Att prova lite nya skönhetsfavoriter.

Den här sidan är livsfarlig. Jag sminkar mig inte avancerat så ofta, det är liksom bara det där vanliga vardagssminket med mineralpuder och lite rouge och mascara. Men varje gång jag är där inne hittar jag en himla massa saker jag får för mig att jag behöver. Och jag älskar skönhetsprodukter. Det är nåt med förpackningarna, tror jag. Det känns så lyxigt på nåt vis.

Nu sist blev det lite påfyllning inför eventet. Har ju inte köpt festsmink på hundra år känns det som. Hittade en highlighter och en rouge som tydligen ska ge nån slags inner glow (yeah right, men jag går på det) och en ny mascara av nåt märke jag aldrig hört talas om (trots att jag hatar nya mascaror, jag måste alltid dutta av hälften på en bit papper i början).

Och så trillade jag dit så det skvätte om det när jag såg en hårvårdsbox från Orofluido som hade en olja och nån slags liten flaska i sig. Kolla bara! Det är en liten puff med en massa guldpulver i. Hur kan man motstå det liksom? Trots att jag inte alltför ofta får möjlighet att gå omkring och skimra (dock upptäckte jag efteråt att Lyxx har exakt samma låda, och de har vi ju 20 % hos nu – skit också) så är en flaska man kan puffa guld med totalt livsviktigt.

Och så får jag massor av frågor om läppstiftet jag hade på Style of the Week! Det är ett L’oreal och typ det enda läppstift jag kan ha utan att känna mig som Simpor och Grodfötter. Och nej, glasöonen jag hade var inte mannens (även om de är lika) utan såna här.

Sådärja. Då var månadens brudigaste inlägg avklarat.
Fast man behöver lite sånt också, minsann.

36 kommentarer till “Att prova lite nya skönhetsfavoriter.

  1. Så fin du är! Kul med inlägget hos Tintin.
    Så en liknande puff-flaska hos Bodyshop med glitter. Inte helt omöjligt att de säljer en sådan snart!
    Behöver nytt läppstift, min dotter frågade ”vad händer om ett läppstift går sönder”. Dum som jag var fattade jag inte direkt.

    Ses snart…..

  2. Jag fick sånt därnt guldpulver påsprutat på mig när jag var och fixade håret förra gången! Kändes trevligt men LITE too much för en tisdageftermiddag på jobbet i slutet av november. Jag kände mig lite som Pretty Woman.

    Fast utan allt det snygga.

  3. Mascara, det är typ det jag använder när jag ”sminkar” mig. Okej lite rouge kan hama på kindbenen också.
    Men, den där oljan Orifluide den köpte jag också när jag var hos frissan i förra veckan.
    De försökte sälja på mig det där kittet med guldsprayen också men jag var stark och stod emot för en gångs skull :).
    Men oljan i like!

  4. Eleven är sååå farligt. Köpte nästan hälften av julklapparna där, bara bra grejer!
    Min favorit om man vill vara lite extra glammig är ”Too Faced Mini Starry Eyed Liner Set”.

  5. Mm, jag kan bli likadan 🙂
    Men kan rekommendera
    Lash Stiletto från Maybelline. Röd fyrkantig förpackning. Ger långa vackra fransar utan kladd, för den har ingen baoutaborste, utan en fin, som aldrig ger klumpar, el för mycket mascara 🙂
    Sen fick jag tips på att man aldrig ska dra borsten upp och ner i flaskan, utan öppna den, snurra den lite samtidigt som man drar upp den, då stannar mascaran i flaskan 🙂
    Prova den!
    Kramar Åsa

  6. Såna där puffar är ju det finaste som finns! Jag hade nog fallit som en fura, med glitter i blir det ju pricken över i!

    Och ja, tydligen finns det pannkakspannor, hade inte heller en aning om det 😉

  7. Kul med lite nya produkter:-) sminkar mig nästan aldrig till vardags o om jag gör d så blir d mascara o så fyller jag i brynen. Hinner inte med så mycket mer med plutten.
    Mannens glasisar idag eller behöll du dom från Tintin?
    Kramizar

  8. Hej alla sköna brudar!
    Är lite nyfiken på er ålder ( ja, jag vet att man inte ska prata ålder med damer).
    Börjar själv närma mig 50-strecket men hur gamla är dina läsare Emma?
    Kommer på ditt bloggevent och undrar om jag kommer att tillhöra den äldre skaran ( har inga som helst problem med ålder, känner mig inte äldre än min arbetskamrat Helena som bara är 30 :- ), men är bara allmänt nyfiken!
    Marija

  9. Min mamma som är en bit över 60 kommer med samt min syster som är mellan 40 och 50, så det blir nog en salig blandning om jag får gissa 🙂 själv är jag 32.

  10. Ja men hur sugen blev jag på lite skönhetsshopping nu då!
    Har satt shop-stopp på mig själv så jag ska absolut INE titta in där…eller jo jag tittade faktiskt in fram och tillbaka men stängde snabbt ner sidan. 🙂

    Kram kram
    Jeanette

  11. Oh jag blir så sugen guldpuffen! I löv Skimmer och highlighter! Det gör tyvärr inte min fru (bara på fyllan, då ber hon mig ofta att skimra hennes bröst!)

    Kom och hälsa på igen snart!

  12. Den oljan är helt underbar! Doftar helt ljuvligt… har dock stått emot guldpulvret… Tack för de andra tipsen!

  13. åh, då måste jag bara tipsa om den här: http://www.glossybox.se/invitation/NDQ2OA==?utm_source=Customers&utm_medium=link&utm_term=NDQ2OA==&utm_campaign=Refer-a-friend/

    Jag fick precis hem min igår och det känns som att det är en älskade vän som skickat världens finaste paket till en. Jag brukar inte bli känslosam (mer än någon gång i månaden, typisch) men jag bara satt och bölade när jag öppnade den. Som kärlek på en box ungefär 😀

  14. Alltså, man BEHÖVER faktiskt en himla massa sådana saker, absolut så är det!! Blir lite lätt euforisk när jag läser sin blogg, ett bra sätt att avsluta dagen, va glad=)
    Själv har jag gått på Mascaran från Lancôme ”Doll Eyes” Jamen du fattar ju själv. Man får ögonfransar som Barbie och när man blinkar så kommer ett lätt doft av rosor.. Nu blinkade jag – känner du???
    Och så såg jag dig på Tintin – WOW liksom!! Ja, WOW liksom – galet snygga bilder och galet snygg ”att vara någons fru” 😉

  15. Okej först: puff-flaska?! Uuuur-söt!!!
    För det andra: snygg tjej!!
    För det tredje: hahahaha simpor och grodfötter! Jag var jätterädd för det programmet när jag var liten, tyckte pappan i famijen var jätteläskig! Och drömde mardrömmar om att jag träffade på de, var jag än gick så var där en simpa med grodfötter.. Huva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg