Att vakna till snö.

Vi vaknar till stora snöflingor idag; såna där fluffiga lätta som bara singlar ner lite glest utan att direkt göra nån skillnad på marken. Men vackert är det! Och kallt. Som satan.
Silkesapan vaknade först halv sju och var skitsur över att vara vaken så tidigt. Ingen bra idé alls tyckte han. Så efter att vi hade kontemplerat ett tag om att det faktiskt var han själv som hade bestämt att vakna vid den tiden somnade han om och vaknade på nytt nån timme senare på avsevärt bättre humör.

Nu ska jag försöka rodda lite i kaoset här hemma, och tro mig – det är kaos. Innehåll till 180 goodiebags och allehanda vinster gör en del med inredningen. Om vi säger så.

Ny vecka, alltså. Nu kör vi.

17 kommentarer till “Att vakna till snö.

    1. Jaaa~aa kikade precis ut och stod med STORA ögon…massor med snö:))
      iiiiiiiiiiiii nu börjar ju nedräkningen..iiiiiiiiiiiiiiiiiiii säger mina fjärilar i magen:)))
      puss på er 🙂

  1. Tänk att eventet är så nära, vad roligt! Vore kul för oss som inte kan komma (typ mig) att få kika in i en sån där goodiebag i efterhand. Det är ju alltid så roligt att få plocka upp sakerna från en sån där påse, så att få uppleva det per foto på din blogg vore inte heller så tokigt 🙂

    Ha en fin dag! Jag sitter här alldeles ensam med en kopp kaffe, har lämnat Lilly på förskolan. Känns så overkligt att lilla hon faktiskt ska tillbringa sina dagar där framöver. Men hon älskart, det underlättar för moder- och fadershjärtat 🙂

    Kram Linda

    1. Gissar att det kommer cirkulera massor av bilder på alla bloggarna efter eventet. Eller är det bara jag som förväntar sig se 180 damer med kameror i högsta hugg hela dagen/kvällen?

      😀

      Jisses, inte klokt. Det är snart dags. Hur ska vi fylla tomheten efteråt…? Med tanke på all spänning du byggt upp för oss Emma och som fyllt vår tillvaro nu flera veckor.

  2. Här har vi haft runt -30 i över en vecka, och idag fick vi vakna upp till bara -6 men världens snöoväder. Hoppas verkligen det slutar snart, så man kan ta sig utanför dörren, börjar bli lite tråkigt efter en vecka inomhus.

    ha en fin dag

  3. Vad glad att du inte bor här… Här har vi haft snö sedan förra veckan och sviiiiiiinkallt… Hjälper ju inte direkt att jag bor med halva lägenheten ovanpå porten in till innergården och med yttervägg… Och inget element på badrummet (det är ca 15 grader där inne, kommer snart börja klä av mig medan duschen redan är igång!!) Och nämnde jag att de andra elementen inte heller fungerar…??
    Värme ingår i hyran… men ligger runt 18 grader i hela lägenheten och ingen gör något??!! Nä fi fan, fram för våren och rekordvarm sommar, tack!!

  4. Vackert men iskallt 🙂

    Man skulle ju förstås fixat en biljett till årets största händelse… Inte visste jag vid biljettsläppet att mumsmums skulle slutat amma & att jag nu är såå sugen på att mingla på ett asgrymt event. Inte visste jag det inte. 😉

    Kram Jes ♥

  5. Verkar som att alla bloggare känner varann! Är så fint när ni pratar om eventet ni ska på! Ni kommer få skitroligt! Är ny i bloggeriet så kanske en annan gång , ett annat event för mig! Ha en fin måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg