Att ha vinnare igen.

Då var det dags för två nya vinnare! Den första är vinnaren av Ellis Corners ”vem-är-det-mest-synd-om”-tävling. Den kammade Maja hem minsann! Så grattis Maja; ett presentkort på 500 kr är ditt. Men eftersom det var förbaskat synd om en himla massa människor ger Ellis Corner 10% rabatt på hela sortimentet (ink rea) till er allihop med koden ATTVARANÅGONSFRU. Gäller t.o.m söndag klockan 00.

Och sen var det vinnaren till det urtjusiga frukostkitet från Höganäs Keramik! Det gick till Lena M. Grattis! Det är event hela veckan här inne.

(Vinnarna är meddelade via mail).

14 kommentarer till “Att ha vinnare igen.

  1. Grattis till vinsterna! Jag njuter så av min stooora höganäs mugg som vi fick i goodiebagen, den är så god att dricka te ur!

    Ha en mysig alla hjärtans kväll Emma och alla andra! Kram

  2. Grattis till alla vinnare:)

    Jag är så sugen på att beställa en kompis till Tekoppen som låg i goodiebagen. Kanske blir till att utnyttja den där rabattchecken från Länna Möbler?

    Sen har jag i-landsproblemsfunderingar ang vad jag ska köpa från Nordljus (vann ju presentkortet på 1000:-. När kommer det föresten?). Finns ju såååå mycket man vill ha!:D

    Kram Susanne

  3. Stoooort Grattis till vinnarna!!
    Jag är inte allt besvinken för att inte jag vann;-) Hi, hi.
    Nä, jag ska genast gå in och kolla vad de har för fint, vilken present så här på Alla Hjärtans Dag!! Plus att jag haft besök av lokalpressen här, mycket spännande =)))
    Må gott!!!
    /Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg