Att gilla det man ser.

Okej. Nu har jag sett piloten och första avsnittet och det verkar vansinnigt lovande! Lite Ally McBeal minus humorn, liksom, och även om det såklart inte är True Blood så tror jag att det kan bli en såndär serie jag ser på tok för många avsnitt av och sen får för mig att jag nog minsann måste börja plugga juridik så jag kan bli advokat och ha pumps och vråla ”I object!” åt höger och vänster.

Tips, alltså. The good wife. Verkar lovande.

30 kommentarer till “Att gilla det man ser.

  1. Åhå. Nu undrar jag hur du gör nu när du tittat på TB så mycket!! Går du runt och väser och klickar ut tänderna till höger och vänster? Dricker Bloody Marys och låstas att det är True Blood?

  2. Oh tack för tipset! Måste kollas in, föresten har du sett American Horror Story? SJukare serie får man leta efter, men guuuuuuu så beroende framkallande den serien är!! Kolla på dom 3 första avsnitten bara, sen är du fast!

    Ha en skön kväll!

  3. Jag har aldrig sett True Blood men det verkar som jag missat något bra. Är det lite som Twilight? De böckerna gillar jag för då behöver jag inte tänka. The good wife är en skön serie!

    1. Sjuuukt bra är den. Lite mer ”vuxen” än twilight tror jag nog man kan säga. Du MÅSTE se den (fast stålsätt dig – väldigt mycket naket)

  4. Kanon, då får jag trösta mig med det och chips i helgen! Blev ingen tjej helg för mig denna gång med detta låter ju lovande!

    Trevlig helg på dig!

    Kram
    M.

  5. ni som inte kan få nog, läs böckerna (helst på engelska om ni kan) de har en annan story (utom bok 1 som är ganska lik säsong 1), och är mer fulla med humor än serien. Lättläst och spännande! Finns hos bokus.com
    Satsa på en annan serie, typ ”Big Bang Theory”. där är det så sjukt underfundig humor! Och WEEDS! Sjukt kul! Californication är också humor, men samtidigt ett porträtt av en så trasig människa.

  6. 3 serien på gång här i England, oj vad jag tycker om serien! Ska nog införskaffa alla så kanske en dag man kan ligga raklång och titta igenom allt.. 😉

  7. Jag följde serien på TV 4 när den gick där. Den är bra
    riktigt bra speciellt i början. När serien sen blev poppis hände ngt och avsnitten blev spejsade och alla hade hemligheter och var elaka mot varandra. Som serier från detta land ofta är
    Men första 2 säsongerna var väldigt bra
    Tycker jag alltså
    Lycka till den 11. Tyvärr har jag ingen möjlighet att komma men ska tänka på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg