Att vara på väg.

20120225-080241.jpg

Tjahapp, nu sitter vi i luften. Efter en helt kaosartad morgon med inställda flyg, glömd skötväska och svettig överläpp.

Silkesapan? Han är skitnöjd. Resa är hans grej. Det är bara hans föräldrar som fortfarande är aningen amatörer på det där med att fälla ihop en barnvagn och fälla upp en barvagn och fälla ihop den igen och stoppa den i en påse och komma ihåg blöjor och så. Och hans mamma blev så svettig att hon fick dra av sig kavajen och sportar nu ett par röda bh:band i bild, ser jag. Classy.

Ja, vad säger man.

Inga konstigheter.

Rekommenderade inlägg

23 kommentarer till “Att vara på väg.

 1. Välkommen till huvvestan! Det var kanonfint vårväder igår, hoppas det blir lika idag ( har inte kommit upp ur sängen för att checka :)).

 2. Det är lätt att bli smått stressad, det är ju inte var dag ni reser… vad gör väl det att man vissar ett bh band då? Det glädjer alltid någon 😉
  Ha en skön tur och lycka till med ditt mission!

  Åse

 3. Hoppas ni får det toppen och visst känns det igen. Tur att barnen oftast tar det med ro. De verkar vara som gjorda för att resa 🙂

  Kram
  /Vivvi

 4. Hej! Hittade hit när jag passerade en del andra bloggar i cyberrymden:-)
  Fastnade, fick en massa trevlig läsning…och..tja..ville lämna ett litet avtryck!
  Hoppas flygresan gick bra och att du/ni får en mysig vistelse i huvudstaden!

  Kramar!

 5. Som sagt, inga konstigheter 😉 Virrigheten kommer nästan som ett brev på posten med föräldraskapet…
  Tur att man inte kan glömma bort tuttisarna någonstans, har lillen mat iaf 😉

 6. Spännande liv det där med fälla upp/ihop barnvagnar, komma ihåg skötväskan, ha med sig tillräckligt med blöjor och ombyte. *torkar svetten ur pannan* För mig var det så att barnen alltid var hela, rena, fina osv. men jag lyckades ofta glömma sminka mig eller fixa håret eller favoriten tvingas gå med en nedkräkt vit skjorta efter en måltid bestående av någon orange gryta. Kul, riktigt kul att sitta på restaurang med stora orangea fläckar över hela sig. Skötväskor borde vara större så ombyte till föräldrarna också fick plats.

  Ha en underbar helg!
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *