Att fylla på den där potten.

Tja, varför inte fylla på potten lite? Det är ju trots allt måndag.
Nu är det Sigill Interiör som går in med ett presentkort på 1000 kr att shoppa loss för! Och för 1000 kr får man en hel del vackert kan jag lova. Själv hade jag nog plockat nån av de här godingarna (älskar, älskar, älskar fågelburar):

Detta är rena rama julafton, för tusan!

35 kommentarer till “Att fylla på den där potten.

  1. Ååå jag om har tjatat om sommar och loppisar de senaste dagarna, bara för att jag är så sugen på att fynda en gammal fågelbur! Men att vinna en fågelbur kan man ju inte kalla annat än att fynda! 😀

  2. Alltså, hur stor väska bör man ha med sig egentligen? Finns det risk för att man kan vinna flera priser och hur stor är den där goodiebagen? Nu har jag ju varit smart och bokat Grand så jag kan dumpa grejerna där men man ska ju hem sen. Oj oj stackars mig som får det så jobbigt hem på tåget.
    Stor kram!
    Längtar galet mycket nu.

    1. Stor väska 😉 I grunden är det en vinst per person MEN! om man har riktig tur kan man ro hem flera…
      Kram

  3. Meeen, nu får vi snart inte plats i lokalen. Tur att vissa av priserna är platta 🙂
    Om det blir akut platsbrist kan jag erbjuda mig att sitta på ett pris. Tja, hellre då ett kuvert än en fågelbur…

    Kram

  4. Åhh. Jag vill vinna något. Jag vinner aldrig något. Om man inte ska betrakta mannen och alla barnen. De är ju högvinster allihopa. Men du borde ju nästan ha vinster till alla som kommer på eventet snart.

  5. Jag har tänkt en del på fågelbur till altanen i sommar. Vore nog snyggt. Med en fejkfågel eller blomma eller nåt i. Eller kanske en döskalle.

  6. Men wow! jag älskar fågelburar, älskar älskar älskar. helst vita, men min exsvärmor hade en sån fin, med massa kringel å krokar den var grym! men sen stora bulliga är ju också underbara 🙂 får vänta tills jag flyttar ur mitt lilla studentrum på 18 kvm.. har bara plats för en liten i fönstret nu! Det där eventen verkar bli grymt du emma! fan va cool du är som gör en sån här grej! du ska vara så stolt! och så er son är så vacker, sötare än socker! oj oj nu blev de långt här men jag brukar läsa din blogg typ varje dag men skriver sällan så nu blev de en del! haha!
    Tusen änglar / H

  7. Åh, så sjukt bra!!! Jätte fina!

    Hördu… Finns det nånstans listat allas bloggar som e på väg? Alla bor ju inte på fejjan, hade först tänkt fråga där på din fina sida… Det skulle ju vara jätte kul att kunna läsa in sig på de som är på väg! Du vet, idka lite old school stalking så där 🙂 man kanske missar nån bland alla kommentarer?

  8. Emma, nu säger jag till på skarpen – jag klarar inte mer. Lägger mig snart ner på baby-filen och skriker och sparkar med benen!!! SJukt bra är vad du är!!! 🙂

  9. Kommsi kommsi till mig ropar jag. En svart fågelbur vill flytta in hos mig.
    Underbara vinster.

    Kram Kristina

  10. Men söta underbara du!! Är det verkligen helt omöjligt att få en plats på det där fantastiska eventet? Åh jag vill ju liksom..det suger i hela mig!! Stor stor kram

  11. HAHAHA, Du Emma, med lite tur kanske alla 180 kan gå hem med en vinst, eller vad tror du ;-D
    Jag som aldrig vinner något hoppas inte alltför mycket….fast lite kan man ju inte låta bli att drömma med så fina vinster i potten.
    KRAM!!

  12. Du förstår att det här är tortyr för oss som inte ska komma, va???!!!

    Jag tänkte mig att några företag kunde sponsra med grejor som tröstpriser till oss olyckliga som inte kan vara med, BRA va???!!!

    Jag är inte knusslig, så vad som helst duger!!! 😀

  13. Freakin’ underbart kvinna.. Är du säker på att ni inte har någon extra liten plats i något litet skrymsle. Jag lovar, jag tar jätteliten plats 😀 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg