Att prata med någon långt bort.

Det här är Goran.
Han bor ju i Peru nu för tiden (Peru, liksom) och jag saknar honom något fasligt. Så det var skönt att få Skype:a lite. Om håriga män, björnar från mellanöstern och eventuella svårigheter med att få med sig ett peruanskt barn genom tullen.

Men mest pratade vi för att jag skulle få honom pepp på min nya idé. Det gick över förväntan! Han fnissade mycket och sa det ordnar vi flera gånger. Ha ha ha! och det ordnar vi och ett eller annat hur tänkte du där? Så man kan väl säga att han är med på tåget.

Pepp!

Jag har de bästa av vänner, som bara säger ja ja det ordnar vi när jag säkert är helt ute och cyklar.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “Att prata med någon långt bort.

 1. Jag ba sitter å imponeras av energin och drivet och inser att det inte ens e nån idé å va avundsjuk för den är lite lätt övermänsklig så vafan liksom man får väl va glad att man överhuvudtaget får uppleva den om så bara på en skärm (tar ett djupt andetag efter exceptionellt lång mening). Typ.

 2. Usch va jobbigt det måste vara att ha en sådan god vän så långt bort.
  Klart att han säger – det fixar vi. Han känner dig! Att försök slå ner dina idéer måste vara som att gräva efter mask i december i Vitryssland – meningslöst. 🙂
  You go Emma!

  Kram

 3. Kan ju inte annat än säga att jag är nyfiken på vad du nu har på gång 🙂
  Hoppas helgen gått bra! Blöjor finns ju som tur att köpa, det mesta brukar ordna sig även om man blir lite svettig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *