Att skratta ihjäl sig.

Alltså. Jag dör litegrann.

För några veckor sen hittade jag av en slump den här kvinnan. Hon stickar vinthundsmössor (alla ni som har vinthund och andra tunna raser vet hur lätt de förfryser öronen) och jag var ju bara tvungen att beställa en åt Tooka. Inte Tant, hon berörs inte av kylan, men Tooka vägrar gå ut i sånt här väder om hon inte är påbylsad maximalt.

Och idag kom den.

Jag tror jag skrattar ihjäl mig. Herrejisses så söt hon är.

(Och efter att ha fått gå in den lite älskar hon den. Såklart).

124 kommentarer till “Att skratta ihjäl sig.

 1. Men åh – saknar mina tjejer så… Har haft två afghantjejer med tillhörande mössor så klart! Vilka fina hundar du har!

  /Zara

 2. Alltså guuuud vad gulligt!
  Man ska ju inte skratta åt en hund – men det gills kanske inte när hon inte hör mig?
  En sån skulle min Freja haft igår när hon lekte snöplog ute, fniss.

  Må så gott!

 3. Hahha, åååh tack för det skrattet!!! du e så go…nu kan jag inte sluta att skratta här hahha …Underbart söt!
  kramen!

 4. Vad fin hon blev! Ska beställa en sån pronto till våran tjeja, hon är en riktig fryslort!

  / Johanna

  1. Efter några minuter av vafan-är-det-här så gillade hon den skarpt! Framförallt när hon skulle ut i kylan.

   1. tror min juvel skulle motsätta sig massor. visst, med tiden kanske det skulle gå, men när jag försöker dra upp luvan(huvan hos oss) på hennes små tröjor så trilskas hon… så en tight mössa, nja, jag tvivlar på att hon skulle gilla det.
    söker nu små, små tofflor åt hennes små, små tassar. men hittar aldrig rätt strlk. borde kanske tillverka själv. tips och idéer??? kör nu med tass-vax istället, kommer till test imorgon när det väntas närmare -30 grader på morgonkvisten. hurr och burr!

 5. Nej men himmel vad sött! Nästan snudd på att jag vill klä våra chihuahuaor nu trots att det inte behövs. En söt luva kan väl inte skada?!

 6. Ursäkta en dum fråga men hur vet man att dom fryser om öronen och hur vet man att dom slutat med det? Jag förstår att det är lämpligt när det är risk för förfrysning men hur vet man annars? Mina (lancashire heeler + GD) med tunn päls har täcken när vi är ute och ibland inne och den lilla brukar inte vara så pigg på att gå ut när det är kallt. Saknar hon en mössa?

  1. Tookas öron är svinkalla när hon varit ute, och om det är snö klumpar det gärna ihop sig i pälsen. Så jag kände bara att hon var en bra kandidat 🙂 Du känner ju din hund bäst själv, har hon tunn päls och är harig med kyla kan det ju vara skönt?

 7. Men neeej vad söt! Hahaha, jag kan inte heller låta bli att skratta ^^ För hon är ju bara sååå söt, just med den blicken också ”och-vad-f*n-har-jag-gjort-dig-för-fel” 😛

 8. Hahaha, världens sötaste alltså!!!!

  Samma min som min Nea när man tar på henne tikskydd, som tur är går det fort över när hon får beröm över hur sablans snygg hon är i sin trosa ;0)

  Hade ju älskat att möta er på morgonpromenaden!!

 9. Men naaaaaaw så söt!
  Skämms hon inte med den så är det ju helt underbart! Även om matte skrattar ihjäl sig. Höhö!
  Jag ser henne framför mig hur hon skuttar runt över fälten med sin lilla toppluva!

  1. nä jag måste också beställa en. Till och med sambon tyckte att dom var söta. Inte alltid man får chansen att pimpa en jakthund. Men hon blir ju coolast på fjället nästa gång vi åker upp till stugan.

 10. Amen, jag smälter så söt hon är!
  Hade önskat att vår labbe skulle ha en sån, men hon är inte den frusna typen om vi säger så… hon badade gladeligen i helgen i sviiinkallt vatten…

 11. Men! Vilken sötis!! : ))

  Jag köpte en liten svart trosa till molly i helgen med en rosa rosett på. För att vara beredd när hon börjar löpa.. Men jag tror inte hon kommer vilja ha på sig dom. Stackarn..

 12. Underbart, det är fantastiskt!!

  Skrattar ihjäl mig, så otroligt söt!

  Alltså, accepterande hon den bara sådär?? Fantastiskt i så fall… som du sa, nu slipper hon iaf frysa, klok hund 🙂

  Kram

 13. Aaaw… sån ska min saluki också ha. När jag fått min saluki… (det var nära häromdagen att det blev en tripp till Dalarna där det fanns en helt bedårande liten tik).

 14. Duharvalgt feil rase.Hadde du valgt afghan som meg hadde du ikkehatt dette problemet…på den annen side sett så får ikke jeg bruke desse festlige luene.For det haddenok vært kult,og veldig bra for magemusklene!!!Har du sett det nye danske klesmerket???Ostebro eller noe sånt,titt inn på creativelounge på FB så ser du hva jeg mener:)(eller bloggen min)
  Toveklem:)

 15. Så roligt och ack så söt! Har själv haft flera salukis – egensinniga, bekväma, snabba som vinden och fantastiskt vackra!

 16. Hahaha, söta och lite oimponerade Tooka – men tur att hon gillar den så hon inte behöver frysa! Winston skulle kanske inte behöva ngt för öronen men till tassarna skulle han nog vilja ha typ de där tossorna som Leo hade 🙂

 17. Ååååååh! Vilken sötnöt! Värsta fina tjejen. Men du förstår väl att hon kommer få sticka ihjäl sig nu. Typ alla ska beställa mössa

 18. Aj mitt hjärta! Aj, aj, aj säger jag! Jag döör och skrattar helt opassande rakt ut i bussen. Jag fick göra den gamla övergången till harkling trots att troligen ingen gick på det. Alltså…ja, jag dööör!!! Hahaha va söt!!

 19. Ååh, jag skrev om dessa mössor i helgen och går fortfarande in osunt många gånger om dagen för att titta på bilden. Och jag skrattar lika högt och ljudligt varje gång!

  Jaa det här alltså, det är fan världsklass om någonting!

 20. Ha ha, det var det sötaste jag sett på länge! Vad rolig du är :)))) Ska inte Tant också få en hon kommer bli avundsjuk!
  Vilka roliga namn!
  Min stora dotters katter heter Beacon & Pschyco, också rätt roligt!
  Ha en bra dag!
  Kram Helena

 21. Hon ser verkligen ut att gilla den, men känner sig samtidigt fånig. Hahaha! Men det lär ju gå över när hon inser till vilken hjälp det är 😉

 22. Åh jag vet inte hur många gånger jag gått tillbaka till detta inlägget sedan igår!
  Min lilla dotter (2 ½ år) säger ”Mamma titta hunden med mössan IGEN!” och så fnissar hon förnöjt.
  Hon är så otroligt fin i sin mössa! Hjärtat smälter, och jodå, jag skrattar och blir glad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg