Att vara i osthimlen.

Alltså. Ost.
Finns inte mycket som slår det. Särskilt inte i kombination med vansinnigt spännande True Blood, en nöjd silkesapa, två varma salukis och en man med håret på ända.
Oh la la. Skulle kunna gnida Gorgonzola i fejan tror jag.

Om det inte vore så rubbat.


Och förlåååt; jag minns inte vem av er det var (amningshjärna, amningshjärna) – men jag vet att jag läste på en blogg bara häromdagen du köpt en Rabens Salonger-tröja (skitsnygg) och letade efter deras klänningar men kunde inte hitta en enda. Jag vet var de finns! På Le Make i Malmö. Till 70%! I två färger.

44 kommentarer till “Att vara i osthimlen.

  1. Det var nog den här bloggen va?

    http://mariaemb.blogspot.com/

    Jag råkade springa på den för första gången i dag (märkligt sammanträffande). Tyckte den där klänningen var söt så det fastnade tydligen i minnet, plus att jag aldrig hade hört talas om Rabens Saloner och var tvungen att läsa det ett par gånger för mig själv för att förstå vad det stod 🙂

    & ost är gott. Just saying. Men inte i fejan.

  2. HaHa, här älskas det också ostar och ses på True Blood, plöjer mig igenom säsong 4 nu :), jag gillar din smak! Förresten, skitsnygg blev du i håret, alla borde ha en Böddi!
    Härlig helg, häls. Mini

  3. True Blood är så sjukt bra! Jag är också på säsong 4 nu, precis som Mini ovan. En av de absolut bästa kommentarerna i hela serien måste ju vara när hon säger ”Bill! You’re alive!!” och han svarar ”Well, technically, no….”. Höhö!

  4. Wiiieh, hade de mer Saloner till tjejmattepris?
    Saloner är för mig vad Walla är för dig, så då kanske du förstår mitt intresse 🙂

    Lovar att inte ta Marias klänning (kan kanske plocka upp den t henne om de inte skickar) 😀

    Kram o fortsatt trevlig (ost-)kväll

    1. De hade SJUKT många Saloner! Jag köpte en sån med knyt; den fanns i blått och rosaaktig. Sen hade de klänningarna i två färger (alla storlekar) och två andra tunikor i olika färger. Allt till 70 % 🙂
      Kram

      1. Gaaah, de har säkert inte öppet i morgon…. Kan ta mig dit på tis när jag ändå skall på ledarskapsutbildning o ”vandra runt i upplevelsekuben”…. Kan behöva ngt att belöna mig med efter det….

        Tack för tipset!

  5. Gott!! Och du blev schitsnygg i håret – roligt med ljusa toppar! Tur du inte är blond, då hade utväxten sett för rolig ut. Blond, mörk, blond typ!

  6. FANTASTISKA KVINNA! TACK! Nu har jag mailat dom men jag gissar att de har stängt tills på måndag. Olidligt! Minns du vilka färger de hade?

    Kram

    1. Jag minns att de hade den blå iallafall och jag TROR att de kan ha en till. Skitsnygga! Köpte samma tröja som du, tack för inspirationen.

      Kram

      1. TACK! Då håller jag båda tummarna att de har en kvar till mig i rätt storlek. Kul att jag kunde inspirera och att du också köpte en tröja. Jag älskar den!

        Kram

  7. Måste också kommentera att du blev Supersnygg i håret! Ja hela du för den delen!
    Mmm ja goda ostar är aldrig fel och era såg lagom svettiga ut också! Kylskåpskall ost är en skympf 🙂
    Lillan är sjuk, trodde jag hade klarat mig men nu känner jag mig misstänktsamt ynklig, frusen och trött… f*n hoppas man sover bort det till imorgon.
    Trevlig kväll!

  8. Glöm inte fransk getost i rulle med en klase Muscatdruvor till en skiva baguette och ett glas rökt vitvin !
    O nej, en kopp te med ostsmörgâs gâr lika bra och med ett tant ljus bredvid blir det ännu bättre !

  9. Mmm, vad gott – varför finns det bara en Herrgårdsost i vår kyl denna lördag!!! Skandal, får ge mig i kast med Ahlgrens bilar med chokladöverdrag och sådanna däringa vita prickar på, strössel liksom – aldrig provat, kan det va nåt’? Ost och ett gott vin kan ju liksom aldrig ersättas 🙁
    Men vi åt en fantastisk Bookmaker toast som Madeléne med bloggen Gourmetmorsan tipsat om – supergod.
    Ha en mysig ostkväll!

  10. Mhm. Även här äts det ost ikväll. En brie. Såatte. Men vi har vindruvor? Och kex? Ingen kvittenmarmelad dock. Jag känner mig som en rookie!

  11. Var glad att ni båda går igång på ost. Här hemma får maken välja på ost eller hångel. Hångla med gorgonzolasmak äh fiii faaan säger jag bara och sluter musslan.
    Vet inte varför, men smakrika ostar är typ det enda jag inte äter. Inte ens parmesan. Och då är jag ändå gift med en halvitalienare. Ingen bra combo;-)

    Men Brie och lite marmelad kan jag smaka:-)
    Jag har en sjukt god fikonmarmelad under smaskigt i bloggen förresten, för nåt år sen. Jätteenkel, och den får alltid stående ovationer till ostbrickan hemma hos oss. Brukar ge bort den också i gå bort present i fin glasburk. Oh la la, just ja skulle maila dig en drös recept!

    Kraam!

  12. Åååh, gud! Ost! ♥
    Testa brödskivor med getost (Le president eller nått sånt? vita korvar typ..), ringla lite flytande honung över, lite peppar och skjuts in i ugnen en sväng.. Fy sjutton vad gott det äääääär!

  13. Ost ÄR himmelriket. Och har du inte testat det förut så MÅSTE du testa Bresse Bleu (absoluta favoriten) och Primadonna. Jag består nästan av ost så mkt äter vi 🙂

    kram!

    ps) kan för mitt liv inte lista ut vad den svarta osten är för nåt???

  14. Det är nästan så att det rinner från mungiporna när jag ser den tallriken. Jag fullständigt älskar ostbricka. Ibland så vill jag gärna hoppa över fredagsmiddagen och enbart äta ost till kvällsmat. Gott gott

    KRAM

  15. Mm, gott!
    Har också fastnat för Rabens Saloner. Kan inte låta bli att fundera lite över att det också är ett av sambons mammas favvomärken. Är det jag som börjar bli gammal eller hon som är cool? Jag väljer att köra på det senare!

  16. Jag drog just en lång utläggning för min man om varför jag älskar att läsa din blogg. För att du fångar allting så perfekt, jag känner precis hur underbart det är att sitta i soffan hela familjen och mysa och ha det bra och mannen har håret på ända 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg