Att lista sina favoriter.

Jag får lite frågor om vad jag använder för skönhetsprodukter, och jag har några favoriter som jag älskar och som funkar finfint för mig.

Jag brukar i vanliga fall bara köra vanlig Wella eller liknande från ICA i håret, eftersom jag är lite dumsnål sådär och tycker att salongshampoo är för dyrt och gör ingen skillnad. Men sist jag var hos Böddi fick jag med de här hem och de gör faktiskt skillnad. Särskilt balsamet. I shit you not.

Den här rengöringen/hudvårdsserien är min nya hjälte! Jag körde med Dior tidigare men under graviditeten gick huden helt bananas, och ännu värre blev det efter förlossningen. Har kört Dermalogicas MedBac i lite mer än en månad och det har gjort stor skillnad, så har man problemhud kan jag varmt rekommendera att testa.

Och så guldpennan! Åh. Den bästa sminkuppfinningen ever. YSL Touche Eclat (kan inte och kommer aldrig kunna uttala det där). Svindyr, kostar runt 400 kr i butik, men värd sin vikt i guld. Jag köper alltid på mig ett gäng när jag är utomlands och kan taxfree:a och det finns ingen produkt som kan trolla bort mörka ringar under ögonen som den där. Efter en snabbkoll på prisjakt såg jag att den fanns för 235 kr här – bra pris.

Och så slutligen – ögoncreme. Den här hittade jag på taxfree den också (där kostade den inte 800 spänn kan jag säga) och den är fasligt skön. Dock är jag svindålig på att komma ihåg att dutta på den, så den hade förmodligen gett bra mycket mer resultat om jag faktiskt använde den morgon och kväll och inte bara nån gång i veckan. Å andra sidan blir den ju sjukt dryg när man har selektivt minne, jag har säkert haft min i snart ett år och kan nog kräma ur den någon månad till.

Tjahapp, där var dom. Mina favoriter.
Jag intalar mig att jag blir lite, lite snyggare av de där.

18 kommentarer till “Att lista sina favoriter.

  1. Visst blir man snyggare. Kanske inte så mycket av att använda produkterna utan främst på att TRO och KÄNNA att man blir snyggare.
    Tro kan flytta berg, det är jag BERGSÄKER på 😉

    Den däringa pennan kanska man ska ta sig en titt på. Har inte använt concealer innan men det har blivit många ringar under ögonen sedan man fick ungarna kan man konstatera 😉
    Behövs nog…

    Hälsningar
    Yohanna

  2. Har inte testat Dermalogica men jag kan varmt rekommendera Dermanord/Maria Åkerberg!
    Det enda, jag menar ENDA jag har använt i mitt ansikte i ca 10 år. Hade också problemhy och hyn är helt annorlunda nu 🙂 Sen att det dessutom är helt naturligt, ekologiskt och tillverkat i egen fabrik i Göteborg ger ju hur många plus som helst!!

  3. Visst har Dermalogica bra produkter! Älskar också YSL´s touch echlat.
    En annan bra produkt som ger liv till trött hy är Clarins beauty flash.. cant live without it!

    Testa att ha ngr droppar morroccanoil i nytvättat hår,
    lovar att du kommer bli frälst! I shit you not! 😉

  4. Gillar också dermalogica men även La Roche Posay och Jan Marini:)Kör en liten kombination där.

    Den där guldpennan har jag länge velat ha men tycker den är alldeles för dyr man kanske värt pengarna dårå:)
    Kram Kristina

  5. Skönhetsprodukter. Min akilleshäl. Fast liksom inte, eftersom jag knappt kan stava till det. Jag har typ tvättat mig med handtvål i fejjan hela mitt liv och smörjer in mig med någon kräm från apoteket eller Helosan (japp, handkräm) och tar kidsens rumpkräm (Inytiol) om jag får någon kvissla. Men sedan ser jag ju ut som 48 bast också :).

    Så jag intalar mig själv att det ändå är kört för min del, eftersom jag aldrig har eller förmodligen heller aldrig kommer att besöka skönhetsavdelning på Taxfreen. Jag går direkt till godiset istället :).
    Pöss

  6. Åh YSL skulle jag verkligen behöva nu efter fyra månaders natt-amningar..borde man vara värd!
    Lägger alltid krutet på hudvården men blir lite snål när det kommer till sminket.. Kram

  7. Derma är bäst.

    Jag älskar oxå YSL. Men testa Kanebos nu på vintern då man är mer behov av att dölja det trötta och mörka under ögonen. Tips tips till dig:)

  8. Arbetar som make up artist och kan intyga att touche eclat av ysl är grym! Det sägs att det säljs en var tionde sekund någonstans i världen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg