Att inte riktigt hinna med.

Det är lite mycket nu. Om ni undrar.
Jag brukar alltid försöka vara bra på att hoppa runt och kommentera och visa att jag finns där, att jag läser. Men perioden innan eventet har det varit en sån cirkus och nu efter är det cirkus ett litet tag till. Innan allt är färdigt och arkiverat och klart med. Och så har jag ju någon som alltid och utan tvekan går först; en skrattande son med pannvirvel och starka fötter. Så det är lite det jag gör just nu. Om ni tycker att jag är tyst.
Jag tror ni förstår det.

Idag är det så vintervackert ute att det nästan gör ont – frosten sitter i lager på grenar och gräs och gör allting nästan vykortslikt och vi klär på oss lager innan vi går ut för att rasta två frustande, nysande flickor. Och jag skjuter barnvagnen över gnistrande grusväg och skrattfnissar över minnet av hur Malena håller tal och hur en restaurang kvinnor sjunger Single Ladies och får mig att fulgråta av herregud-vad-rörd-jag-blir medan jag gastar ”jag är inte nyskild, alltså!” och viftar Beyonce-dansen med handen.

Inget slår det där.

Snart är det lite lugnare här. Tills dess kikar jag in hos er som jag brukar, men lämnar avtryck när minuterna räcker till och vet att det snart finns tid för mycket mer.

Bara så ni vet. Om ni nu undrar.

48 kommentarer till “Att inte riktigt hinna med.

  1. Hörru du Emma, om vi känner oss matta efter helgen HUR ska inte du känna dig?
    Vilket jobb du har gjort!
    Alldeles alldeles fantastiskt var det – magiskt – roligt – underhållande – lärorikt – och alldeles alldeles underbart.(fastän jag inte hade turen och vann precis nada)

    Så mycket trevligt folk, så mycket värme och så många glada skratt. Många fler bloggar har man att beta igenom nu varje kväll, men oh vilken hemsk sysselsättning 😉

    KRAM på dig! Och du, vi finns kvar även om du tar en liten paus från oss. Så lätt blir du inte av med oss 🙂
    Fast jag tyckte att det var väldigt lite fuldans!

    1. Ha ha jag kan komma och fuldansa live för dig 🙂 Och jag tar aldrig paus från er (herregud hur skulle jag kunna det?!) men jag hinner kanske inte kommentera lika mycket bara.

  2. Åh vilka vackra bilder! Och förresten, du är så härlig så det gör inget att du inte besvarar alla tusentals komentarer. för att lyckas med det skulle du behöva 55 timmar per dygn. Och det kan inte ens du lyckas med!

  3. Underbara Nelly slängde på en sekund ur sig att det nog är den vi ska sjunga för dig om vi vill tacka dig från hjärtat! 🙂 att den förut var väldigt mycket din låt! 🙂 så du kan tacka henne! Kram

  4. Men Emma ha inget dåligt samvete, du har ju fixat världens event (som man nu missade;) och du är ju den som alltid lämnar spår efter dig annars (mycket bättre än jag själv gör + flertalet andra), plus att du har en liten goding där hemma som behöver all sin mammas uppmärksamhet:) So nope inget dåligt samvete:)

    Kram på dig!

  5. Men kära, kära mänska. Just nu förtjänar du två veckors semester på Bora-Bora med inget annat att göra än att bli matad med vindruvor och få fotmassage tre gånger om dan. På riktigt.
    Du är inte bara en underbar mamma, fru, vän och bloggare utan tydligen också norra hemisfärens grymmaste eventfixare. So chill. Aaaight?
    Stor kram!

  6. Vi vet. Du kanske skulle ta och vara lite föräldraLEDIGT också utan ett enda måste förutom att sniffa babyhud;-) Så länge du rapporterar lite då och då hur han doftar bara:-)

    Hinna kommentera hos alla, crazy woman. Kanske därför så få kommenterar hos mig för jag hinner typ aldrig skriva nåt hos andra, bara läsa och inspireras. Kan ha lite med det att göra va? Menar du verkligen på fullaste allvar att du skriver en mening hos nästan alla om du får 50-60 kommentarer..? Copy paste då eller med samma kommentar för annars vore du ju galen;-)

    Kommentera, rådda ihop event för 200 pers, göra en kokbok, amma en silkesapa…
    Yes, you crazy woman.

    Vi finns här ändå, det vet du.
    Kraaam

  7. Ta det lungt du!! Hur ska du kunna kommentera hos alla som lämnar kommentarer hos dig?? Då skulle du ju inte få göra annat!!

    Så vackra bilder, njuter 🙂

    Kram

  8. UNDERBART!!! Du ÄR männsklig, Hurra 🙂
    Myspys du med gosegrisen och njut av det underbara vädret (harkel) och arkivera eventet ordentligt så du vet var du ska leta nästa gång du ska ha ett nytt event 🙂

    Ha det bäst!

  9. Förstod att det varit alldeles intergalaktiskt underbart i lördags. Jag söp mig full och grät (nä, jag gjorde ju inte det, mår så dåligt dan efter …). Men, idag har jag haft en såndär endorfinkick med fotografering för Sprout, det känns SÅ bra!
    ha en ypperlig start på veckan, njut av det du åstadkommit!

  10. Förstår att det var ett lyckat event, va kul!!

    Ett önskemål är att lägga ut bilder på vad som fanns i Q
    ”Goodibagsen”. Är så nyfiken =)

    Ha nu en bra¨måndag !
    Kram en krasslig gbg:are

  11. Jag har inte dansat så mycket fuldans på väldigt länge. Tack vare två damer som absolut inte ville gå tillbaka till hotellet, ”Brunkullan med Mosipperötter” och ”House of Adela”. Vi var bland de sista att lämna stället till alla 18-åringar som äntrade stället.
    Underbara Nellie tog sig tid att krama om oss alla på dansgolvet innan hon gick. Oj som jag tyckte om henne. Hälsa henne det.

    Njut du av lillapan 😉

  12. Å du goa tjej, jag är helt imponderad över hur du hinner skicka hälsningar till oss alla då och då ändå! Ta det lugnt nu och njuuuut över det FINA du har gjort för oss alla! Jag minns denna helgen med ett enda stort leende! Det enda problemet är att jag vill göra om det …….NU!!!;D
    Du gjorde min helg kanon, att sen min resa hem slutade med en rådjurskrock sent i går kväll efter 68 mil t o r är en annan trist historia…
    Ta hand om din lilla gullunge och DIG SJÄLV♥♥

    Kram
    Adela

    PS!
    Yes O my GOD va kul det var att dansa! Vi nästan stängde stället!=)

  13. Tusen tack för ett otroligt välregisserat event. Jag hade sååååå kul. Tack för goodiebagsen. Jag hoppas att min goodiebag som jag släpade med viss möda har hittat fram till dig. Det här gjorde du så jävla bra ochjag förstår att DU är slut. Jag är slut. Kram

  14. Instämmer med alla ovanstående kommentarer, det viktigaste Emma är din goa lilla kille och dig själv (och mannen på ett hörn;)) Ta hand om er!
    p.s. fast nu blev jag nyfiken, en kokbok?
    kram

  15. Du har all rätt att vara trött, så som du verkar ha fixat å ordnat för eventet, och superlyckat verkar det ju ha varit också 🙂 Ta dte lugnt ett tag å gosa med din silkesapa vettja 🙂
    Kram
    anna-maria

  16. Ha ha, hm…. undrar hur mycket ”lite mycket” är för dig 🙂 fömodligen som ett smärre kaos för nån annan.
    Jag ska inte säga ”passa på och njut” 😉
    Men klart du inte ska ha dåligt samvete!

    Sköt om dig och ha en skön kväll. Själv kollar jag på familjen annorlunda. De verkar också ha lite mycket…

    kram

  17. Och jag då. Jag läser nåt roligt eller tänkvärt här och tänker att ”åh! detta ska jag kommentera”. Så finns det 147 kommentarer redan och så tänker jag ”äh, någon har förmodligen skrivit det jag tänkt” så skriver jag inget alls. Men jag ska bli bättre på att kommentera. Jag ska iaf skriva ett höhö eller ja! eller whut!. Så du inte tror jag att jag bara stalkar dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg