Att ha bråttom.

Nu måste jag iväg och pyssla med eventhemligheter och hämta ut mina Asos-klänningar som posten håller gisslan, och som vanligt har jag inte riktigt koll på tiden. Och så blir det en stadspromenad med en lång lejonhårad, förhoppningsvis en chai och lite besök på jobbet.

Så vi ses snart igen!

Rekommenderade inlägg

25 kommentarer till “Att ha bråttom.

 1. Hej!

  Jag är ny här (hur har jag kunnat missa den här bloggen?) och trivs jättebra bland dina fina bilder och härliga ord! Så jag kommer tillbaka! Ville bara ge mig till känna.. 😉

  Ha en fin dag!

  Kram Lisa

 2. På tal om kläder. Har du eller andra här på bloggen tips på var man kan köpa snygga kläder om man som jag är gravid?
  Mycket tacksam för sådana uppslag, vill ju vara fin på ditt bloggevent 🙂

  Ha en härlig dag!

  1. Jag brukar tipsa om att man ska gå på bigsize-avdelningen istället för mammaavdelningen. Ibland kan man hitta guldkorn ibland inte alls.
   Laredoute.se har en del mammakläder och sen tror jag hemsidan heter hotmilk.com eller .dk. Det är ett danskt bolag som säljer mammaunderkläder, snygga men funktionella mammaunderkläder.
   PoP har ibland snygga mammakläder.
   Men sök på nätet är nog mitt största tips.

   Men du, är man gravid så kan man komma i pyjamas om man vill det för alla gravida är så vackra. 🙂

  2. Behöver du gravidkläder? Klänningar och tunikor går ju faktiskt att köpa vanliga kläder. Det är ju ett ganska generöst och tillåtande mode och man kan hitta så mycket fina vanliga kläder. Blir mer ekonomiskt också es du kan fortsätta använda det efter grav. Men är du ute efter byxor är det såklart en annan sak. Jag tycker HM har helt ok grav.byxor. Men överdel skulle jag välja tex Odd Molly, Branting, Ti amo eller något annat liknande.

 3. Åh ska du till jobbet idag, då ska jag hålla utkik över Stortorget och se om jag kan se en vacker med barnvagn. 🙂
  Ha en fin dag!
  Kram

 4. Klänningar i plural. Spännande. Du visar väl. Du skrev att du skulle pimpa din enkla lilla svarta med acessoarer. Har du tips på något bra ställe online med maffigare smycken som höjer en enkel svart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *