Att ha en ny vecka framför sig.

Jaha, så vart det måndag igen. Jag gillar’t! Det är vinterkrispigt ute (om än utan snö) och med mindre än två veckor (?!) kvar tills eventet trillar det in goodiebagssaker och fjärilsfladdret i magen ökar och ökar för varje dag. Vilken jäkla grej, egentligen. Eller hur? Så många människor. Här. Går knappt att ta in, faktiskt. Jag får många frågor om vad jag är mest nervös över och mardrömmen skulle såklart vara om det var knäpptyst i lokalen under middagen, om folk inte pratade med varann och om det jag planerat bara möts med pinsam tystnad. Men sen kommer jag på att ni som kommer är lite precis som jag är, att ni såklart kommer prata med varann och att detta kommer bli den roligaste kvällen nånsin – just på grund av att ni gör den till det. I värsta fall får jag väl köra hela TV-shopsrutinen. För att bryta isen, liksom.

(Filar på en blogglista som jag hoppas ska komma ut här inne under dagen så att alla ni som ska på eventet kan hitta varann).

Men nu ska jag bylsa på silkesapan och ta med flickorna ut på morgonpromenad, se om något efterlängtat till Tooka kommer på posten och fixa klart mitt nya klädsystem som jag har stora förhoppningar om. Och så ska jag se om jag hittar en överbliven semla från igår. Det får man inte glömma! Semlor. Viktiga grejer.

36 kommentarer till “Att ha en ny vecka framför sig.

 1. längtar oxå till dagen D !!! no need to worry emma här ska det tjötas tills strupen är torr!!!! och då tar vi lite vin till!! fniss! ha en härlig dag!!! kram ann

 2. Jag tänker prata! Om inte annat kan jag släppa ut håret, då kommer folk åtminstone att kommentera det ;P

  Det känns lite sådär härligt vilt och vanvettigt att åka ner till Skåne, rakt ut i det blå, utan att känna en käft och utan att veta helt säkert vad som kommer att hända. Jag älskar’t! Man måste våga mer.

 3. Är det kallt där nere också alltså? Stockholm är svinkallt… men ser fram emot att dra till landet utanför Svalöv snart, hade hoppas på nästan-vår!

 4. Vilken vacker bild, morgonens stillhet och ljuvlighet fångad i den. Stort lycka till med eventet, alltså det kommer ju gå hur bra som helst! 🙂 Synd och megasupertråkigt att man själv inte kan vara på plats.

 5. YES!
  Nu kör vi en pakt vi som ska dit och håller knäpptyst en låååång stund. För då kör Emma sin TV-shopsrutin och den vill vi ju alla se live OK???

 6. När vi körde förbi Skeppsbron igår så fick jag ett sådär JÄTTESTORT fjärilfladder i magen, Två stooora vingar bara flärpte till…..
  Jag sa då till mannen
  ~Nuuuu..e det snart dax…åhhh vad jag kommer att skratta:)
  ~Världens bästa känsla är den där befriande lyckokänslan som just riktiga skratt frambringar:)
  Sjukt roligt är vad det är!! Sjukt!!

 7. Tror att ni kommer få en helt fantastiskt underbart rolig kväll…nästa gång blir det Sthlm tycker jag 🙂

  Ha en skön dag!

  /E

 8. Nästa gång blir det Helsingfors. Punkt slut.
  Tycker att du kunde live-streama eventet på hemsidan. Vore inte det nåt?

  Jag som inte är nåt kakmonster blir sjukt sugen på semlor när man ser det överallt. På söndag är det Runebergsdagen här, då får man äta Runebergstårtor/bakelser. Inte dumt det heller. Fast semlor äger ju.

 9. Åhhh jaaaaa det är väldigt pirrigt! O ja som inte ens har en blogg är nervös :O) Tänk då så pirrit det är för er med massa läsare som som…. jag då ;O) Ha ha!
  Jag är säker på att det kommer bli alldeles alldeles underbart kul!
  En lista är super så man kan ha lite pejl på vem som kommer :O)
  Önskar dig en fin dag!

 10. Härmed lovar jag, Fru Sederblad, att inte vara knäpptyst under vare sig dagen eller kvällen. Så det så. Jag lovar att pladdra på lika mycket som jag brukar göra, oavsett om någon svarar eller inte ;-).

 11. Har en känsla av att det kommer vara allt annat än knäpptyst i den där lokalen 😉 Önskar så att jag hade varit där den elfte men fyller svågern 30, ja då får man nog prioritera det 😉

  Ha en skön måndag! Kram

 12. Jag är också en av dem som är jätte avundsjuk!!! Vem kan sitta tyst när du ordnat kalaset? Kommer bli bubbligt värre… Ni kommer ha så kul, vi andra vanliga dödliga kommer få läsa om det efteråt hoppas jag!

 13. Det kommer att gå så bra 🙂 men förstår du har fjärilar 🙂
  Vi grejar det, det e upp till oss allihopa att ha kul!
  Kramar Å

 14. Äsch, klart det kommer bli full fart på middagen, och resten av dagen för den delen. Jag har fått frågor från flera håll redan, om jag ska med (när jag besökt deras bloggar och berättat att jag hittat dit via dig). Så det har redan börjat pratas =) Synd bara att jag inte ska med, för om det hade blivit tyst hade jag kommit väl till pass, jag pratar som en liten kulspruta när jag det blir pinsam tystnad. =)

 15. hmmmmmm, semlor är absolut viktiga. Jag köpte hem igår för att toppa söndagen. Kommer hem, öppnar kartongen och håller på att få en hjärtinfarkt…. INGEN grädde… eller nästan ingen alls… är vid det härlaget så sulten på semlor så det får gå ändå och tar första tuggan…. då är grädden gömd inne i semlan… den är liksom urgröpt och fylld …. sickena lurendrejare, taskigt att luras så man nästan hinner in i depression innan man upptäcker det…

  Semlor är viktiga, inget att skoja med…

 16. Ja ny vecka, här går det undan.
  Många som äter semlor på bloggarna just nu. Man kanske skulle ta och svänga ihop några till helgen. Ungarna måste ju uppfostras i semmelätning också. Mycket viktigt 😉

  Hälsningar
  Yohanna

 17. Åh vad jag önskar att jag kunde komma!! ( men förhoppningsvis blir det en till?) ni kommer säkert få sjukt kul!! Själv ska jag trösta mig med att gå förbi den där ewaiwalla utförsäljningen här i Stockholm idag. Kanske kan man hitta ngt som även min plånbok tillåter! Håller tummar och tår! Hoppas du får en fin måndag med mycket silkesapan disco! Jag spenderade helgen med att guldsmed med både systerson, gudson och hans storasyster! Det är bland det bästa som finns! Kram

 18. Hoppas du fick en härlig prommis! Älskar dina vackra salukis, och din goa lillgrabb!! Så söt!
  Nä själv ska jag nog baka en banankaka, har övermogna bananer som ligger!
  Hej hopp!!

 19. Cool bild!

  Och hade jag varit med på eventet hade jag definitivt inte varit tyst, men nu ska jag ju inte det…snyft…

  Ni kommer får världens bästa kväll! (den hade bara blivit pyttelitet bättre om jag också hade varit med. För er alltså. För mig hade den blivit mycket bättre 🙂 )

 20. Kan man inte få med dansen på en dvd-skiva i sin goodiebag 😉
  Som träningsvideo då alltså. Jag har förvisso ingen bebis men väl en tjock katt på en cirka 8 kilo, borde väl funka som alternativ till Silkesapan?

  Du skulle ju lätt kunna bli den nya Susanne Lanefelt.

  🙂

  /Heléne

 21. Det ska bli så kul att läsa om kvällen på alla bloggar! Hoppas att du hinner ta bilder och rapportera lite live kanske, jag sitter ju i en annan tidszon så det skulle passa mig galant haha.

  Ha en skön vecka!

 22. LOVA att du gör om detta! LOVA!!!!

  Å till er som ska dit, Gör detta (haha! Det kommer göra sig självt!!) till en helskottas tillställning så att frun genast börjar fnula på datum till nästa träff!!

 23. Hej!

  det klart det kommer bli fantastiskt! Underbara människor och skoj!

  Önskar er alla en oförglömlig dag!

  det är människorna som gör det, du gör ditt eget väder!

  Kram
  M.

 24. ..:O Nu kommer nog dagens dummaste kommentar, men jag trodde att bloggeventet bara var för de driftiga tjejer med blogg och att jag som är utan inte var välkommen!:o Hoppas verkligen att du ordnar ett event igen nästa år för då vill jag också dra på mig partyskorna och delta! (Felet är säkerligen mitt eget då jag förmodligen inte läst på ordentligt men det gnager ändå lite;-))

  Ha en tippelitoppen kväll,
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg