Att skita i att det snöar.

Det är visst en svartvit dag idag. Och så har det tydligen bestämt sig att snöa utav bara helvete. Men nu skiter vi i det! Nu bakar vi muffins istället, tycker jag, och tar ett långt bad och lyssnar på Winnerbäck och bjuder en man vid namn Peter på kaffe.

Ja. Så gör vi.

Rekommenderade inlägg

35 kommentarer till “Att skita i att det snöar.

 1. En mysig dag. Själv sitter jag och kollar en liten Joel som badar, han någon form av uppdrag som går ut på att tömma badbaljan. Det tar lite tid för han öser med en leksaksbil *haha*. Underbart fin tröja med fåglar!

 2. Här har vi knappt kikat ut genom fönstret. Febriga ungar, Vampire Diaries och varm nakenhund har jag gottat mig med istället. Febriga ungar blir nämligen också väldigt gosiga ungar… 🙂

 3. Instämmer, har snöat här med idag (pyttelite) och det sket jag fullständigt i, nu är snart våren häääär !!! 🙂 lovely

  Ha en fin kväll Emma

   1. Vad skönt att få svar på det för jag började bli lite schitzo här – tre armar????
    Ibland är det skönt att bara sura ihop över en måndag och tröstäta muffins.

 4. Vilka härliga bilder. Jag glömmer hela tiden att ta bilder på oss tillsammans. Allt för ofta är jag eller mannen halshuggna på fotona, för att allt fokus liggger på de små sötnosarna.
  Jag blev inspirerad av er bortahelg. Men vi lyxar till det ännu lite mer, och lämnar tjejerna till farmor och farfar. Något lite extra får man unna sig nu när jag slutat amma lill.
  Åh, hotellfrukost here I come! (för att inte tala om sovmorgon och sängen för oss själva )
  Kram
  / Paulina

 5. Winnerbäck, ja… Jag är fortfarande salig över att hela kompisgänget har biljetter till hans spelning i allas vårt Vidingsjö i höst. Ska bli så underbart att lyssna på honom på verklig hemmaplan nära våra gator som vi bodde på i tonåren. Att höra honom nära där vi lyssnade på hans band Snoddas på fritidsgården. Nostalgi! :))

 6. Hej!

  Jag är ny här och sysslar just nu med att gå igenom ditt arkiv 🙂 Din blogg är min nya kärlek och utgör den perfekta förströelsen! Underbara texter och bilder. Man blir inspirerad på så många sätt! Jag undrar hur som helst om din tröja är ny? Var är den köpt i så fall? Jag älskar sval-mönster 🙂

  Malin

 7. Skulle just fråga om fågeltröjan, men så har Malin ovan frågat. Jag är nästan besatt av fågelmönster har jag blivituppmärksammad på… Klick-klick till CL.

 8. Alltså jag ÄLSKAR din unges minspel. Han ser så himla översöt ut att jag dör, inte lite grand utan mycketgrand. MYCKET mycket grand. Han är ju så bedårande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *