Att ha en chans till någon.

Ibland är det bra med lite spänning. Eller hur?
Därför har jag sen dag ett sparat en biljett att lotta ut till någon som kanske missade biljettsläppet eller hittat hit just nu. Tyvärr inte gratis, men ändå. Det står många på kö och om det blir några avbokningar går de biljetterna dit, men den här är utanför – det är därför den hamnar här. En biljett släpps idag. Nu.

Sugen på att komma?

Skriv bara en kommentar här nere i så fall så gör jag en Tooka-dragning sen. Alla ni som står i kö får självklart vara med här också. Biljetten kostar 580 kr och det finns tyvärr bara den här. Vi kör till ikväll klockan 22:00 tycker jag.

Tjipp!

79 kommentarer till “Att ha en chans till någon.

  1. Just nu är det en enda megalomansk kalabalik på mitt jobb. Jobbar på en teater i Finland och vi har en STOR premiär (med vissa Abba-män involverade, du kanske gissar vilken produktion jag snackar om) på kommande inom en månad som skapar massor med arbete för oss anställda. Visst skulle det sitta fint med lite stärkande kvinnoenergi för att orka ända in i det sista innan premiären i slutet på februari. Tror att bloggeventet kunde vara den energispruta som behövs!

    1. Nej fanken också…flygen är emot mig, tror det blir lite väl dyrt att åka från Helsingfors med såhär kort varsel, så jag måste ta bort min ”lott”… *brööl* också! Men lycka till till er andra!

  2. Å du bästa Emma vad du fixar och står i=) Din energi är räcker så det är helt ok att de stänger ner 2 kärnkraftverk i kylan!;)

    Kramar
    Adela

  3. Ohhh….. jag har grämt mig så för att jag missade biljettsläppet och brukar inte ge mig i tävlingar för jag har helt enkelt ingen som helst tur. Men jag gör det nu , kastar mig in i en Tooka dragning och hoppas jag har Salukin på min sida:D Hejja Mig!

  4. Tjingeling!
    Står på reservlistan och hoppats varje dag. Behöver piggas upp med glada roliga bloggerskor, fuldans, mm. Kram Åsa H

  5. Jippiee! Jag vill vara med i tävlingen om biljetten! Precis som Lovisa ovan har jag grämt halvt ihjäl mig över att missat biljettsläppet!

    Håller alla tummar och tår….

  6. Jag vill, jag vill, jag vill , jag vill… Ja men Tooka välj mig då, kan man inte lägga in lite leverdoft här hahahaha, nä men det hade varit så j-vla kul.

    Kram Frida

  7. Jag viiiiill:) Jag håller tummarna på Toka för att hon är så söt och jag lovar att ta med mig en present till henne från Millie(min vovve). Oj tummarna hålls så att dom blir blå här hemma…
    Kram Anne

  8. Detta är eventet som går till historien
    Det som det kommer talas om igen å igen å igen
    Tyvärr blev det aldrig att jag knep en biljett
    För det var ju verkligen allt annat än lätt
    Många är det som drömmer om att gå
    Tänk vad fantastisk om man chansen kunde få
    För vem vill inte se Ranelid och träffa en druga?
    Snälla låt mig vinna du väldens bästa fruga! *toka och tantögon*

  9. Åh, jag chansar och hoppas att min man, barn o bebis tycker att det är en lika bra idé som jag tycker! Det verkar ju bli årets party party med massa härliga tjejer!

  10. Oh, vad roligt det hade varit! Missade biljettsläppet men hoppas innerligen på tur nu. Håller tummarna……
    Maria

  11. och jag som drömde i natt att jag hjälpte dig med barn och klädsel innan festen på kvällen skulle dra igång.
    Jag hade ingen egen biljett men jag hjälpte dig med dina kläder ( och dom var MYCKET burlesk ) och jag var ”barnflicka” åt Leo som för tillfället var en tjej med mycket hårsvall och helt plötsligt behövde en akutklippning som jag skulle göra 5 minuter innan allt… Minns inga detaljer men det var roligt roligt =)
    Slut med svamlet – nu håller jag tummarna för Tooka!!

  12. 🙂
    Gissa om jag blev glad OCH hoppfull nu!!!?
    Rackarns vad jag vill komma och fuldansa!
    Det är faktiskt mitt bästa ämne 😉
    Tooka, min lott doftar bacon så den är lätt att hitta, mohahahaha!

    Mia

    1. Jag vill väääldigt gärna ha/köpa en biljett som jag nämnt i mail till dig förra veckan 😉 så snälla Tooka välj min kommentar! 😀
      Kramar

  13. Ååååh!! Jag vill vara med och tävla!! Jag missade att anmäla mig till eventet tidigare men skulle tycka det var såå kul att träffa alla goa brudar. Fick ju dessutom höra att två av mina vänner också ska dit… Hälsningar från sjömanshustrun

  14. JA! Jag vill sjukt gärna vara med i denna lottningen! Satt och väntade och hoppades att chansen skulle komma för oss sena att också få tag i en biljett!

    Jag bor sjukt nära också, så att sitta hemma och uggla på lördag när alla härliga bloggmänniskor minglar, fuldansar och skrattar åt kisshål i spanxen känns bittert.. mycket bittert!

    jag hoppas så mycket att jag nästan ramlar..
    kram /iris

  15. Hej! Min kompis, världens modigaste Anna, ska gå SJÄLV. Med sig har hon lilla bebisen Idde. Om jag kan hänga med så kan ju jag vara barnflicka ju! Plus att det vore sjukt kul!
    Helena i Lund

  16. Vad kul att du sparat en biljett, lite extra spänning! Jag vill gärna vara med i tävlingen, står ju bara på reservlistan…

  17. Har ingen blogg, så jag antog att man snällt får vara ovälkommen…. Vilket visade sig fel.
    Har jag en ny lott nu? 🙂

  18. Å vad kul, vilken överraskning du hållt på, jag vill gärna vara med på dragningen. (Nu håller jag tummarna för Toka)
    Många kramar till fina goa du.
    Camilla

  19. Men är detta min chans eller, Fortuna kom igen nu. Nu är det min tur. Jag vill resa till Malmö på lördag, och frottera mig i alla bloggisar. Jag kommer att njuta varje sekund och detta blir min försenade 50års present till mig själv. Biljett hitåt, pronto.

  20. Nu får man allt hålla tummarna hela kvällen för att försöka vinna.Vad spännande.Ska på gympa nu men får gympa med tummarna knutna;)För tänk va häftigt att vinna
    Ann-Sophie

  21. Eh, JA jag vill! Om jag skulle vinna denna skulle jag, på riktigt, göra tre kullerbyttor, snurra 58 varv åt höger, 58 åt vänster och skratta tills skattet tar slut. Det skulle vara fantastiskt! Lyllo den som vinner!

  22. Såklart att jag vill vara med!! Grämer mig såå att jag inte var med när de första biljetterna släpptes…
    Men vilken grej det skulle vara…att få vara med!!

    Kram Malin

  23. Åhh vad jag skulle bli glad!! Dessutom skulle jag ju kunna gå in här utan att dö lite av av avund 🙂

  24. Kära Tooka och matte Emma! Vilken fin chans ni erbjuder! Jag tänker att jag kan ha stor tur och skickar upp önskningen till kosmos och Tooka att jag får denna biljett.

    Jag vill väldigt väldigt gärna komma på detta bloggevent. Sedan jag för ett år sedan hittade vackra Malenamis blogg besöker jag fler och fler av era bloggar varje dag.

    Bloggar som bla inspirerat mig att göra av med en hel del pengar på superfina kläder i en butik nära där jag bor. Så fina plagg att mina ’nya’ gubbar på jobbet (har bytt avd) idag sa att ’vi har till och med börjat klä oss bättre sedan du kom hit’ 🙂

    Visst är det häftigt när en positiv sak ger upphov till nästa och nästa och nästa i en lång kedja som ingen kunde ana från början. Hoppas vi ses <3

  25. JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!!! Ååååh så glad jag skulle bli… alldeles alldeles underbart, sitter här och oooh:ar och aaaaah:ar varje dag…. Tooka välj mig så skickar min vovve ett smaskigt grisöra på posten… 😉 mutor är väl alltid tillåtet?;)

  26. Jag vill! Inte för att det spelar någon roll för Tooka men jag fyller år på lördag. Värsta bästaste födelsedagspresenten skulle det ha vart 😀

  27. Tror jag råkade ”svara” på någon annans kommentar, så går det när man har bråttom 🙂
    Jag vill iaf väldigt gärna ha en biljett!! Så snälla Tooka välj min kommentar :))
    Kramar

  28. Wow, det låter helt fantastiskt! Unnar verkligen vinnaren en oförglömlig kväll! (kan ej medverka själv men hoppas på många fina bilder)

  29. Jag önskar verkligen att jag kunde önska mig att få komma med. Jag tycker att det här är ett fantastiskt initiativ av dig. Jag tror att det kommer att bli inspirerande och fantastiskt roligt.

    Och när det visar sig att det blivit en riktig dundersuccé hoppas jag att du börjar anordna liknande events runt om i Sverige. Eller åtminstone en gång till i Malmö. Minst en gång till.

    För just den här lördagen fyller min systerson år och det kan jag ju inte missa. Viktor är det närmaste en egen silkesapa jag kommer. 🙂

  30. Vilken härlig plan du har haft så det är ju klart att jag måste chansa på den!
    Det låter som om det kommer att bli en grymt rolig kväll och om lotten inte faller på mig, så lovar jag att jag kommer följa och dreglandes läsa om hur kul ni har haft:-D
    Och tyvärr Toka, jag är ingen hejare på att sticka annars hade jag ju kunnat fjäska med några söta stickade vintertossor!
    Kram till er alla / Liv

  31. Kan inte låta bli…. vinner jag så får jag fixa logistiken på något sätt… ligger ju inte precis runt hörnet när man bor i Schweiz:-). Men so what, spontana resor blir alltid de bästa:-)

  32. Trodde det var helt kört, men nu finns det alltså en chans för mig. Hotell och resa inga problem, bara jag får komma med. Söta Vinthund, dra min lott.

  33. Åhhhh!!!
    Tänkte först att det hade varit kul att gå på ett sådant event, men nej det blev aldrig av till att anmäla mig. Har dock ångrat mig varje gång det har kommit till något nytt, antingen i potten eller i programmet.Hade varit super-duper kul att få uppleva en sådan häftig och cool dag!
    /Jeanette

  34. Ho hooooo!!!
    En partykväll … dag hade varit helt perfekt för min frusna lekamen. Behöver nog träffa en massa varma o goa typer för att inte ge upp hoppet helt här i kylan.
    HÄR TOOKA, HÄR!!!

    Kram på er!

  35. Jag vill såååå gärna vara med på bloggeventet. När biljetterna kom ut, så var det inte läge, och nu ångrar jag mig så förfärligt. Kan det fortfarande finnas en chans, jag hoppas hoppas hoppas.

  36. Datum: Lyckonummer
    Status: Barnfri
    Bostad: Krypavstånd
    Motto: ”Det blir sällan som man tänkt sig, ofta bättre!”

  37. 21.24 upptäcker man det som man bara inte vågat hoppats på… dream on bruden, du har ingen blogg, varför skulle du få va med därnere, VEM skulle du prata med och VAD skulle du säga??? Men vaddå, du känner ju dom här brudarna, det är bara det att dom inte känner dig, näh…. Men vilken grej att få se dessa donnor i verkligheten, YES jag vill vinna!!!!
    Viktoriamrsnobodysombaraälskarbloggvärldenfastismyg..

  38. Tänkte att jag aldrig ens skulle få för mig att ge mig iväg på ett liknande äventyr själv, speciellt som jag inte känner någon alls. Efter att ha varit inne på fb ser jag att det fatiskt finns andra som vågar ensamma så varför skulle inte jag…. Jo, jag kastar in ett litet försök till att vinna, det kan ju bli den bästa dagen i livet, vem vet? 😉

    *håller tummarna med skräckblandad förtjusning*

  39. Alltså, du anar inte hur mycket jag skulle vilja vara den där ”någon”, men jag får nog släppa den tanken då jag inte har råd med vare sig boende eller resan till Malmö. Jag önskar lycka till, till alla goa damer som hänger inne hos dig, må bäste kvinna vinna! (Fast det är klart, då skulle ju alla få varsin biljett förstås 🙂 ) .

  40. Neeeej… när jag läser detta är klockan över 22, men jag chansar ändå. Man måste ju satsa för att vinna. 😉
    Jag vill vara med :)!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg