Att dela på utrymmet.

Finns det hjärterum finns det stjärterum. Särskilt om det gäller att konkurrera om utrymmet på en brasvarm fårskinnsfäll.

Då kan till och med en saluki tänka sig att dela.

Rekommenderade inlägg

50 kommentarer till “Att dela på utrymmet.

 1. Å vilka fantastiska bilder du tar! Kan du inte ha en liten fotoskola? Tror vi är många som skulle vilja få lite tips på hur man tar så fina bilder på småttingarna …

 2. Åh vad mysigt det ser ut att vara! Önskar att vi också hade massvis med fårskinnsfällar och en öppen spis. Men man kan ju inte få allt 🙂

 3. Vilka hundar. Är det rasen eller är det just dina som är speciellt välvilligt inställda till konkurrensen. Jag har hört så många tråkiga historier om familjer som haft djur. När sedan barn kommer har det varit nära att sluta med katastrof och djuren har fått lämnats bort eller i värsta fall avlivas. Så sorgligt. Men de är så fina. Hund och bebis där på golvet.

 4. Rätt så blödig blir man när man ser det där. Jag lägger huvudet på sne när vår gamla katt kryper upp i sängen hos barnen. Första gången han gjorde det lipade jag nog ….

 5. Hvem vil ikke dele skinnfell med en sånn liten going?♥
  Så stor han begynner å bli, en skikkelig sjarmør:)))
  Ønsker deg en fin dag i sydlige Sverige,
  KLEM

 6. Mys med delad fäll!! Eventet kommer bli fab..helt säker på! Den stora frågan är istället ”vad f*n ska jag ha på mig”??? 😛 Förväntar mig givetvis att du kör Walla! 😛

 7. Kan inte låta bli att le när jag ser Leo, han är ju sååå söt att man nästan
  döör !!! En riktig liten prins!

  Hade gott Emma
  Kram Julia

 8. Svar: Tack så hemskt mycket för din fina kommentar om mitt armband. Om du känner någon som är intresserad av att köpa ett så får du gärna tipsa dem om mig. Priserna är 20kr för kedjan och 10kr/berlock.
  Ha en underbar kväll!

 9. Hej hopp vad mysigt de små har det! Här har det dessutom vuxits sedan jag kikade in sist ( för det var ett tag sen..)
  Ha det bra! Kram Elin

 10. Vilken underbar liten unge du har,och hund!!:) Tiden går så fort så fort, ta vara på de här småbarnsåren du har framför dig. Snart är han som min lilla ap-unge (som jag kallar henne-med kärlek), 11 år. kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *