Att trilla av stolen.

Alltså. Om ni bara visste! vad Länna Möbler stoppar ner i goodiebagen.

Jag håller på att tuppa av här! Och jag kämpar som en idiot för att inte avslöja allt smaskigt, men det här – det här är extra svårt att hålla tyst om.

I shit you not. Ni kommer dö litegrann.

39 kommentarer till “Att trilla av stolen.

  1. Kvinna!! (Jag hytter med fingret nu!) Nu tar du å berättar, hör du det. Du måste ju kunna ge mig lite fredagsro iaf!! 😉

  2. Ååååhhhh! Nu sitter jag här och nästan hoppar upp och ner i kontorsstolen av spänning! Längtar, längtar, längtar till nästa lördag!

    Och vet du, igår smet jag förbi outleten igen och kom hem med en kappa som är fantastisk! Roströd med steampunkkänsla och så får den mig att vilja skaffa svart labrador och jaktgevär.

  3. Det här börjar kännas som värsta Oprah showen där alla i publiken får super SUPER fina grejer, den ena finare & bättre än den andra…ska några av goodiegrejerna vara under stolarna? 😉
    Jag ser fram emot eventet så jag håller på att spricka!!!

  4. JAg längtar också. Mer spännande än såhär kan det omöjligt bli! Soliga hälsningar från Limhamn Klem

  5. Åh herregud…… jag som hade två biljetter och va tvungen att avboka båda två………suck!!!! Önskar så att jag kunde varit med iallafall!!

  6. Just ja, jag skulle ju skriva att nu kommer man få en hint av hur det känns att sitta hos Oprah när hon skriker ut ”Everybody is getting one”

  7. Gu så nyfiken jag är! Hur ska detta gå? Det var så pass mkt goodibags innan. Får vi plats med allt i garderoben på Skeppan? Delikata problem :O) Åhhh FAN oxå kom på att jag glömt tävligen om stylingen av din frissa!!! Gahhhhh!!! Dumhuve! Ursäkta jag svär. O du, nu har jag glömt recepten oxå till boken. När vill du ha in dem?

  8. Gisses jag kommer både skaka och ha handsvett som droppar när jag öppnar goddiebagen.
    Maken till fina saker som du lyckats fixa åt oss är oslagbart. Får nog sticka till apoteket och
    köpa sånt där äckligt nagelack för att inte bita av mig mina naglar innan lördag.

    Kram Kristina

  9. Jag är så nyfiken så jag håller på att tuppa av 🙂 Shit så spännande det här ska bli och som du fixar för oss alla, det här är faktiskt helt otroligt. På riktigt alltså!

  10. Nämen herr…..ud, Emma, ska vi beställa lastbil för att kunna ta hem allt? Jag dör en smula av nyfikenhet! Det blir julafton igen den 11e!
    Ha en skön fredagskväll tomte-Emma!
    Kram
    Milott

  11. För varje dag ångrar jag mer och mer att jag inte spenderar nästa helg i Malmö… (Får trösta mig med att jag åtminstone varit på Ewa i Walla outleten:) Vad är väl en bal på slottet om inte alldeles alldeles uuuuuuuuunderb……..

  12. Oooooohhhhh…. My gooood!!!! Om det nu som råkar bli dödsdålig å inte kan åka på detta hejdundrande event, såååå CALL MEE!!! Kan missa möbelmässa lätt, betalar goodi för biljett 😉 Galet glad å till viss avis på er andra som får va med om årets grej liksom!! 😀

  13. Jag smällde av för länge sen =) Nu är jag mest sådär kissnödigt nervös inför hela dagen.
    Ska bli helt ofantligt roligt att få träffa alla.

    Tack för att du gör det möjligt och vilken otrolig eldsjäl du är som fixar och donar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg