bra 🙂 Tack!

  25. Supersnygga!!
    Jag har själv fyra varianter av Please, älskar de alla:)
    Jag köpte mina från http://www.stil1.se, tydligen kommer det ett gäng nya i slutet av september, funtar på att boka ett par Please fancy.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg