Att ha på fötterna.

Jag får många frågor om vad jag har för skor till Wallor och till lite mer baggy byxor, och ja – svaret ser ni här. Helt vanliga kängor. Jag är inte så bra på att sporta klackar om det inte är fest och det finns få saker som är så bekväma som ett par kängor. Inklusive de obligatoriska raggsockarna såklart.

Just de här är ett par Bullboxer som jag hittade på Heppo (på rean, vad annars) och de lämpar sig utmärkt här ute på grusvägarna. Enkelt och bekvämt. Jag gillar’t.

32 kommentarer till “Att ha på fötterna.

  1. Så snygga kängor!!Tokdiggar raggisar jag med 🙂 hittade vita på Intersport!Vill ge dig ett riktigt kanontips på en härlig affär som dessutom nu har 70!!!!%på rean.Underbara kläder t stora o små.BORGEBY KIDS O FRIENDS,nära center syd!Hade jag inte skullat fara runt på matcher o träningar hela helgen hade jag hängt på handtaget imorg 😉 Ha en härlig fredag o helg!!!!
    Kram Mia

  2. det ÄR snyggt med kängor! speciellt till lit mer romantiska plagg. blir sån härlig kontrast! och oavsett hur jeansen ska sitta, så ser de smashing ut på dig! =)
    ha en myspysig freda´!
    kramar från vitaste & snöigaste höga kusten…=)

  3. jag köpte kängor men vågar inte ha dem, känner mig som en övervintrad punkare. De ser inte sådär slappigt snygga ut som på dig, kan jag säga.
    Men raggsockar har jag, fina grå med vita stjärnor, inköpta i raggsockshimlen Tallinn. På torget.

  4. Åh så snyggt. Skulle jag aldrig kunna bära upp dock.
    Men du är klädd i det…(som min svärmor lite märkligt uttrycker det. Alltså passar bra i det)

  5. Införskaffade mig ett par Muckboots nyligen. Måste nästan säga att det är ett måste om man bor på landet! Jag är så nöjd och vvarm om mina fötter och det är faktiskt helt ok till ett par smala jeans etc även om man bor i stan.
    ….På tal om skor…Ett tips bara.

  6. Ääälskar kängor. Hatar högklackat (för att det är apschnyggt på andra men aldrig på mig för jag kan banne mig inte bli bekväm i dem).
    Så gärna fler inlägg med tips på tjusiga kängor.
    Däremot INTE ett filmklipp som visar hur avslappnad du är i ett par 15 cm klackar.

    Tack på förhand! 😉

  7. Verkligen snyggt! Jag har hittat en Rabens Saloner klänning på Le Make idag tack vare dig 🙂 Jättenöjd!
    Ha en skön fredag, kram

  8. Alltså vad är det med mig? Eller för den delen med dig?!

    Jag brukar tycka att du klär dig snyggt med se en distinkt gräns mellan dig och mig. nu? not so much.

    frågan är om det är jag som bytt stil eller du som har en nästintill magnetiskt spänningsfält o lila aura o hejsan hoppsan, för nu vill jag vara dig! (eller ha dina kläder)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg