Att ha ett framtida modelejon.

Nu är vi uppe och käkar söndagsfrukost och Leo sportar ett par tossor som inte är av denna värld. De kom på posten från en av mina samarbetspartners från jobbet och fick mig att skratta hejdlöst. På är de ännu bättre; de får honom att se ut som en nyrik ryss som köpt sig en fjällstuga och tycker att en flådd mammut på fötterna passar finfint i en sån miljö. Älskar’t.

Han har dessutom upptäck sig egen röst nu, Silkesapan. Detta demonstrerar han glatt genom att upprepade gånger gapa häääääää!!!!! tills det ringer lite i öronen på oss. Sen ser han skitnöjd ut och vevar med armar och ben som en riktig Friskis & Svettis-tant, och dreglar lite.

Jo jo. Det kommer bli en stylish professor av det här. Vänta bara.

38 kommentarer till “Att ha ett framtida modelejon.

  1. Fattas bara ryssmössan också, med öronflapparsomstårut. Vår förste sportade ett bestämt ”hmpfff” i sån mängd att vi började kalla honom Generalen, för han satte sig rak i ryggen och hmpff:ade och såg ytterst viktig ut. Han har som tur lagt ner det. Passar inte för en snart-10åring.

  2. hihi.. Härligt! Skulle vilja se honom när han hör sig själv säga Hääää och vevar med armar och ben som en friskis och svettis-tant.. Hahah Underbart

  3. Ha ha den ungen är proffs på att se ut som om han tänker ”mäh hallååå skärp dig…..du är ju inte sann…”
    Och tack för besöket 🙂
    Kraaam

  4. Söt som socker!! Men det absolut roligaste jag sett angående ”ryss-temat” var en kund på caféet igår. Han hade handskar i samma modell men de var stora som DASSLOCK!!!! På fullt allvar! De var tom förstora för honom men han hade köpt dem ändå – herregud, jag trodde jag skulle knäcka mig!!
    😀

  5. men alltså det där lilla hakvecken, lite mysigt!!

    o du, dregglet stämmer väl rätt bra överens med vevandet hos en friskistant, helt klart en framtida hobby för herrn.

  6. Som du kan skrive, Emma. Det er en stor fornøyelse å følge bloggen din. 🙂
    Herlige bilder av Leo, og herlig tekst! 🙂

  7. Ha ha alltså hans minspel är priceless.. Jag kallas inte Laurie (Cougar Town) för intet med mina gester och mimik men din lilla söta farbror är nog snäppet värre, men så sjukt söt! 🙂

    Kram!

  8. Hahaha! Din beskrivning av tofflorna med den nyrika ryssen gav mig ett välbehövligt gapskratt framför datorn. Jag har annars svårt för mammabloggar med foton på barn och små berättelser om barnen, men jag älskar din blogg och dina foton! 🙂

  9. Fina tofflor, fast finast är ju barnet. Jag ääälskar virveln i luggen, åh vad han kommer att stå å kämpa med den som trettonåring. Love it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg