Att snart vara utdöd.


Vi ligger i soffan hela familjen, jag kollar bloggar och lyssnar med ett halvt öra på reprisen av Gladiatorerna som går på fyran.

”Jag skulle kick ass med de där Gladiatorerna” säger jag, sådär i förbifarten utan att titta bort från datorskärmen, varpå min man lägger upp världens råaste garv.

Moöh öh öh öh öh! låter han.

Min man, alltså. Noll överlevnadsinstinkt.

Rekommenderade inlägg

22 thoughts on “Att snart vara utdöd.

 1. Jag tror han skrattar för att han vet att du har rätt. Han kan säkert se hela scenariot framför sig, hur du kastar runt Gladiatorerna med blottade tänder och galen blick, iklädd endast långkallingar.. 😉

 2. Jag tror nog också på teorin som ”En känsla av” har. Han såg nog för sin inre syn hur du kickade as med alla muskelbergen. Och kanske såg han dig också iförd en av alla Wallorna medans du gjorde det 😉
  Fast då kanske det skulle ha låtit på något annat sätt: hö hö hö mmmmmmm 😉

  Eller så har ha noll överlevnadsinstingt och du kickade as med honom sedan.
  Hur som helst så tror jag ni har det supermysigt där på söndan.

  Hälsningar
  Från ett på-molnade Las Palmas
  Yohanna, som inte sett Gladiatorerna sedan……ja stenålden kan det lätt vara 😉

 3. Hahaha, vet han inte att du utöver dina biceps (som säkert sväller där under din Walla) har en hel fruarmé bakom dig?!
  Jaja, modig får man väl ändå säga att han är…

  1. Kanske jag med 🙂 Tränade ensam framför spegeln en massa försvarstekniker som jag hittat av en slump och lânat hem frân bibban, men man har ju tränat gympa som ung, i motsats till samma generationsfransyskor ! Tidigare hade anfallen gjorts av fattiga mastiga franska bulldogstyper pâ gatan (utan att nâgon ingrep.!?!) i hopp om en fodrad fet sedel…..som fick mig att svimma pâ gatan vid blotta âsynen av deras fula trynen, .men nu är jag peppad och skall dra dem i hâret och sparka i skrevet tills de gâr itu. Yepp ! Fast konstigt nog, inga arabiska invandrare, som tidningarna hojtar hest om ! Snarare en slags maffia……Skönt att ha sin man pâ plats men ett helvete för göteborgska Änkor i plaskdammen……..:)
   Undrar om de är analfabeter…..

 4. Nog för att du verkar envis som få och ettrig som en terrier och väldigt kreativ, men nja…
  Fast det hade varit underbart att få se dig i en Eva i Walla-klänning komma flygandes runt, när gladiatorerna kastar runt dig! Underhållning som hade tagit saken ett steg vidare!!

 5. Haha!! 😀 Jag yttrade något liknande i gårkväll och min sambo skrattade lika rått och gott som säkert din gjorde…. Vad är det för fel på dem??!!

 6. Hahaha, stackars karl..ojojoj! Men vänta du bara när ni börjar komma upp i en sådär 6-7 år tillsammans..då har han nog lärt sig karl..då har han lärt sig 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *