Att göra ett litet tillägg i programmet.

Ni minns att jag sa att vissa saker kan tänkas tillkomma på programmet va? Japp. Nu är det dags. För när vi ska få lära oss smink av en druga, vad passar då bättre än att även få lära oss styling av en Böddi? Jamen eller hur! Det är ju skitsvårt att föna sig snygg tycker jag, så om man kan få lära sig lite knep är det toppen. Vi var där och klippte mannen idag och kom då på att det ju vore alldeles förträffligt att ha med Böddi, så därför är det nu klart att ni den elfte (efter sminkkursen) även får en crash course i hårstyling av denna isländska virvelvind. Wau wau wau!

Ja, ni ser ju hur sooouper trendy han är.

Och inte nog med det!

Nu har två av er som är med på eventet även chansen att bli fancy i håret innan middagen, för Böddi blev yster och bestämde sig för att ge bort en styling till två personer ovanpå moset så att säga. Då får ni följa med mig till salongen i pausen mellan dagsprogram och middag, och där blir ni tipp-topp-fönade och stylade och lockade och utslätade och bortskämda med gud vet vad (om ni har sällskap med er får de såklart följa med som sällskap). Det bjuds på lite lyxigt att dricka (och om ni har riktig tur kanske även en make up, vi jobbar på det) och sen kan ni svassa in på eventsmiddagen och vara alldeles crazy snygga i håret. Det är alltså inte klipp, så var inte nervösa, utan styling.

Sugen? Skriv en kommentar här nere senast fredag klockan 12:00, motivera varför just du ska få bli ompysslad innan middagen och ange ditt biljettnummer. Och var inte oroliga, vinner ni detta så får ni fortfarande vara med i den vanliga utlottningen. Detta är bara bonus. Crazy cat!

(Och nej. Den här bilden tog jag inte för att flasha Böddis isländska bakdel – bara för att demonstrera hur cool han är. Korta jeans i vintern och allt, liksom. Ja ni fattar ju).

79 kommentarer till “Att göra ett litet tillägg i programmet.

  1. JAG VILL OXÅ KOMMA!!! O kunna vinna saker å få bli stajlad och klä mig i klänning å äta middag med en massa kvinnor!!!

  2. Åhh jag vill gärna bli fancy i håret, jag har stor frisörfobi och tycker det är jättejobbigt att gå till frisören då jag alltid tror att de står där och mumlar om att jag klipper mig för sällan och färgar håret själv.

    Biljettnr 156

    Kram Helene

    1. Ja, alltså det var min motivering, att jag har frisörfobi men Böddi verkar ju snäll och jag tror inte han hade mumlat och varit elak.

  3. *muttrar*

    Så jäkla synd att jag har en bebbe som inte klarar sig utan mina tuttar, annars hade jag anmält mig på studs.

    Detta låter ju för bra för att vara sant.

    Snälla, låååååååååååååva att det kommer ett till event i framtiden. Då ska jag banne mig ha ammat färdigt och vara fri som en fågel. 😉
    (Och nej, missförstå mig inte, det är jättemysigt att ha en bebis och amma den….) 😉

  4. Hell ya, klart jag vill leka med Böddi!

    Jag är en riktig looser på att fixa håret och var hipp så en hårpiffning hade varit guld värd på denna förvirrade småbarns mamman.

    Kram

  5. efter att ha varit frivilligt renrakad i +10 års tid och därefter låtit ”burret” växa är styling av Böddi oerhört lockande… 🙂

  6. Att vara gråhårig – på riktigt – som 32 åring är inte riktigt så kul som man kan tro. Jag kan lova att Böddi har en riktig utmaning framför sig om han ger sig i kast i mitt hår. Lägg dessutom till tre månader post förlossning så kan du ju förstå hur piffig jag känner mig nu och hur superläcker jag kan bli 🙂 Därför tycker jag att Böddi ska ge sig på mitt burr.

  7. Men det fattaru väl att nr. 162 Sahra-pi behöver en styling. Jag är en klenod. Ett unikum. Eoner gammal. Det skulle vara trevligt att slippa se ut som en zombie nyss uppstigen from the graveyard när man ska på sånt flådigt event.

  8. Oh jag skulle jätte gärna vilja bli fixad i håret av självaste Böddi!!!
    Jag är totalt värdelös på att fixa mitt hår själv, både vad det gäller föna och platta.
    Naturligtvis vill jag ju vara snygg som attans på middagen och önskar därför magiska fingrar!!
    Mitt lottnr är 88

  9. Åh! Jag vill gärna bli stylad. Mitt lottnummer är 8. Och varför… Tja Det skulle vara kul att se vad en sån cool islänning kunde göra med mitt klassiskt, envisa raka hår som ingen vågat (läs jag) göra ngt med sen jag klippte av mig luggen typ 96.
    Hela jag stavas klassisk och är nog så långt ifrån cool man kan komma. Jag har haft samma frisyr dvs hängande eller hästsvans sen jag tog studenten. Tom på fest så landar jag alltid i att klassiskt rakt är mest jag… och så plattar jag och sätter på lite läppglans.
    Så Böddi här har du en utmaning!

  10. Åh nu blir jag ännu mer deppig över att jag missade att skaffa biljett! Finns det en svart marknad för dem så är jag intresserad! Är supersugen på att bli stajlad på isländska 🙂

    kram /iris

  11. Den som vinner, ta med något till Böddi.En muta eller två. Emma säger att han är snäll som en kisse katt, men jag såg hans hemsida och jag blev rädd!

    Nä skämt å sido!
    Lyllos er som vinner det här! Lyxi lyxi!

  12. Jag vill såklart bli stylad.
    Min motivering blir kort å gott att jag fick prioritera bort å klippa mej innan eventet för finanserna inte tillåter bägge sakerna just nu.
    Att styla den utväxta kalufsen själv är nästintill omöjligt, så för å slippa skrämma slag på nån vill jag vinna att Böddi-stylas. 😀
    (biljettnummer 150 var det här!)

  13. Oh vad otroligt gärna jag skulle vilja bli stylad av en islänning!!! Ingår en hut Svarta döden???

    Just nu har jag varit galet illamående och tröttare än än en 100-åring i tre veckor och förkyld sedan två. Feber sedan tre dagar och nattjour i helgen som jag inte kan komma ifrån. Behöver jag förtydliga att jag tycker väldigt synd om mig själv??

    I NEED THIS!!!!

    Biljettnummer 37!

    KRAMAR

  14. Hey, klart att jag vill ha schans på detta, skulle ju vara både skitkul och behövligt. Jag har nämligen tappat typ hälften av mitt hår efter en mängd IVF-behandlingar som har stressat min kropp enormt(dessutom har jag fått mina första grå på kuppen).Sedan skulle det ju såklart vara galet roligt att träffa denna omtalade islänning och kanske få med sig några användbara hårknep på vägen, för ska jag vara ärlig så är nog mitt sämsta område att styla just håret. Nr 84 här minsann.

    Krampådig som har så mycket roligt på gång åt oss!

  15. Åh, styling vore underbart! Varför ska just jag vinna det då? Jo, dels för att jag och mitt hår definitivt behöver nya influenser (och jag går till frisören sisådär vart femte år) och dels för att få se denna trendkilles min när jag släpper lös ett hårsvall långt nog att använda som sittunderlägg. Biljettnumret är 168.

  16. …ångrar just nu lite grann att jag är helt fullbokad varenda liten paus som finns under hela dagen. Det här hade varit så underskönt! Får helt enkelt gå helhjärtat in för att bli Claudias ena modell.

  17. Min fråga är, vem vill INTE få smaka på en islänning? Själv är jag precis hemkommen från frisören med det finaste av svallen! Men, och det är ett stort men! Likväl kommer jag vakna imorgon med ansiktsslickat hår utan både volym och glans… Att jag är extremt högerhänt (hur farao stavar man till det?) är att tillägga, så föna med rundborse = eeh hell no! Just därför skulle jag bli hur glad som att få njuta lite i frisörstolen den 11:e! Och findricka är ju heller inte fy skam!

  18. Jösses vad jag hade velat vara där… ååå ni kommer få det så askul och alla fina grejer och händelser du fixat Emma… det är kalas =) Kram på dig.

  19. Jag skulle ju behöva få tillbringa några minuter med böddi och mitt kalufs. Som i övrigt är ett litet less men starkt precis som mitt övriga liv. Att bedriva en anmälning och rättvisa mot en chef som inte tar tag i att personal blir kränkt av annan personal tar på krafterna men det gör en också stark som sjutton. Men Gud vad skönt det vore att få vara ytlig och bortskämd med skumpa och hårfix för att bli fabilouse (eller hur det stavas, men det är betydelselöst här) inför kvällen vore ju ininorden skönt och fy fysiken va vacker jag skulle bli!! Så ja menar detta är ju vad jag behöver i mitt starka och kämpaglödande liv. Och vilket biljettnummer som ska få detta fantastiska erbjudande, jo Inge mindre än tadadadam… Nr 103! Så biljett 103 behöver detta mer än någonsin! Go event

  20. Klart jag vill!!
    Halvtsakigt hår efter sonens födelse i Juni 2011 resulterar ALLTID i BAD HAIRDAY när det verkligen gäller att ha GOOOOD HAIRDAY så ni kan ju bara tänka hur jag ser ut på lördag dag…vore kul att få glänsa lite på lördag kväll…Ja ni vet få känna sig coolast i stan liksom för en kväll <3 å det vet vi ju alla att Böddi fixar!

    nummer 105, det är jag det.

  21. Alltså. Så här ligger läget. Frågan är egentligen om Böddi kan hålla fingrarna borta från mitt festligt (not som much) locktångs-lockiga Falcon Crest hår? I think not! Å eftersom detta är årets event så kan det ju vara lite roligt för mig att för en gång skull se lite 2000-tals-superhot ut och inte som ett gammal avdank från 80-something-talet :D.

    Så ge mig Böddi. Please. Pretty pleeeease!

    KRAM

  22. Ja, med alla dessa braiga motiveringar, vet kan inte vad jag ska hitta på:)) Är som jag sagt innan är jag en 45 årig dam i behov av renovering. Att bli ompysslad är aldrig fel speciellt av en riktig frisör och till de lite skumpa, mmmmmmm.

    Jag har lottnr 44
    Kram

  23. nr 164 och nr 165 anmäler sej för hårfix , ett syskonpar med typist pissigt nordiskt tråck hår, Jag menar…..ge grabben en redig utmaning…släpp loss han på oss!!!

  24. Ooooo, jag vill bli Crazy stylish i håret! Varför? För att jag inte har klippt mig sedan i somras, för att jag färgar det hemma och klippte av mig luggen med en kökssax…. Du höööör ju!!! Jag får ju skämmas när jag kommer på eventet ju!!!! Jag måste ha hjälp!!
    Biljettnr 148, pick me, pick meeeeee!

  25. Det är PRECIS vad jag behöver!

    Jag har haft lite prestationsångest över just min styling inför eventkvällen eftersom jag har svårt att locka, platta eller sätta upp håret i tjusiga frisyrer pga mina onda axlar.. Bara det här med packningen är ett stort problem! Hur ska jag bära en resväska liksom när jag inte ens kan bära tallrikar från diskmaskinen upp i köksskåpen? Det blir kanske en muttgardin ändå! Haha då behöver jag inte bära så tungt! 😉

    Böddi kan bli min räddning! Han matchar nog muttgardinen med nån superduper-flådig frilla 😉
    Nej men Böddi alltså, jag tror på honom och skulle vara oerhört tacksam över en stunds Hollywood-pampering!

    Biljett nr: 55 😀

  26. Pick me, pick meeee….

    Motivering:
    Eeeh, jag bor med tre killar i en stuga på 50kvm. Jag tar tårögdt emot vilken behandling som helst där jag slipper hockeyklubbor.
    Vinst för mig hade varit att få följa med och se någon annan bli fixad – kan sitta på en hård liten pall vid sidan av och ändå njuta. Dåå är man utsvulten på kvinnlig glamour!

    Jenny/Biljettnr 36

  27. Jag skulle så gärna vilja bli stylad av Böddi och känna mig lite snygg på middagen.
    Dessutom så gör Böddi det lätt för sig om han väljer mig eftersom jag har typ ett hårstrå på huvudet och att locka det borde gå rätt fort. (Även om jag aldrig klarar att få det snyggt och hållbart själv)
    Däremot så kan det vara svårt att få upp volym i hårstråt. Men jag tror Böddi klarar det.
    Det är han om någon
    Det skulle vara så skönt att få en liten paus och gå på salong och slappna av lite efter att ha kommit dit ensam och låtsats vara normal en hel dag. En bra start på kvällen liksom. Snääääääälla
    Mitt biljettnummer är 46 och jag hoppas att detta är mitt lyckonummer

  28. För att senast jag var hos frisören (efter att ha sparat mina överblivna månader flera månader, och efter att ha klarat en tenta med så fint betyg att jag helt enkelt var TVUNGEN att unna mig) så möttes jag av ett ”H E R R E G U D!”. Och ett hummande och ett suckande och frisörens borste som inte ens efter en monsterbalsam-kur kunde ta sig igenom min Ronja Rövardotter-kalufs. Där satt jag, och trodde jag skulle kunna unna mig höjden av studentlyx, men gick istället därifrån med fruktansvärt dåligt samvete över min höstack till hår. Så ska det inte vara. När man går till frisören ska man känna sig lyxig, omhändertagen och vacker. Speciellt när man betalar dyra pengar. På grund av mitt senaste mardrömsbesök känner jag att jag verkligen är värd att bli ompysslad av Böddi (var med i tävlingen om att bli stylad av honom, men vann tyvärr inte). Och Böddi kommer få ta sig an självaste Ronja. Kan ju vara kul för honom, som omväxling till ditt makalöst vackra hår, Emma!

    Biljett nummer 90.

  29. men hallå va kul!!! nr 70 och 71 anmäler sig!!! motevering!!! så enkelt som att det hade varit såååå kul att bli ompysslad av en het frisör!! plus att det hade varit extra bonus för min kompis som fyllt 40 bast som jag ger detta event i födelsedagspaket!! kram ann

  30. Eh, det skulle egentligen stå ”efter att ha sparat mina överblivna CSN-pengar flera månader”…

  31. Utan min frus vetskap skriver jag detta. På ett sätt behöver hon inte alls bli superstylish av vår Isländske koole vän… Men samtidigt är det precis vad hon behöver. Hon är ju självklart den vackraste och mest underbara kvinnan som jag ser det. Även om många är superpepp inför bloggeventet så är det kanske få som ser fram mot det lika mycket som min fru. Detta event blir ett fantastiskt avbrott i vardagen med hundar (en mindre flock), barn, en vimsig man, en doktorsavhandling som skall bli klar och det faktum att vi bor mitt på en prärie… I en stad, läs: Örebro, som får Ulan Batar att framstå som en metropol. Bara detta gör att, för min frus skull, hoppas jag att hon får möjligheten att få piff, stylish, fön och ett lovely hairdo från Böddi. Vilket nummer hon har vet jag inte… Men det kanske funkar ändå… Chansar på nummer 33 eller 34 😉
    //Magnus

  32. Om man som jag bor på landet, 5 mil från Malmö, och då vare sig hinner hem för att ”pimpa” mig eller inte heller bör uppehålla mig på en krog under hela pausen så bör jag nog vinna på min biljett nr 91.
    För hur kul skulle det vara för er andra om det kom en väl förfriskad vuxenmamma till kvällsminglet. Kan ni tänka er hur ni skulle behöva skämmas på min bekostnad för att jag har fått utföra en ”katta-tvätt” och sminka till mig lager på lager på centralens toalett. För att inte tala om min frisyr- mitt naturligt lockiga hår kommer vara risigt och ”frissigt” och jag kommer troligen mer likna en svinto. Man måste ju betänka att både tidningen är där och att Emma helst inte ska bli förnedrad för att hon lät mig bli en av de lyckliga som fick köpa en biljett till festen.
    Så jag kan inte annat än be om ursäkt till er andra för det måste nog bli jag som är en av de två som får special styling för allas bästa. So sorry ladys 😉

  33. ÅHHHH! Pick ME!! Pick ME!! Står och studsar upp och ner för allt vad jag orkar. Har alltid mitt långa, relativt tjocka hår i en bulle (knut kanske man skulle kalla det men maken kallar den med viss förakt för BULLEN) och jag skulle bli VÄLDANS GLAD om jag kunde få till riktiga Hollywood lockar och bara känna mig riktigt snygg en dag som denna (och inte bara som Lilla S och Stora S utslitna mamma). Behöver få lite variation på bullen liksom. Pretty Pleaseeeee
    ;-D
    Biljettnummer 179 (japp, en av de sista att slinka in 😉

  34. Nr 152!
    Jag är aldrig EGO men var sak har sin tid, och nu är tiden inne för mig att inte tänka på någon annan än mig. Inte tänka på de som har platt hår som slickar sig längs huvudet, inte tänka på de som inte kan styla sitt hår. Utan på mig, som har, som du vet, ett stort lockigt barr på hjässan, på mig som kan styla mitt hår. Mitt hår får ofta beröm och får höra glada tillrop. Men trots det så kan väl även jag förtjäna att få håret stylat på ett nytt sätt? Låta håret få lite omvårdnad och kärlek av ett riktigt proffs? Ja jag tycker faktiskt det.
    Och dessutom är jag väldigt lätt lärd, så jag kommer inte bara vara snygg den kvällen utan många många gånger där efter. OCH det bästa av allt, jag kommer lära vidare tipsen och knepen till alla som vill lyssna. Så vill vi verkligen utnyttja denna vinst till max, skicka mig- hon med det stora håret! (Se inte ens när jag deklarerar att jag ska vara EGO så vill jag ändå dela med mig till allt och alla. Vänlig är mitt och eventets mellannamn 😉

  35. Eftersom jag har en isländsk tandläkare som är supercool vill man ju gärna komplettera med den coolaste landsmannen till frisyrfixet den 11:e.
    Har ett fullständigt hopplöst hår som fick växa ut till mitt bröllop för 2 år sedan och som efter det raskt blev avklippt igen. Har försökt det mesta med alla typer av löshår ( som kliar så man blir tooookig) men jag kommer aldrig att få de glamorösa Hollywoodlockarna. Så PICK ME och låt Böddi fixa en cool kort frisyr!
    Lottnummer 56. Kram från ett kallt Göteborg. /Catrine

  36. Helena o jag är oskiljbara
    och coola vill vi tillsammans vara
    Tänka sig en stund med Böddi
    snacka om att sen vara stöddig
    Flådiga som bara den
    kan vi glida runt o mingla sen
    Slänga lite med det stylade håret
    känna att man är på rätta spåret
    Vi har 65 och 66
    Böddi gör oss till heta kex!

  37. Helena o jag är oskiljbara
    och coola vill vi tillsammans vara
    Tänka sig en stund med Böddi
    snacka om att sen vara stöddi`
    Flådiga som bara den
    kan vi glida runt o mingla sen
    Slänga lite med det stylade håret
    känna att man är på rätta spåret
    Vi har 65 och 66
    Böddi gör oss till heta kex.

  38. Lantistjejerna med nr 47 och 48 vill gärna bli lite flådiga till middagen! Den ena med korta strån som aldrig kan upprätthålla lagom volym mellan platt och rotborste, och den andra med långt hår för Böddi att gå all-in med fria händer i. Tänk att både få bli ompysslad och snappa upp lite schyssta tricks samtidigt, det vore kanon!

  39. Åh, jag vill bli fin i håret!!
    Det är så himla tjockt och frissigt och torrt så det går inte att göra nånting med det :C
    Var och klippte mig förra veckan i tron om att det skulle bli bättre (försvann säkert 15 cm) och gick hem glad i hågen med nytt fint hår.
    Dock är det precis som vanligt redan efter första tvätten, tovigt och jävligt trots hundra kilo hårinpackning… Vad gör frisörerna egentligen med det, magi?

    Snälla,snälla. Hjälp mig få ett lent silkeshår med en lock eller två!
    Det vore så himla fint!

    Lottnumret är 142.
    //burret.

  40. nr 27 skulle inte heller på något vis bli direkt illamående av att bli stylad. Första gången ï så fall 🙂 Vilken otrolig lyx! Klem från Limhamn

  41. Ohhhlalla jag kan tänka mig det, men just nu kan jag inte mitt nummer och mailen kommer jag inte in på nu här borta. (kan man återkomma senare? )

  42. Jepp jepp. Fin i håret behöver jag absolut hjälp med att bli! Biljettnummern är 104. Varför jag? Därför att jag är väldigt nyfiken på om Böddi kan få även mitt hår att bli snyggt och trendigt! 🙂

  43. Snälla, säg att en av platserna blir min! Stylad hör inte vardagen till för min del och vilken utmaning att bli det av Böddi. För att inte prata om vilken utmaning han skulle få med mig i stolen 🙂 Känns som om jag blir äldst i sällskapet (förutom Ranelid då förstås) och är i absolut trängande behov av lite uppfräschning. Dessutom känns de två timmarna mingel som rena skräckscenariot för blyga lilla mig som kommer alldeles själv till den stora staden … så för guds skull – rädda mig från att ringa efter en taxi och fly från hela baletten innan middagen ens har hunnit börja! Biljett nr 124.

  44. Jag vill gärna bli ompysslad!! Biljettnr. 62 anmäler sig därmed. Långt hår som allt för ofta är uppsatt i oinspirerad tofs eller i en sån där trist plastklämma. Japp, där kom min tycka-synd-om-mig-motivering. Hepp!

  45. Nummer 93! Snälla ta nummer 93. Min kollega frågade mig härom dagen; ”Jenny… hade inte du page när du började här på jobbet? För två år sedan…”

    Och jo, det hade jag visst. Men nu är det bara långt, långt och långt. Vem som helst med magiska fingrar får göra vad man vill med mitt lång-svall. Det behöver sig en match med någon. Klipping eller ej. Men någonting behövs.

    Nummer 93 som sagt.

    Kram Jenny

  46. Böddi måste återupprätta mitt förtroende för frisöskrået! Sist jag var på salong gick det till såhär:

    Frisörskan undrar hur jag vill ha det och jag förklarar att jag bara vill ta bort det slitna. Hon måttar upp en bit som ser ok ut och jag okejar. Sen börjar hon rycka min lugg och pratar om flikar och uttunning. Jag tackar nej. Hon ger sig inte. Jag förklarar att luggen är på utväxt och att jag alltid har den uppsatt. Hon biter sig fast som en terrier! Flikarna i luggen bara måste bli till ”så det händer något”. Jag blir något skrämd av hennes intensitet, backar och okejar så hon inte ska bryta ihop.

    Så börjar det hela. Hårtvätten genomförs hårdhänt, hon klipper så det ryker och fönar så det bränner i skalpen. Killen som sitter i kassan stirrar. Jag blundar.
    Hon försöker hålla igång en konversation. ”Är du ledig idag? Vad jobbar du med?” Jag svarar snällt. Hon kommenterar att det är ovanligt nuförtiden att se ickefärgat hår och ”Är du nöjd med din hårfärg….?”. Jag försvarar mig med att jag har prövat det flesta färgerna och frisyrerna redan.
    Samtalsämnena dör ut. Nådastöten kommer efter att hon har frågar mig om det händer något särskilt i helgen. Märker att mitt svar om att jag ska undervisa en vän i profylax nog inte var det svaret hon var ute efter. Det innehöll liksom för lite glitter, partydrinkar och sena danskvällar och för mycket blod, smärta och moderkakor.

    Sen är jag färdig. Inte ett slitet hårstrå på mitt huvud, men kortare än vad jag någonsin har okejat och plattare än det tunnaste A4ark. Och flikar i luggen. Tusen minst. Tusen flikar som aldrig kommer att se dagens ljus, utan som kommer gömmas i små hårda hårklämmor som aldrig släpper sitt grepp!

    Frisörskan ser nöjd ut. Jag kommer aldrig mer gå dit igen.

    Nr 163 var det ja!

  47. Nr106

    Jag kom tidigare idag på att jag senast var hos frisören för…harkel, harkel…10 månader! En styling hade nog varit bra om ni ska slippa må dåligt när ni tittar på mig!

  48. Jag är nog bland de äldsta på eventet, lite tråkig i håret och behöver förnya mig lite bland alla gulliga tjejer som kommer. Vill ju inte bli tantförklarad…….
    Nr 75 är mitt turnummer!
    Kram
    Milott

  49. för att det skulle slå min svärmor på näsan. för att i. want. it. so. bad. för att det skulle göra mig fin.

    oooh holy schmoly good jonas, vilken känsla! biljettnummer 22.

  50. Herre Gud så roligt det låter! Jag vill hemskt gärna vinna och motiverar det hela med att mitt hår har varit en total disaster hela hösten – på grund av att min söta frisörska har åkt iväg på långresa och jag har dragit ut på att beställa ny tid hos nån annan, i hela 7 månader! Men nästa vecka ska jag äntligen klippa och slinga mig (måste ju se lite anständig ut på detta event!) så Böddi behöver inte föna slitna toppar eller trolla bort centimeter av utväxt i alla fall. Vore så kul att hänga med några härliga tjejer, bli supersnygg i håret och styla sig till en snygg preggo-morsa! 🙂
    Kram (och nu håller jag tummarna hårt, hårt!)

    Biljettnr: 166

  51. Åh snälla!
    Låt Böddi få trolla med mitt gröna hår!
    Är trött på att gömma mina tunna hårtestar i klämmor och annat för att slippa skämmas eftersom alla verkar tro att jag medvetet färgat håret i denna missklädsamma nyans. Kvalitén på håret är ingen höjdare heller. Jag säger bara ”egen brunn” och vattenfilter som inte verkar fylla sin funktion.
    Önskar så att få bli stylad och för en kväll skina upp och gnistra som ett tomtebloss, och slippa se ut som i vardagen, en tönt eller kanske tant, hmmm, Tant Grön!

    Fyller ett halvt sekel nästa månad (du milde tid!), men känner mig inte som det och vill för en stund inte se ut som det heller (inte i håret i alla fall, resten går väl inte att göra så mycket åt), så styling och tips från en mästare skulle vara en underbar tidig födelsedagspresent.

    Mitt nummer är 24, och tänka sig det är mitt ”födelsedagsdatumsnummer”! bara det borde väl få fru Fortuna att vakna till!

    1. Oj, här tänkte jag ju bara på mig!
      Min underbara kusin Anne-Lie, inte att förglömma, som jag ”lurat” med på detta härliga, hon har nummer 23 hon.
      Till skillnad mot mig bor hon i stan och har kommunalt vatten, så inga missfärgningar där, men en svårttämjd tjock, rak kaluffs, som skulle inte må dåligt alls av styling och piff. Håller mina tummar för henne också!

      Carola

  52. Tjohooo snart är det dax för bloggevent!!:)
    Varför jag skulle vilja vinna en styling..
    joo det ska jag berätta.. I höstas när jag gick till min älskade frisör så blev vi liiite väl exalterade på temat förändring. Det hela resluterade i att det såg ut som att jag hade en svamp på huvudet.. en svamp med hockeyfrilla.. Eller som min kära vän Malin sa när jag försökte förklara hur jag såg ut.. ”jaha, du ser alltså ut som ett ollon”. Min kära frisör (jaa, jag gillar henne fortf!!)räddade dock upp situationen lite i efterhand.. men jag tycker fortfarande att jag ser lite svampig ut.. vilket har resulterat i att jag ALLTID har mitt hår uppsatt i totte.. och är därav i desperat behov av en styling!!
    Mitt biljettnr är 144

  53. Och min allra käraste vän Karin som har bjudit med mig på detta event!
    Hon är vacker som en dag hon!
    OCh så är hon väärldens bästa! (alla kategorier:). Så därför tycker jag jag att hon borde vinna stylingen!!
    HOn har biljett nr 145.

  54. Min vän Johanna med biljettnummer 72 skulle jag vilja att Böddi stylade! Hon är en grym tjej och kommer förmodligen bli ännu grymmare av en Böddi-styling! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg