Att se fram emot helg.

Tänk! Nu är det fredag!

En hel helg full av choklad och god mat och True Blood väntar, jag ska vältra mig i tillsammans-tid och göra mest inget nytta alls, faktiskt – bara ha det varmt och skönt och lulligt. Och just det! Jag ska få göra Style of the Week till TINTIN vilket jag är sjukt pepp (och lite nervös) över – jag har som vanligt bilder i huvudet som jag hoppas att jag ska få ut.

Och hörni – vilken respons på mitt ougaschaka! Oh my. Jag förstår nu att det definitivt finns en TV-shopsmarknad för mig. Jag ska bara fila lite på movesen så att säga. Långkalsongerna är ett par flådiga Frank Dandy som nu beskådats av inte bara er och mannen utan idag även av DHL, grannen, tre kvinnor på islandshäst samt en man i illgul reflexväst som knackade på för att höra om jag hade el i mitt garage.

Jomenvisst. Man är ju lyxförpackad. Eller så.

26 kommentarer till “Att se fram emot helg.

  1. Tänker på hur det var med ”nattning” med mina när de var små. De vande sig vid att somna på ett visst sätt… Så, nu tänker jag på hur det blir för er i sommar när ni är iväg på en strand eller så, så kommer silkesapan på att han behöver sova!
    Upp med musiken och skaka loss! Oh yeah!!! 🙂

  2. Gud, vad spännande! Kommer säkert bli hur snyggt som helst!!!

    Och chocklad… Mmmm… Och ett glas rött… Japp, det får det bli!

    Trevlig fredag! Carin

  3. Ett Tintinprojekt. Spännande. Har just shoppat lite därifrån. Iiiiii. Finfina saker. Ljuvlig drömsk bild på sonen. Ha en myspyshelg

  4. Dem Kalsingarna behöver du aldrig skämmas för….måste själv införskaffa ett par sådana glamoursingar. Men först måste jag powerwalka utav ___ för att få en tush som du har 😉

  5. ameeen jag är smittad av kollega som kommer till jobbet sjuk…buuuu, skulle ju snusa på silkesapan i helgen trodde jag, men vill inte smitta ner er…snyft!
    puss från en snörvlande …

  6. underbart med helg.
    och jag ska liksom du njuta av tillsammans-tid.
    att få sova ut, mysa omkring i mina silkesbyxor och dricka latté efter latté.
    ha en riktigt skön helg.
    kram!
    u.

  7. Mellan kl 21 – 22 får du nog pausa True Blood för då gästas Skavlan av ingen mindre än Björn Ranelid 😉

    Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg