Att fortsätta på det där med brallor.

Ni minns de eftersökta Ewa i Walla-brallorna? De hittade ju hem till mig tillslut, tack vare en läsare vid namn Tina som bor i Stockholm och gjorde mig uppmärksam på dunderrean inne på Ewa i Wallas butik i Gamla Stan. Så jag ringde till butiken och pratade med Astrid (varför skriver alla som varit där om Astrid?! som om vi känner henne. Jag tror det beror på namnet. Astrid. Jag gillar’t) och berättade hur bred min rumpa var och så, och efter lite mätande kom vi fram till att hon hade nog ett par som skulle kunna passa, och sen gick Tina dit och handlade dom åt mig och la på lådan och ja – ungefär så långt är man alltså beredd att gå för de där jäkla Wallorna. Och nu är de här.

De ska ju säkert inte alls sitta så som jag har dom, de ska nog sitta högre upp egentligen. Men de var lite stora i midjan och jag har lite svårt för saker som sitter högt så jag hasade helt enkelt ner dom på höften istället, under magflärpen. Och så på med hängslena jag hittade på ebay. Och sen blev dom liksom jag.

Som ni kan se blev de kanske inte så smickrande i arslet när man hasade ner dom, men det gör inget. Jag är trettioett. Folk behöver inte glo mig i arslet längre. Den butiken är stängd för längesen, så att säga.

Japp. Två byxor har jag nu, alltså.
Det får räcka ett halvår eller så, tills jag kan stå ut med lite tightare saker igen.

(Tröjan? Ett älskat! American Vintage-fynd i ull jag hittade för typ 300 spänn på Vindåkras 70%-rea häromdagen – tips om ni bor i närheten, de rear ALLT).

41 kommentarer till “Att fortsätta på det där med brallor.

 1. Riktigt snygga….
  Min rumpa försvann efter tre graviditeter så ett par byxor som dessa hade jag nog sätt lite fånig ut i.
  Men på dig….ser det fint fint ut!!
  Kram MAlin
  Psss…en sån tröja vill jag ha!!

 2. Så jäkla snyggt!!!
  Har sedan du började sprida Eva i Walla begär, lyckats rätt bra jag med.
  3 klänningar, 5 kjolar, 1 kappa, 1 blus och 1 kavaj.
  Är jag sjuk?????!!!!
  Synd att jag skulle bort när eventet är annars hade jag haft mina Wallor och frasat omkring bland alla härliga bloggare, ha ha…
  Kram

 3. Kjempefine! Nå fikk tilogmed jeg, som ikke er så fan av prassel og skjørt, lyst på Ewa i Walla.. Du er virkelig en ambassadør for dem! Fikk lyst på Please-bukse også, så når barnet er ute og jeg kan gå i vanlige klær igjen så blir nok en Pleasebukse det første jeg kjøper 😉

  Men hvilke sko? Kan du ikke vise hvilke sko du bruker til de to buksene?

  1. Jag har en M som var lite mindre än vanliga M och som vanligt är de stora i storlekarna. Har jag dom i midjan så som man ska ha dom är de jätterymliga, men på höfterna blir de perfekta. De är nog tänkta att vara typ capribrallor dock, för kolla längden. Jag är 163 cm och de är PERFEKT lång när jag har de nerhasade. Kollar man på modellen ser man att de är kortare.

 4. SÅ cooola brallor! Jag gillar att du hasat ner dom, är annars tanken att de ska sluta under armhålorna eller? Måste nog ta mig en sväng förbi den där butiken i Gamla stan ändå…

  KRAM

 5. Snygga 🙂 Själv arbetar jag ett tomteskutt (75 meter för att vara exakt…) från denna butik i Gamla Stan. Har innan jag började läsa din blogg aldrig gått in i butiken trots att jag passerar den flera gånger varje dag sedan 2003 (hmmm…). Säg till när som du har pratat med Astid och om hon då gett dig tips om något du vill ha (och om Tine inte har tid…) som uppfyller alla kriterier för tjej-matte så taget jag detta tomteskutt till butiken, handlar på uppdrag av dig och sedan skuttar vidare till Konsum (som är Postombud i Gamla Stan) som ligger ytterligare 80 meter bort och lägger paketet på lådan.

 6. Här sitter jag högravid och sucktar efter de underbara byxorna precis som please jeansen! Själv är där ett par gravid jeans som sitter någerlunda men alla jeans är för långa när man är 164cm! Men tack för att du ger mig något att drömma om;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg