Att ta Cinderella nästa.

Idag vaknar jag utvilad (världens, världens bästa känsla) och väcker Silkesapan och sen tittar vi på soluppgången ett litet tag och lyssnar på när Tooka jagar nåt väldigt lockande i sömnen, och min hjärna går lite bananas sådär som den gärna gör när den fått vila.

Jag kommer till exempel på att det vore trevligt att tapetsera sovrummet, skaffa sig en riktig studio och ta över världen (det sista borde väl inte vara så bökigt). Och så börjar jag fundera på Nästa Bloggevent och undrar om man kanske inte skulle ta och hyra Cinderella. ändå. Och göra en helg av det. Så har alla chans att lära känna varann och workshopsen kunde vara mindre och framförallt; man skulle kunna hitta på himla mycket mer. En helg, liksom. Ni förstår ju vad man skulle kunna hitta på för crazy shit om man hade en hel helg på sig.

Hum, hum.

Hur lång tid kan det ta att rodda ihop, tro? Nån månad?
Undrar hur mycket Persbrandt kostar. Persbrandt lär ut cha-cha.
Det vore nåt.

87 kommentarer till “Att ta Cinderella nästa.

  1. Det låter helt fantastiskt! Den här gången ska jag tordas följa med!!! Men jag bara undrar hur orkar du kvinna? Nybliven mamma
    , två hundar och en man som är läkare, jag fattar inget? Me jag är glad att följa och inspireras av din energi! Nu ska jag sova efter en lång natt på jobbet!

    1. Ha ha min mans jobb gör mig inte så trött *s* Nämen seriöst; jag har haft så hög tempo på jobbet i så många år att vara mammaledig känns som värsta lugnet. Nu iallafall. Sen får vi väl se vad som händer ju äldre han blir 😉

  2. HA HA HA absolut!!! Tror jag har någon ledig helg i mars (-;

    Min önskelista skulle va: Yoga med Ulrika Norberg (bara läst boken, aldrig mött oraklet)
    föreläsning med Raymond Ahlgren och Kjell Enhager (världens bästa på att inspiratörer)
    samt så klart en lång stund där du får prata om vad som helst!!! Kanske lite underhållning med Johan Glans på kvällen?!

    Jag kommer!

    KRAMAR

    1. Man skulle kunna ha minst tre föreläsningar med intressanta människor. Visa Chic Flick på kvällen. Med mera 🙂
      Kram

      1. Oh ja! Min svärmor jobbar med ”inre träning” för kvinnor mitt i livet. Fatta vad bra work shops!! (Ja förutom för mig då som inte kan gnälla på maken…..) (-;

  3. åh näääääj inte BÅT! jag vill ju uppleva nästa bloggevent och om det blir BÅT kommer jag bli som dina polare på den där fisketrålar’n….!!!

  4. Vilken lycka med planer på ett nästa event och även om jag inte är så förtjust i de massiva sjöfararna (har kanske mer med konceptet att folk beter sig som djur på dessa och hela hälla-i-sig-massor-mer-än-vad-som-behövs-frenesin, men i det här fallet blir det säkert inte så ju) så låter det synnerligt trevligt! Wohoo!

  5. JAAA!! Jag vågar ju inte åka båt egentligen, så det här är ju världens bästa morot för mig ju=) Sign me up, Scottie!

    Och hur svårt kan det vara? Engagera oss- du har ju som sagt världens nätverk? Delegera, engagera, beordra, vi äro alla Emmas villiga hantlangare!

  6. Vilken idé!
    Vi skulle kunna hyra in Jimmy Schönning ifrån äntligen hemma. Han är skit duktigt att hålla föreläsningar om inredning mm. Lyssnade på honom när jag var på formex. Shit inspirerande.
    Vilken kvinna du är Emmma!

    Kramar Camilla

  7. Du, det där låter bra…Jag läser ”Och så börjar jag fundera på Nästa Bloggevent och undrar om man kanske inte skulle ta och hyra Cinderella. ändå”. Wow, då är du på en gång till!!

    Nu känns det så skönt att jag läser Borås Tidning i lugn och ro! TACK!

  8. oj din jävel.
    Ja jag vet skit fult att säga så.. men jag säger ofta precis så när jag tycker nåt är helt tokigt, när jag blir rädd, eller när något är alldeles underbart!
    Som i detta fallet.. Persbrant.. jag tror jag dör. haha underbart!
    Eller vad sägs om Michael Nyqvist som lär oss skådespela.. haha eller Oskar Linnros som berättar om hur man skriver texter… eller njae.. nu dog min hjärna.. jag ska tänka efter senare..;)
    Men ja jag kommer helt klart på den där cinderellan.. kan komma över i morgon redan och planera!
    Kram kram!

  9. Ohhh la la la. Dansa lite lambada med Persbrant :O) Hot! Jag är fan med var det än blir av!! Biljett tack :O)
    O den där idén med Johan Glans som ngn sa tidigare oj oj oj!! Snacka om att framkalla astma!! Jag skulle inte få ngn luft alls :O) Underbart!

  10. Hahahahaha du är ju för härlig!! Jag är lätt på Cinderella och att dansa cha-cha med Persbrandt! Då vill nog morsan med också, hon har en tonårs-crush på Persbrandt nämligen 😉
    Så vi kommer två från Uppsala diiiiirekt! Minst två!

  11. Galet, härligt och alldeles underbart.
    Oavsett om det blir en tur på det nordiska havet eller inte så vore en helg grymt!

    Jag ska med, (denna gång) har några otroligt fina underbara vänner som behöver sättas in i denna härliga ”tjejiga” värld och inse att det finns snälla,kloka,inspirerande människor här omkring oss, att världen inte är hopplös trots allt…

    Soo you go Emma, erövra världen och sprid happy feelings <3

  12. Päääährsbräänt! Oh yes. Jag kommer (trots att jag hatar båtar, färjor, allt med vatten). Får du med Foppa också så simmar jag intill Cinderella i en livboj resten av resan.

    Ett tips (om du inte redan tänkt på det) är ju att de riktigt ”snordyra personerna”som kanske har så det räcker vad gäller dollares – alltid går att locka med att man erbjuder att betala en stor summa till välgörenhet istället för till dem personligen. Ex. kommer du bara och åker båt med oss i några timmar så ger vi hela ditt gage till valfri välgörenhetsorganisation (och kommunicerar ut det i vårt PR-material).

    Heja dig!

  13. Vi är på!
    Förslag på work shop måste ju ändå vara Foto!
    Hur man tar bilder på nån som ser svår eller sugen ut 😉

    Kram till er allihopa!

  14. ja paxar två biljetter! Vill absolut inte missa detta event!
    Jättebra tips med workshops med ”inre träning” eller mental närvaro eller nåt sånt ”lullull” Me like!

  15. Hahahaaaa! Satt just och funderade vad du månne nu ska hitta på?! Men alltså JAAAA finlandsbåt och Persbrant! Det är två jag inte trodde jag skulle se i samma mening! 🙂 och strunt i priset! Vi skulle betala dyrt för det!

  16. Shit…..jag som blir så sjösjuk! Men jag får väl ”offra mig”….hihihi….;-)

    Hörde att man kan hyra Arenan i Lund för evenemang för en billig peng.
    Då kan man ju ha fete artister på kvällen också. Bra salar för föreläsning och mässmontrar som finns att tillgå.
    Har möjlighet att fixa lite härliga liveband till dig.

    KRAM

  17. Alltså…..tar du dit Persbrandt svarar inte jag för konsekvenserna. Det kommer bli rubriker. Skandalösa sådana.
    ”Galen kvinna biter Persbrandt i bröstvårtan”. Du vet, sådana saker.

  18. Ja! Vore ju grymt. Eller så hyr vi typ ett spahotell. Blir ompysslade, har roliga föreläsare och pimplar paraplydrinkar på kvällarna.. Vad som blir kul!

  19. Du är ju fantastisk. Tänk på bara Emma. För jag vill verkligen, verkligen komma på nästa event också. Känner mig dock ytterst tveksam till båt….lyssnade på föreläsning av Sara Hedrenius häromsistens, du vet hon som överlevde Estonia…. Gjorde inte mig så sugen på färjeturer över Östersjön faktiskt. Men med på nästa event ska jag. Det är då säkert!!!!

    Kramar

  20. Vilken superbra idé! 🙂
    Men han Persbrandt, han verkar svår… eller. Ja säkert att boka men som person. Ser honom ibland på Coop Forum Gustavsberg när vi är på landet… Men men alltså hela idén är ju urkul! Och liiite närmare hem denna gången :).

  21. Vilken energi du har, fantastiskt! Jag kan tänka mig att hade jag anordnat ett sådant event som du gjort hade jag vart slutkörd flera veckor efteråt :). Heja dig!!! Kram Jennifer

    1. Tänkt på både Globen och Malmö Arena, men jag tror att en kryssning blir bättre. Då kan man ha många, mindre workshops, man kan ha konsert, man kan ha fler måltider tillsammans osv. Så att man hinner prata med fler människor 🙂

      1. Emma det är en extremt bra idé. Jag tor alla skulle betala för en sådan grej. Fy fasiken vad kul :O) Fast, skulle man inte få en biljett så får man väl planka in? Eller i värsta fall simma ikapp på ngn vänster ;O)

  22. Oh jag kommer! Kan man få en privat workshop med Persbrandt månntro? Haha ojdå det där lät ju inte så bra kanske, Jag är lyckligt gift, haha. (och han också väl)

    Men jag är på. Både med och utan Persbrandt.

  23. Åh, åh, åh! Typ april, maj, juni tack! Jag skiiiter i vem som föreläser, allt blir bra. Jag vill ändå helst sunka i baren å sjunga karaoke å dansa å vara glad för att jag fick vara med den här gången!

    (Sorry, blev kanske lite väääl entusiastisk, men det kan inte hjälpas. Sådeså)

  24. Yes, tjoho, jag ler med hela huvudet 😀
    Ja jag ska me!!! Fassen va skoj det hade vatt.
    Oioiioo, tänk att få ha en tokhelg i underbart sällskap 🙂
    Jag ryser längs hela ryggraden… Positivt då asså!
    Foto, dans och långa nätter! Ja jag längtar redan 😉

    Ha det bäst!

  25. Yesssssss, vad kul de skulle vara, TROTS att jag håller mig så låååångt ifrån båtar som är möjligt! Hoppas på en lugn färd då till havs utan sjösjuka (som jag alltid blir;() för jag ska med!=) Persbrandt är toppentoppen!! Dyr?? nääeee kan jag inte tänka mig….;)

    Kramar!
    A

  26. Alltså, jag på kryssning. Lite livsfarligt faktiskt. Det har alltid ”hänt” nåt..en gång ”förvann” en person och det vart värsta polishysterin (sen visade det sig att personen helt sonika spatserat av båten i Åbo i ngt slags vredesutbrott) och en annan gång fick jag ett glas kastad i ansiktet…flodet flödade osv. Inte helt stabilt det heller 😉 Trots detta och att jag är åksjuk är jag PÅ! Annrs lät Kokkola (coccola..hur stavas det) jäkligt najs det med!!! 😀 När när när Emma, när??

  27. Du är ju inte klok kvinna och det menar jag på det där riktigt bra sättet.
    Idén är ju helt underbar. Jag bokar redan biljett i tanken!
    Kram

    1. p.s. vet att du skrev någon gång innan jul att du hade funderingar på att göra något nytt, varför inte sadla om till festfixare? Tycker nog allt att Bindefeldt skulle må gott av lite konkurrens;) och du verkar ju ha talang för det där:).

  28. Herregud!! Jag är så med på det!! Hyra typ Birka med eget soldäck inomhus MY GOD!
    Jag hjälper till att planera I’ll do anything till och med tejpa en massa kuvert – varför det nu skulle behövas men you never know! Eller erbjuda mig att pussa på Herr Edward bara han lovar att komma och underhålla oss!

  29. Jag kommer på ditt nästa bloggevent!!! Om det inte blir i samma veva som jag ska föda förstås….. 😛
    Kramar

  30. NÄSTA bloggevent får du ha riktigt många platser så att jag också får in min rumpa på någon av stolarna. Är sjuuuukt sur på mig själv för att jag missade det här. Det vore liksom once in a lifetime så att säga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg