Att vara gräsänka.

Mannen har nån slags jour-hitte-på idag och jobbar till 22, så jag och Silkesapan har ensamtid och spenderar denna genom att mailbomba en fin bloggares man, försöka författa ett säljande brev på engelska innehållande ord som scenery och unique och production utan att det ska låta som porr, och äta oss igenom en förpackning Ben&Jerry Cookie Dough tills jag får frossa och måste sluta.

Så ursäkta om jag är lite off.
Det är bara busy busy i hjärnkontoret (förutom kokbok och Cinderella, jösses) ett litet tag till, tills allt är på plats.

Jag är strax tillbaka som vanligt igen.

20 kommentarer till “Att vara gräsänka.

  1. *Skrattar* Jag trodde detta var ”som vanligt”. Huvudet fullt av idéer och även att verkställa dem.
    Kan inte föreställa mig (även om jag inte känner Dig) att Du sitter och gör ingenting och väntar på att bli road.

    Fortsätt i samma stil… det är de som håller Sverige igång (och oss andra roade och beundrande)

    *KRAM*

  2. Åh, Ben & Jerry Cookie Dough är min favorit! Tänk va många spännande projekt du roddar runt, du är makalös verkligen. Ser med spänning fram emot att så småningom få veta vad du pysslar med.
    Kram!

  3. Jag dör av nyfikenhet snart! Av erfarenhet så gillar jag ju dina idéer, så förväntningarna är liksom väldigt höga nu. (även fast man inte får säga liksom som Ranelid säger)

  4. Jag längtar efter mitt barnbarn när jag ser er gosiga Leo, det är så spännande, jag fattar nog inte riktigt ännu 🙂 Kram på er alla!
    Elisabeth

  5. Åhhhrhhhr det borde va förbjudet att skriva om B&J så här på kvällskvisten… grrr!
    Asså det är så spännande att följa dina projekt du tar dig för. Jag är ju själv ingen entreprenör, men jag hejar mer än gärna på andra som får saker att ske! Så heja heja!
    Ha en skön minihelg i Huvudstaden! Åse

  6. Vad har du nu för roligt i görningen… Du kan konsten att hålla oss ”på tå” av spänning! 🙂 Önskar att jag hade en tiondel av din energi och kreativa förmåga. Slår man upp ordet inspiratör så står det säkert ”Att vara någons fru-Emma” där. 🙂 Fotot på Silkesapan är briljant! Skulle bli fantastiskt som förstoring!
    Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg