Att tänka stort.

Jodå.

Här har byrån för Laredoute tänkt till ordentligt. De har tänkt stort, kan man säga.

”Först säljer vi in att de ska köpa sig en solsemester! Ja! Skitbra! Vi har ju en sjuk genomslagskraft här på baksidan av den tunna katalogen. En solsemester! Så kan de köpa en bikini och ett par flippisar till resan här sen. Super ju. Kommer funka apbra”.

Ja. Solglasögonen var ju lite fina.
Får väl boka en Mallistripp, då.

31 kommentarer till “Att tänka stort.

  1. Precis! Dessutom kan du ju ”betala senare” så då e de ju grautis* som vi säger här nere, eller hur?! 😉 trevlig resa! 🙂

  2. Allt går att sälja med mördande reklam:)

    Och DET vore ju härligt! En solsemester!

    Men här lutar det mer åt en fotbollsresa till England i vår (läs shopping i London, men fotbollsresa som täckmantel för att få killarna med på tanken..;)…).
    Eventuellt. Om den där bonusen ramlar in från jobbet…

    Kram Susanne

  3. Jaa och tänk alla som går på det där med att betala senare och inte förstår att det blir dyrare! Själv ska jag snart till Dubai och resan är förstås betald. Däremot skulle det vara apbra med ett par brillor eller en baddräkt, som jag tror det börjar bli dags för mig nu! Men det skulle nog inte hinna hem i tid!
    Ha en bra alla hjärtans dag!
    Kram Helena

  4. Haha… ja såklart måste man boka resa när man ser allt fint man bara kan ha på just solsemestrar. Och det där med betala senare gör ju hela grejen till värsta kapet… ;o) Kram!

  5. Är det någon idé att köpa brillor eller bikini???… på middagen i lördags fick vi ju veta att det är bara 4 mån till det blir mörkare igen, 6 mån till sem är slut och 10 mån till jul. *haha* riktigt positiv syn på livet *asg*. Semester på krita… Apbra! … not! Passar på att önska er en fin och kärleksfull dag. kram Malin

  6. Laredoute gjorde bort sig ganska rejält för ett tag sedan i en annan reklamkampanj (för t-shirts till barn om jag inte har fel). Jag tror till och med att man fick gå ut på sin hemsida och be om ursäkt. Deras reklambyrå är nog inte världens bästa om man säger så. Mvh Linda

    1. Haha, jag tänkte precis på samma. Det handlade om att de glömt ”retuschera” eller ta bort en naken man med klockspelet blottat. Vilken tabbe! Och det var nog på ett uppslag med barnkläder. Vilken trovärdighet de skapar…..

    1. Ha ha ha vi får se vad det blir i vår. Nu skojade jag bara. Tycker det är sjukt kul att ett klädföretag säljer in konceptet ”unna dig en solsemester” när de själva inte tillhandahåller resor – bara för att sälja flipflops.

  7. jag kan köpa brillorna, bikinin och hela kittet, OM jag får en semester eller åtminstone lite sol på köpet! Men mig veterligen, får man allt klä sig efter vädret och inte tvärtom..Klem från Limhamn

  8. Hejsan!
    ville bara titta in och skicka lite BLOGG-LÖÖV!
    så här på alla hjärtans dag…=)
    ha en underbar dag och ta hand om dig!
    tycker att det är underbart att du finns i världen =)
    du ger mig många skratt…
    kram

  9. jag bara asgarvar åt den där röda pricken…”betala senare” …får dom pröjs av nåt semesterbolag, hm, kanske har dom smugit in nåt i texten??

    sånahär reklamsidor blir man ju bara deprimerad av annars, en solbränd lycklig, 20-something-no cellulite-donna på en sandstrand när man själv sitter men tämligen nyförlöst degmage och deppar pga vinterkylan…dom kan köra upp dom där glajjerna när det är mindre solsken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg