Att ha varit i helveteshålet.

Ja, inte är man smart inte. För visst blev det IKEA idag, lönesöndag och allt. Ja, ni kan ju tänka er vilket käoz det var. Men jag var tvungen att införskaffa en slags klädanordning för att ta hand om den enorma röran jag har på mina kläder hemma – jag är värdelös på att hålla ordning i garderober och liksom stuvar bara in allting och stänger dörrarna med våld vilket väl i ärlighetens namn är sådär. Så jag har fått för mig att om jag kan hänga upp saker istället för att vika dom så kommer allt bli fina fisken. Vi får väl se hur det blir med det, men tanken är iallafall god och jag ska sannerligen försöka. Leo var däremot skitpepp på IKEA som ni kan se.

Och kappan! En Dimmy Coat från Chill Norway. Efter att ha sett den på den här och den här och den här tjejen har jag vetat att den nog mycket väl skulle kunna få bo hos mig. Så det har bara varit att vänta, och för några veckor sen fanns den nedsatt med två tusen vilket var heybaberiba. Den är så klassisk att den kommer få hänga med länge.

Som sagt. Vem behöver modemagasin eller inredningstidningar när man upptäckt bloggvärlden? Ingenstans inspireras jag så mycket som av er.

Rekommenderade inlägg

56 thoughts on “Att ha varit i helveteshålet.

 1. Säger detsamma!! Jag har alltid tidigare prenumererat på 2-3 modemagasin men insåg att jag aldrig hann läsa dem. Satt hellre och surfade runt bland bloggar, där fick jag bättre inspiration. Kappan är superfin, den skulle kunna bo hos mig också. Vilken storlek har du?

  Oj. IKEA på helgen är nästan bannlyst hos oss. Vi föredrar att åka fredag kväll, äta köttbullar med tjejerna i en halvtom restaurang och shoppa när varuhuset är tomt 🙂

  KRAM

 2. O det var modigt! Jag som alltid älskat Ikea drar mig för att åka dit sen de flyttade. Det är inte riktigt samma känsla på det nya Ikea på Svågertorp.

  Eller börjar jag bli gammal och konservativ..?

  1. Var tvungen att gå och kolla 🙂 Det är en Fixoni och jag tror att jag hittade den på Hansa när det var utförsäljning. Luvan har ögon och öron också – dötöntigt men jag älskar’t 😀

 3. Oh vad fin den är på dig!!! Och vad kul att få inspirera lite! Du är ju själv en helt galen stor inspiration och man får nästan kisa när man kikar in här för att inte köpa allt du har på dig! Två par raggstrumpor blev det i alla fall inköpt häromdagen efter att ha sett dig i dina kängor!

  KRAMAR

 4. Att hänga upp kläderna fick mig att ha ordning och reda bland kläderna.
  Det bästa är att det som inte behöver strykas kan hängas direkt på galgar från tvättmaskinen och torka, så är det bara att stuva in i skåpet sedan. Ett arbetsmoment borta 🙂

 5. ha ha han e la för go där han ligger bland ”mina” möss 🙂 IKEA är bannlyst på helgerna här också, jag försöker klara av det på lunchen 😉

  Ha en skön söndag!
  kram Victoria

 6. Kappan är sååå snygg på dig! Yes, jag instämmer, bloggar is the shit när man ska hitta inspiration!

  Kramar i massor i söndagen;)
  Adela

 7. Och ingenstans inspireras jag så mycket som här hos dig ;-). Kappan var vrålsnygg! Men du, slängde du ner silkesapan i en sån där korg full med gosedjur ;-)? Häftigt…

 8. HAHAHA!! Finaste Emma, kul att kunna dra ner dig i träsket ibland så det inte bara är jag som dreglar varje gång jag ser dig i dina wallor, som det har kostat ;-D
  Du är bara så fin i den och jag håller med dig att den är så klassiskt så den kommer aldrig att lämna detta hem.
  KRAM!!

 9. Såja…nu börjar jag oxå så smått fastna i ”leta kläder på nätet” träsket. Har aldrig någonsin shoppat några kläder via nätet då jag är rädd att det inte ska passa men just nu står jag på vippen att beställa en sådan där jacka jag med…det e ju livsfarligt att läsa din blogg 🙂 Är den vintervarm eller är det en höst & vår kappa?

 10. Åhhh vicken fin overall killen har. Är det en tunn typ som man kan ha på inne eller är det en som är lite tjockare som man har när man går ut. Jag är ju ute efter sånna man kan ha på sig inne för jag tycker det är så mysigt. Som en onepiece. 🙂
  Kramen

 11. Underbar kappa! Som vanligt sitter allt jätte fint på dig 🙂
  Tack för ditt svar på mailen tidigare idag!!!
  Till slut ska väl jag oxå få kläm på min blogg…

  Kram Malin

 12. Vi lyckades också med ett sånt där bright IKEA-besök en gång. Skatteåterbäring säger jag bara…

  Snygg som få är du i din fina kappa!

  kram

 13. Vilken fin kappa och vad den klär dig söta Emma! Hm, njae låter väl inte som den optimala dagen på Ikea men måste man så måste man 🙂

  1. Den var helt slut på Factory såg jag, men har sålts lite överallt. Provade att googla lite snabbt men det verkar slutsålt överallt.

 14. Hej Emma !
  Var har du köpt kappan ? Vilken storlek har du i den ? Är den stor eller liten i storleken…Ska köpa en vi a nätet och vill veta lite om storleken innan jag slåt till !
  Ha det bäst

  Sanna

 15. Ursnyggt med kappan. Visst är det fantastiskt men också livsfarligt att läsa massa bloggar och inspireras. Kan bli lite dyrt menar jag 🙂

  IKEA försöker jag undvika så gott jag kan. Verkar som att varje gång jag ska dit, ska resten av stan det också…hua

  Kram
  /Vivvi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *