Att bjuda på den.

Okejrå. Jag bjuder på det här.
Men vad tror ni tjejer, vad kan man ta? Femhundra per DVD? Med möjlighet att delbetala såklart. Inklusive långkalsonger och måltidsplan. Och såna där fotavtryck man klistrar fast i golvet för att lära sig stegen; kommer nog krävas en hel del såna ja.

142 kommentarer till “Att bjuda på den.

  1. you got the moves like jagger!!!!! ser fram emot att se lite dans på eventet nu emma!! ha ha ha det sååååå gött!! kram ann

  2. Hej helt klart en super bra idé! Grattis Emma, du har kommit på en helt ny träningsform!Din träningsvideo kommer göra revolution i träningsvärlden! Dans med baby på magen blir helt klart nya trenden!
    Jag kanske skulle ge ut en video som visar hur man dansar när man målar, motion i vardagen ha ha ha!!Fat nu lite mer påklätt om det ska filmas/Anna

  3. Härligt att se jag har gjort likadant m mina två flickor, 23 o 18 idag och gör samma med bästa barnbarnet Stella!!! Massor av vackra miner får man och kroppen full av kärlek!!!! Minna

  4. Shake that as hot mama!!!! Oh my vad jag längtar att jag få skaka loss med dig den 11:e för det blir väl fuldans och party eller!?!:)

  5. *Skrattar* I love the ”långkalsong”.
    Själv sprätter jag runt i ett par ljust kanelbruna ”Salming” långkalsonger. Himla praktiskt tycker jag. När det är dags att gå ut… drar jag bara jeansen över.

    Må fantastiskt… å jag tror på den där träningsdvd;n.

    //Britt

    1. Tsss på eventet får ni såklart hela versionen 😉 Detta var ju bara en teaser. Så att säga. De riktiga movesen kommer den elfte.

  6. Kors i krösamoset vilken kul typ du verkar vara! Tack för tipset om pleasejeans på vindåkra. Dessa byxor pryder nu också min lite för dallriga kropp. Fasen vad synd att jag inte fick biljett till eventet!!!

  7. Ååååå vad glad jag är att jag hittade din blogg. Måste vara den skönaste bloggen Ever!!!! Hur i helsike har jag lyckas att missa den, grrrrr. Du verkar vara en sån härlig person!!

    Nu ska jag fortsätta och ”läsa ikapp” här 🙂

    Kram/Ansku

  8. Hahaha! priceless! Skit bra att du har börjat öva inför bloggeventkvällen – man skäms ju nästan över att man inte själv har börjat träna på sina ”moves” 😉

  9. Seriöst. Du är ju smått fantastisk. Hahaha. Jag är så rysligt avundsjuk på alla som ska få åka på eventet! Hoppas innerligt att du styr upp ett till om säg sådär ett halvår när jag fått jobb och tjänar peeeengar.

  10. Älsvärt! Du vet ibland får man en tanke om vem man skulle vilja träffa på riktigt och äta en middag med. Många har ju velat träffa typ Maria Skäringer och Maria Montazami osv…
    Jag känner att DU är en som jag skulle vilja träffa, jag tror jag skulle få massor av goda skratt och förlänga mitt liv med hur många år som helst. Snart dags att boka in höstens event va?

  11. Såå bra!! Stört skön ju =) Tillsammans med reklamen-sången innan; ”I´m sexy and I known it” så kunde jag inte sluta skratta. Tänk om världen var full av såna som du, inga krig här inte.

  12. Det bästa jag sett på länge, men det tog slut alldelses för fort!
    Jag älskar dig och din tokroliga blogg, och jag berättar för alla jag känner att vill ni skratta då ska ni gå in på att vara någons fru, för där får man garanterat skratta varje dag!
    Kram på dig!
    Helena

  13. HaHa! Helskön stajl ju! 🙂 Kollade först utan ljud då jag nattade lillan och inte ville väcka henne HhAHa underbart! Heja dig alltså!

  14. HAHAHA!!! Du är ju bara så jävla störtskön Emma! Man önskar ju att man kände dig på riktigt…eller åtminstone hade en biljett till eventet, typiskt.
    Kram, you rock!

  15. Seriöst, you got some sexy moves there hot mama!

    Men den var alldeles för kort, man vill ju se meeer!
    Dagens feelgood utan att tveka. Kan inte sluta le.

    Undrar om du förstår EGENTLIGEN Emma, hur du påverkar oss här ute i cyberspace..?
    På jobbet har vi myntat ett nytt uttryck för saker som landar på vårt bord som inte är vårt jobb. ’Drop it like it’s hot’ – så låtsatsläpper vi pappret med handen, gungar lite på röven och asgarvar. Hm, undra var vi fått det uttrycket från?

    Du underbara människa.

  16. Vad ska man säja?
    Ha ha ha ha men på det där snälla sättet, skratta med inte åt.
    För härligt.
    Då skulle du sett när jag la ut mig när jag lagade mat och aerobicade i köket. Det var multitasking. Fast inte lika snyggt förståss….hmmm
    Lite trängre har vi också…..

    Hälsningar
    Yohanna

  17. Åh va underbart! Får nog skaffa den där DVD även fast jag inte har bebisar i Babybjörn längre. Kan du komponera en som passar ”the office-stajl” kanske:-)?

  18. underbara underbara du!!!! I love that!
    speciellt när du snurrar med pekfingret…
    din son kommer att kunna se tillbaka på denna stund och få se att han har världens kanske ballaste morsa!

  19. Du är för underbar!
    Jag vill ha likadana lånkisar som du!
    Jag vill dansa, kanske inte som du, men som jag!
    Imorgon blir det disko med lillkillen i sjalen i mina grisrosa lånkisar.

  20. Gudars du är så kul så jag storknar! 🙂
    Lyckos alla som har biljett till eventet…för det där (dansen) kommer väl i repris?;)
    Kram!

  21. Men herregud vad söta!!! BÄSTA var dock den obligtoriska reklamen som kom innan ditt klipp visades ”I’m sexy and i know it” Bra uppvärmning inför dig och silkesapan 😉

  22. Har du sett HUR MÅNGA VISNINGAR du har fått på videon!? 😀 Snart syns du i ett sånt där program där de visar roliga videos. Typ hos Ellen de Generes 😉

    Jag är också avundsjuk på att missa eventet:(. Hoppas du kör ett race till… 🙂

    Kram
    Therese

  23. Du har ingen spotify list att dela med dig av, för oss andra bebismorsor som också är hemma och fuldansar?

    Kram och tack för härlig blogg.

    Louise

  24. Jag förstår ju att här gäller det att vara snabb att boka några exemplar av denna förstklassiga DVD, då det kommer vara hög risk för att den tar slut i lager snabbare än man hinner säga långkalsong!!!
    😀
    Lovely!!!!

  25. Det här är inte rättvist. Varför får jag bara se 20 sekunders-reklamfilmer för Viktväktarna och inte nån fuldans alls?? 🙁 Var ligger felet, tro? Hos mig eller min dator? Alla andra verkar ju uppenbarligen ha lyckats komma åt detta guldmaterial.

      1. Nu funkade det!! 😀 Har ingen aning om varför det inte funkade förut, jag gjorde på exakt samma sätt nu som de tidigare 20 gångerna (tryckte på play, såg VV-reklamen och väntade)… Men i alla fall – nu har du dansat även för mig, yay! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg