Att vara coolast i stan.

Sådärja. Nu är jag tillbaka från Böddi som en ny människa (jag menar; finns det något skönare än att luta sig tillbaka i de där vaskarna och få en skalpmassage?! herregud jag började nästan snarka) och håret är friskt igen.

När jag kom dit och fått en dunderkram slog han ihop händerna och sa ”Let’s do something FUN!” och ja, jo something fun kunde jag väl gå med på – särskilt efter att gått omkring och känt sig glåmig ett tag. Jag är ganska feg annars men kände att idag var jag minsann crazy cat och kunde nog stå ut med something fun sålänge det inte innebar permanentvätska eller rakhyvel. Så han berättade att han skulle bleka topparna på mitt underhår som en slags omvänd utväxt liksom, och att det var s-o-o-o-u-p-e-r trendy! i Hollywood. Och eftersom han är en platinahårig isländare med coola kängor, trappmaskinsarsle och en massa silverrassel och jag är en smådegig nybliven småbarnsmamma som bor på landet och har acklimatiserat mig så vansinnigt bra vid att vara hemma att jag har börjat prata högt med mig själv på dagarna så tyckte jag väl att det inte var så himla mycket att orda om. Det finns liksom få män jag säger gör vad du vill till, men Böddi är en av dom.

Så nu är jag klippt och färgad och jag vet inte riktigt om ni ser det på bilderna (det är apsvårt att fotografera sitt hår btw) men topparna är liksom aningen ljusare än resten av håret och jag är fasligt nöjd såklart och går runt och känner mig som coolast i stan. Jävligt inne och så.

Japp. S-o-o-o-u-p-e-r trendy!

That’s me.

Jag ställde de frågor jag fick och a) han vet tyvärr inte vad det är för färg han sätter i, för han blandar liksom hej vilt och skriver aldrig ner det för att inte ”fastna” i att göra samma sak varje gång, b) att man tappar hår (bortsett från efter graviditet) beror nästan uteslutande på stress eller sjukdom. Dessutom byter man tydligen hår var sjunde år! Han rekommenderar vitamin B (b12 och b6) och tycker att schampoo etc för håravfall är bs eftersom håravfall kommer inifrån och inte kan avhjälpas med att man smetar på nåt utifrån och c) mot torra toppar förespråkade han däremot yttre hjälp och hade världens dunderkur som jag bara var tvungen att ta med mig hem för att se om det är så bra som de säger. Återkommer med det.

77 kommentarer till “Att vara coolast i stan.

  1. KALAS!
    Vad skönt att känna sig ”coolast i stan”. Ibland gör de underverk de däringa frisörerna. Ibland går de käpprätt åt….ja ja du fattar 😉

    Nu blev jag ju lite sugen också på att bleka topparna på underhåret, men så kom jag ju på att jag klippte kort för att inte behöva bråka med hårfönen så ofta.
    Men man kanske skulle våga sig på något FUN.
    Det tål att tänkas på. Man får ju en sån kick när det blir bra.

    Skitsnygt, sa jag det? Att det blev skitsnyggt 😉

    Hälsningar
    Yohanna

  2. Vilken Super modern women! Det blev jättesnyggt! Det syns tydligt att topparna är ljusare.
    Jag har tappat hår i snart åtta år, så jag ska definitivt börja äta B vitaminer.
    Hälsningar Helena

  3. Najs! Väldigt snyggt och SÅÅ 2012! 😉
    Skönt att någon håller koll på trender och hipp-heter åt en! Får nog ragga tag i en egen Stockholms-Böddi alldeles snart…
    Det är varje människas rättighet att känna sig coolast i stan så ”you go girl” 🙂

  4. Fiint! Och den där blusen är så fin, det är Spira va? Ser ganska amningsvänlig ut :), det är sånt jag letar efter just nu..
    Sitter här och tänker på tintin styles fina vinst till eventet, gaaah så lyxigt det skulle vara! Kram

  5. tänker börja knapra vitaminer ögonaböj.
    Väldigt snygg i håret blev du! Mycket inspirerande också! Undrar om jag ska göra samma sak…så man blir så där trendy lixom. Ring å fråga hur länge det är trendy så jag inte gör det när det är ute igen! haha

    1. Ha ha! Om det är trendy i Hollywood nu så lär det väl bli trendy här först om nåt år. Så jag är väl egentligen o-trendy nu.

  6. Så snyggt! När jag var 16 var det sooouper trendy att ha blekt hår och färgade toppar efter son beyonce hade det i en musikvideo. Jag var inte sen att hoppa på och gick därför runt med lila toppar 🙂

  7. Du är nog inte bara coolast i stan utan coolast i lansdet snart girl!!!
    Shit vad jag diggar det du skriver och håret – ja det är ju huuuuur fint som helst!
    Ha en skön lördag!
    /Anna

    1. Ps. jag kan inte sluta att predika om Ricin-oljan på Apoteket! 45 spänn liksom! Jag lyckades tom övertala min frisör att börja anända ricin-olja, eller jag inte jag då uta hon behövde bara känna och titta på mitt hår så frågande Hon Mig vad jag hade gjort 😀 Så spring till Apoteket! Ds.

      1. det låter som något jag borde prova, är det något visst märke du pratar om eller frågar man bara om ricinolja? min budget som den är nu håller inte för dyra salongsprodukter 😛

  8. Åh, vad fin du är! Håret blev jättesnyggt! 🙂 Det är verkligen lyxigt att gå till frisören och skämma bort sig… På tal om det ska jag nog boka en tid snart jag med, men än så länge vill min lilla fem veckors bebis amma HELA tiden så jag får väl vänta tills hon kan klara sig utan mig en timme eller två (till sommaren kanske?)

    Ha en bra helg!
    Stor kram

  9. Snyggt! Själv undrar jag lite över den där massagen – jag får aldrig sådan eftersom det skulle resultera i en enda stor härva av hår som måste redas ut efteråt – men alla säger att den är det bästa med att gå till frisören.

  10. Du är så fin!
    själv längtar jag till min egen tid hos frissan… en platinablond, kurvig skönhet som inte tar ett steg utan eyeliner´n ,som alltid kommenterar hur fantastiskt bra jag matchar min flashiga gröna handväska…
    snart så…blir jag galet rödhårig igen!…

  11. Foxy! 😀 Vill ha en egen Böddi. Han kan sitta i min garderob och få komma fram när jag behöver hjälp med barret. Ungefär två gånger om dan alltså.

  12. Japp, han kunde han din frisör. Shit vad snyggt och sååå coolt. Du måste vara trendigast i stan 🙂

    Måste också få säga att du var sååå himla fin på Nordljus bilder med de nya Cream-kläderna. Man vill typ köpa allt 🙂

    Ha en fin kväll
    Kram
    /Vivvi

  13. Skitsnyggt! Och jag håller med om att håravfall måste förbyggas inifrån! Mycket pengar slängs ut av förtvivlade människor på ren dynga som luras på dom!

  14. Supersnyggt! Så där gjorde en elev på mig en gång i världen när jag satt hårmodell – jag kände mig och snygg som attan! 🙂 Och ja, jag fick en hel del positiv respons, både på att jag vågade göra så och för hur effekten blev, så att säga!

  15. Jag ska iväg om ca 10 dagar….är så i valet och kvalet om jag ska våga klippa lugg.
    Nu veeeet jag ju att jag ångrar mig VARJE gång!!!

    Sen har jag ju hår till midjan. Men det är så apslitet i topparna och en liten bit…en mycket bit…en lång bit mer än så…Fasan är att de säger att jag måste ta av allt för mycket.

    Toning blir det däremot. Och någon slags folieslingor. Där brukar de få göra lite som de vill, så det blir spännande att se vad de hittar på denna gång:)

    Kram Susanne

  16. Såå snyggt o läckert:)! Man blir själv väldigt sugen på att beställa tid till frissan, alltid kul m ngt nytt!

  17. Hej Emma! Tack för att du inte tog bort min kommentar 😉
    Det händer ibland när jag kommenterar på andra bloggar – dom bara försvinner (ja, ja det skrivs i bloggen att dom är borttagna för att …..) Jag tror jag nämnde ditt namn i den bloggen och det var nog inte så populärt för den bloggen –
    Ja, ja säger jag, kolla om det finns reklam på den bloggen då!
    Lite patetiskt, eller hur?

    Kram
    Elisabeth

  18. Åh, snyggt och snajdigt!

    Drömmer om ett långt hår att slänga på och kunna sätta upp i en sån där snyggt slarvig hästsvans.
    Men efetrsom jag har hästhår – mycket och grovt så kör jag ekonomistuket istället för att inte se ut som jag har en väldigt feldimensionerad tupé på skallen.
    Dock blir det tyvärr begränsningar i förändringsmöjlighterna. Lite färg ibland. Slingor och sånt är jag då för snål för, de sitter ju bara tills nästa gång jag klipper mig – om 4 veckor.

    Men jag byter gärna kalufs med dig om det är okej? 😉

  19. Åhh, jag fick också fiiint häår i hgelgen! Fast åt andra håller, blir blond igen ^^ Det är bara SÅ BÄST att bli ompysslad och att känna sig vacker!

  20. Åh! Vad FIN du blev i håret! Nu måste du minsann vara coolast i stan! Är det okej om man låter sig inspireras litegrann… och kanske visar upp en bild när man skall till frisören på torsdag? Så kan jag också få vara coolast..i en annan stad! 😀

  21. Blir lite sugen på att träffa den där islänningen.. (jag är isländska själv..) Jag är väldans petig med vem som får pilla med mitt hår, men jag kan nog känna mig lite patriotisk och gå till en landsman nu när du beskriver honom så väl.. värt en tanke 🙂 Tack för det!

    kram /iris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg