Att kanske vara till hjälp.

Herregud vad skönt det var att köpa sig såna där upphängningsställningar från IKEA! Mycket bättre än att stuva in allting i en hög i garderoben… Men hursomhelst; ni är så himla många som undrar vad ni ska ha på er den elfte, så jag tänkte att jag kunde ju berätta vad jag ska ha. Så kanske det hjälper?

På dagen kör jag en Breik från Ewa i Walla. Ni har sett den här tidigare, och jag bara älskar den klänningen. Lite kängor på det så blir det bra.

Och på kvällen lutar jag åt en sånhär:

En ganska enkel klänning från H&M som jag tänkte sporta med lite klackar och pynt, bara. Jag väntar hem ett paket från Asos också, så det kan tänkas att det blir en klänning därifrån istället, men i så fall i samma stil.

Japp. Mer crazy än så blir det inte härifrån.
Förutom dansen, då. Den blir väldigt crazy, som ni vet.

51 kommentarer till “Att kanske vara till hjälp.

 1. Själv klär jag mig helt i svart. Svarta långkalsonger och ylletröja och yllesockar och en stor svart mössa och det tänker jag ha hela långa dan och även på kvällen – FÖR JAG ÄR JU INTE DÄR.
  Sorgkläder it is, alltså. Å ingen fuldans här inte. Så kul ska vi inte ha det.
  😉

    1. Ingen som vill starta en grupp ”Vi som inte ska på bloggträffen deppkväll”?Där kan man träffas och deppa tillsammans istället för var för sig. Obligatoriskt att alla har långkalsonger på sig!:D

 2. Så himla snyggt och smidigt med klädställningar! Ska bara se till att flytta till större nån gång så jag får plats med en sån 🙂
  Du kommer ju bli smashing på eventet, fina klänningar båda två!

 3. Superfint!
  Va go Du är som visar va du har på dig, som en liten Madicken (in-ö-good-way)
  tack för det asroliga klippet hahha, du ger mej alltid ett skratt! Tack <3
  Kram Åsa

 4. Så himla rart av dig att visa vad du ska ha på dig 🙂
  Men du ÄR ju en rar person, själv ska jag klä mig i säckväv & fulgrina…

 5. Det där var storstilat Emma!!! att visa upp din klädseln innan så vi som har tusen fjärilar i magen inte behöver spräcka kontot och tvingas vara med i Lyxfällan för att vi har köpt upp oss på ett lager dyrheter bara för att vi inte vet vad vi ska ha på oss 😉

 6. Kanske att jag börjar först denna Walla hysteri. Fantastisk bild på dig i schäslongen (stavas det så?) med klänningen!

  Move on!

  Kram
  M.

 7. Vad jag önskar att jag också fick ha det där ”vadskajaghapåmig” problemet!
  Men tyvärr får jag stanna här hemma och tänka på er alla andra som kommer ha en helt fantastisk dag, kväll och natt. 🙂

  Jag lovar förresten att klänningen du ville se på ska få bli en ”dagens” någon dag. 😉

  Kram på dig!

 8. ohh vad jag är avis, sitter man här gravid i v40 och känner sig som en heffaklump..
  men men vad är en bal på slottet?
  hoppas att ni får en alldeles fantastiskdag och kväll!

 9. Schnyggt! Blir det de läckra skorna du visade häromdagen till? Då kommer jag att dreggla lite :O)

  Men ni andra skåne bor som ska dit, har ni ombyte med er eller planerar ni att åka hem emellan? Jag kommer inte vilja konka på ngn stor väska så jag funderar på att vara party klädd all day long :O) Hur gör ni andra?

  1. Jag är inne på din linje. En stass får duga. Bor i Helsingborg så jag hinner inte hem om och orkar inte heller kånka på någon gigantväska.

   1. Nä precis. Man får väl bara fixa o trixa med sminket innan kvällen bara :O)Skoj skoj :O))

     1. Ja inte sjutton hinner man hem om … ca 5 mil österut på vischan kommer jag ifrån, och ingen stor väska vill jag heller kånka på! Låter himla bra att bara försöka trixa till det lite extra på kvällen 🙂

 10. Du är ju bara för go.
  Satt precis och skrev ett inlägg i min blogg och ojade mig över fjärilarna i magen inför klädvalet till eventet.
  Så klart nosar du rätt på vad vi behöver för att tagga ner lite. Ditt inlägget la sig sig som bomull över fjärilarna.

  Du är urtjusig i din Walla. Snyggt med prassel och volanger på dagen och mer stramt på kvällen. Ljust och mörkt. Du kan balansera du 🙂

  Själv lutar jag åt sidentunika från OM på dagen. På kvällen är jag rädd att det slutar med nakenchock för jag har verkligen iiiingen aning.
  Kram till er alla.

  

 11. Men nu blev det ju ännu svårare, jag tänkte ju köra Walla på kvällen, men om alla kör elegant och strömlinjeformat så kommer det ju inte funka att dyka upp i Nessie…

  1. Nope :). Det kommer inte jag att göra (strömlinjeformat alltså) :). Efter jag skrev det så känns det som om jag kanske kommer att sticka ut ur mängden :). Ja men då blir vi ju två! 🙂
   Jag är inte en lycklig ägare av en Walla och hade jag varit det så hade jag definitivt satt på mig den på kvällen! Jag tror du kommer bli superfin i det.
   Suck jag som inte ens börjat tänka på kvällen nu fick jag lite panik :). Angenäma problem 🙂

 12. Det där blir ju prima! Själv blir det nog tunika, leggings och kängor på dagen och en skön klänning med strumpbyxor och högklackat på kvällen, ungefär som du då men ändå inte 🙂 Det blir hur som helst ingen muttgardin! Haha! Jag tror Ranelid skulle bli generad!

  1. När jag kollat med de butiker jag handlat från säger de slutet av februari ungefär. Så sjukt spänd är jag!

 13. På kvällen ska jag (nog!) ha en underklänning från Creme och en klänningstunika från i.say.

  På dagen?
  Ev en Odd Molly blus (min första ever, shoppad på tokrea!). Kräver viss påsömnad av några sidenband i urigningen för att knyta ihop lite över rattarna….annars flashar jag lite väl mycket av tanterna, om man säger så…;)

  Eller kanske en ca 1 år Kapp-Ahl blus med linne under.
  Har inte bestämt mig ännu.

  Men roligt att höra vad andra ska ha:)

  Kram Susanne

  Kram Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg