Att ha dagens vinnare.

Då var det badrumspaketet från EcoandStuff och presentkortet från Sigill Interiör som fick nya hem.

Grattis till Josefine & Ida O! Hoppas ni blir överlyckliga.

Ps! Böddi hälsar och tackar för senast. Han hade ”sooouper nice time” och ger nu alla som var med på eventet 15% rabatt på klipp eller klipp&färg från och med nu och mars ut om ni bara anger ert biljettnummer när ni bokar. Så nu kan ni gå och ”get ouppklippteller ”toupérra” hur mycket som helst.

10 kommentarer till “Att ha dagens vinnare.

 1. Grattis till Josefin och Ida!
  Och det här fick mig att komma på att du nog inte, eller kanske inte i alla fall, har koll på mitt nummer, eftersom Lingon bokade och fixade med allt åt mig också… och eftersom jag två nätter på raken har drömt att jag vann det där megaeftertraktade presentkortet från Folk. Och därmed ser det som en litet tecken så hade jag nummer 30… OM i fall att det numret skulle dyka upp… :o) KramKram!

 2. Grattis till vinnarna!! Och stort tack till Böddi! Det var nästan det första jag gjorde dagen efter eventet, kollade upp deras prislista! Snällt att det gäller hela mars ut, då kan en halvfattig singelmorsa med hinna skrapa fram lite pengs! Jag SKA bli Böddi-stylad, det har jag bestämt att jag är värd!!!!!! 😀

 3. Jag som inte har tur i kärlek, borde rimligt vis ha tur i tävlingar. Grr…
  Men Böddi, känns som ett pris i sig. Frågan är om han löser alla som vill vara i just hans händer!

  Kram och gokväll, finaste och bästa du!

 4. Grattis till vinnarna.
  Jag skulle kanske slå till och låta Böddi gå lös på mitt hår.
  Har varit noga en gång i tiden men pinsamt nog måste jag erkänna att jag endast varit hos frisören 2 gånger på 2 år. Har långt hår och slarvar så in i norden med att klippa topparna och varje morgon tänker jag ”måste boka frisör, måste boka frisör” och ändå går hela dagen och jag har inte gjort det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg