Att fylla på ännu en gång.

Ja, hörni. Det här eventet blir bara bättre och bättre.
Nu fyller vi på potten med inte mindre än två presentkort att shoppa loss för inne hos underbara Holmbytorp, och de är på tusen kronor styck – så två lyckliga vinnare kan förse sig riktigt ordentligt. Jag menar, tänk en sånhär. Eller en sånhär… Eller… Ja, ni fattar.

*lycka*
En vinst åt alla. Det är det vi siktar på, va?
Känns nästan som det.

20 kommentarer till “Att fylla på ännu en gång.

  1. Jag får nog ta o sätta in ett censureingsprogram på din blogg fram till 11 feb eller så, som tar bort allt som har med bloggeventet att göra så jag slipper se allt uuuuunderbart inför bloggeventet.
    För vad är väl en bal på slottet…eller ett bloggevent i skåne med ett mycket avundsvärt program o framförallt engagemang…när man kan ligga i sin soffa o ha prematuravärkar o vänta på bebis…. *suck*

  2. Jaa en vinst var! 😀
    Kom på nu att vinner jag nått presentkort så blir det till att ställa klockan tidigt på söndagsmorgonen för att hinna handla upp alla pengar i Malmös butiker (om de ens har öppet söndagar?!). Du bör förvarna butiksbiträdena för bakfulla brudar i butikerna på söndan!

  3. Galet! Galet! När du ändå är på gång… Hur skulle det vara att kontakta typ match.com eller nån och se om de vill bidra med en drömman till potten! 🙂 Det skulle väl va nåt?!

  4. En mer kreativ person har jag nog aldrig varit med om – du är ju banne i mig bäst 🙂
    Kram
    Elisabeth

    Snobben o Dennis hälsar till Tant o Toka
    Min dotters ”gravida mage” hälsar till Leo – det kanske kan bli något – ja, ja vi får se 🙂

    Kram igen

  5. Den vinsten var ju den bästa i år av alla tävlingar för oss som är inrednings nördar och kläd tokiga lanttjejer 🙂 Hoppas att det blir jag för då blir jag så glad!

    anette carlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg